- 5 Ağustos 2016
- 1.559
- 2.504
- 133
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Canım tebrik ederim bence hamilesin 16. Gün ortalama 140-150 gibi bi değer gelir ne zaman çıkacak sonuç :)Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
16:00 vercem 20:00 cikiyorCanım tebrik ederim bence hamilesin 16. Gün ortalama 140-150 gibi bi değer gelir ne zaman çıkacak sonuç :)
Hayorlisi olsn inssEvet canım gonal f kullandım ben 1 hafta
Guzel bi soru seninki doktora danismak lazim. Asilamadan sora bizede 4 5 gub devam edin ihtimal artsn dedi de zaten normal birlsmede ihtimal olmadgi icin asilama yapiyo oda ayri:) yarn gidicem doktora soraym. Bizde devam etmstk blki ondn etkilenms olabilir benim tutmamasiKızlar bi şey sorucam ya ilişkiyi ne yapıyorsunuz, aşılamadan sonra bir iki gün dktor faydası olur dedi tamam ama ondan sonraki günlerde rutin devam mı yoksa zararı olur mu acaba?
7. Günüm, emin olamıyorum bir zararı olur tutunmaya diye. İlk aşılamadan sonra normal rutin devam etmişti ama acaba bu sefer risk almasam mı diyorum.
Canım n’aptın kan verdin mi ?16:00 vercem 20:00 cikiyor
7 gun gecmis yapmayinnnnnn. Ilk 3 gun okey ama daha sonrasi sakin haaaa.Kızlar bi şey sorucam ya ilişkiyi ne yapıyorsunuz, aşılamadan sonra bir iki gün dktor faydası olur dedi tamam ama ondan sonraki günlerde rutin devam mı yoksa zararı olur mu acaba?
7. Günüm, emin olamıyorum bir zararı olur tutunmaya diye. İlk aşılamadan sonra normal rutin devam etmişti ama acaba bu sefer risk almasam mı diyorum.
Verdimmmmm. 16.00 da. 20.00 da cikacak sanirimmmm. Bekliyom net basindaaa.Canım n’aptın kan verdin mi ?
Sonuç ne çıktı acaba birde Belirtiler varmiydiVerdimmmmm. 16.00 da. 20.00 da cikacak sanirimmmm. Bekliyom net basindaaa.
Sonuç daha cikmadi merakla sayfa yenileyip duruyimmm. 20.00 da cikar dedilerdi beklemedeyimmmSonuç ne çıktı acaba birde Belirtiler varmiydi
Sonucu merakla bende bekliyorum ins artarrrrSonuç ne çıktı acaba birde Belirtiler varmiydi
Canım gözün aydın çok güzel değerin :)228 cikti
Adetime 2 gun var dahaaaAllah tamamına erdirsin inşaallah hiç ultrasondan bakmadilar mi kaç gün geçti bide belirtileriniz var mi
Bende yapmadi ama demekki her kişide farklı gosteriyorKızlar bu yumurta büyütücü iğne kullanıyorum . Bugün 8. Günüm göğsümde sızlama ve ağrı yapıyor normal mi ?
Aminnnn herkesin olsun bebegiiiHmm bence var ama inşaallah olur rabbim yardımcımiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?