Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Merhaba öncelikle hