Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

eh o hepimizde var canım, için rahat olsun,gayet normal.Kese görünmeyebilir. Kese için bhcg değerinin 1500lerde olması gerek,bir sonraki haftaya anca. Gerçi hafta hesabı yerine değer ile yapmak daha mantıklı, adet düzenli değilse ya da yumurtlama erken/geç olduysa hafta hesabı şaşabiliyor. İnşallah hayırlısıyla görürüz şu kesecikleri de sonra kalp atışı beklemeye başlarız

bnde aranıza yeni katıldm ama yazılarınızı takip ediyodm. bnde 2 gün önce öğrendm hamile olduğumu doğm günmde hediyelern en büyüğü oldu bna :) allah isteyen herkese nasip etsn arkadaşlar....
tebrikler

Son düzenleme:
slm kızlar bi şey sorucaktım klomen ve ovitrelle tedavisi görüp hamile kalanlar hem belirtilerini hemde testlerini ne zaman yaptıklarını söyleyebilirlermi benim yarın ovitrellemin 11.günü olucak kanda baktırsam cıkar mı bugun gebelik testi yaptım evde negatif çıktı hafif gögüs dolgunlugum ve sarı akıntım var iki gündür bide sol kasıgım ara sıra batıyor beni aydınlatır mısınızz

merhaba,
adetim 2 gün geçti,evde test yaptım 2.çizgi silik de olsa görülüyor.
hemen kanda test yaptırdım ama sonu. 0,350 çıktı umut var mıdır acaba. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

merhaba,
adetim 2 gün geçti,evde test yaptım 2.çizgi silik de olsa görülüyor.
hemen kanda test yaptırdım ama sonu. 0,350 çıktı umut var mıdır acaba. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım umut her zaman vardır ama kan testi daha güvenilir tabiki içini rahatlatmak istiyorsan yarın tekrar kan testi yaptır..inş diledigin gibi olur her şey

mrb ela ben o tedaviyi gördüm ve hamileyim ilk ayımdı tedavide çok şükür ben adet günümde hemen yaptım çıktı hiç belirtide yoktu sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım onda da çıktı senin daha var idrarda çıkmaz ama bir iki güne kanda yaptırabilirsin çünkü iğneden 12. gün sonra kan testi istiyor bazı doktorlar çıkıyor

Son düzenleme:
merhaba bende bugun katıldım aranıza... hafta bası ögrendım hamılelıgımı.. ve bu ıkıncı...bırıncısı ne yazıkkı kalp atısı alınmadıgı için kurtaj oldu şimdi ise psikolojim altüst oldu hergun iğne ve ilaclar...:S uff ne zormusss nasılda sabır istiyormus.. doktorum ıkı hafta sonra gel dedı ama dayanamayacam.. yarın kapısını calıscam galıba:S:S

çok tşk ederim cvp verdigin için meraktan ölüyorum. peki sende bu günlerde ne gibi belirtiler vardı:18:

çok tşk ederim cvp verdigin için meraktan ölüyorum. peki sende bu günlerde ne gibi belirtiler vardı:18:

pardon yazmışsın bi belirti yoktu diye sanırım ben cok taktım diye psikolojk belirtiler hortladı bende

neden hemm ne iğnesi ilacı düşük olmaması için mi

ilk hamileliğim de benim de olmustu su anda aşırı bi şişlik ve bulantım var batımın ılk gununden berı bulantım var neden bu kadar erken oldu anlamadım kzım da 7 haftalıkken olmustu???

Bende aynı şekildeyim başta iltihap zannettim çünkü sık sık iltihabım oluyor normalde ancak araştırdığıma göre hamilelikte sarı akıntı normal birşeymiş kasık ağrısıda sürekli var hem sağ hem sol aynı adet sancısı gibi kimi zaman uykudan bile uyandıracak kadar ciddi oluyo bu ağrılar ama çok şükür lekelenme filan yok o yüzden rahatım zaten doktor rahim hazırlık yapıyo normal dedi takma sende o yüzden kafana.grip içinde arkadaşın dediği gibi ıhlamur iç diğerleri tansiyonu düşürdüğü için tehlikeli olabilir.benim yaşadığım yerdede grip salgını var o yüzden hasta olmamak için hergün ıhlamur içiyorum ve mevsim meyvelerinden yemeye çalışıyorum.sende dikkat et kendine

ilk hamileliğim de benim de olmustu su anda aşırı bi şişlik ve bulantım var batımın ılk gununden berı bulantım var neden bu kadar erken oldu anlamadım kzım da 7 haftalıkken olmustu???

Çok şükür benimde henüz bulantılarım yok aksine acayip iştahlıyım ve çok kilo almaktan korkuyorum.Her hamilelik farklı oluyo sanırım erkendende başlayabiliyormuş bulantılar.çok uzun süre aç kalmamaya çalış boş mide daha çok bulantı yapıyo krakerler biraz bastırabiliyo bulantıları

ilk ayda iştahlı onuyormuş hatta arkadaşım ben böyle gidersem ne olurum dedi sonra birden mide bulantıları zayıfladı şuan altı aylık sadece önünde bi çıkntı var allahım bir tatlı nazar değmesinde:):):):

.......

Bayanlar Son Adet Tarihlerinizi Yazınız Lütfen. Liste İçin Gerekli Biliyorsunuz

phia cim bizi eklemişsin teşekkür ederiz , fkt bir yanlışlık oldu sanırım bizim tahmini dogum tarihi 03-06-2012 senin tarih kk hesaplamaya göre doğru 1 gün fazla gösteriyor bizimkini

Canım, ben herkesinki eşit olsun, takibim kolay olsun diye KK formdaki araçlar bölümünden hesaplıyorum Beklenen Doğum Tarihlerini ok? Zaten bu tarihler aşağı yukarı hesaplar, gerçek doğum tarihleri herkesin aynı olmayabilir...

Son düzenleme:

Allahtan kilolu değilimde ona güvenerek yiyorum birazcık kilodanda bişe olmaz heralde:)normalde pilates yapıyodum hatta ilk kan testi yaptırdığımda negatif çıkmıştı ben direk pilatese başlamıştım karın hareketlerine birde adetim sökülsün diye papatya çaylarınıda diktim :)meğer çok erken gitmişim umarım bi sorun çıkmaz bunlarla ilgili.bu hafta sonu doktora gidicem inşallah bir sorun yoksa hamile pilatesine başlıycam şimdilik keyfini çıkarıyorum:)

hamile platesi için erken değil karın büyünce yapılmıyor mu ay ben korkarım öyle gerinmeye felan zayıfsan iyi benim kilom iyi ya kilolu değilim ama genede zayıf değilim

Merhabalar
Bende dün öğrendim hamile olduğumu. SAT 08 Eylül yani henüz 5.haftadayım. Kasık ağrılarım hariç hiç şikayetim yok. Sancılarım beni korkutsada herkes normal olduğunu söylüyor. Sizce yarın doktora gitmelimiyim, yoksa biraz daha beklemelimiyim?

hamile platesi için erken değil karın büyünce yapılmıyor mu ay ben korkarım öyle gerinmeye felan zayıfsan iyi benim kilom iyi ya kilolu değilim ama genede zayıf değilim

Aksine doğum için kolaylaştırdığını söylüyolar eskiden doktorlar hamilelere nerdeyse otur yerinden kalkma derlerdi şimdi öyle değil eğer normal zamanda spor yapıyosan aksine tavsiye ediyolar tabi riskli bir hamilelik değilse güya devlet hastanelerinde yaptırıyolarmış hamile pilatesi hocayla filan yapmak tabi daha güvenli olur ama ben daha öyle bir devlet hastanesi duymadım birde belimde fıtık var zaten belli başlı hareketleri hergün yapmam gerekiyo bu hareketlerinde hepsi pilatesin içinde var .en azından esneme hareketleri filan yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…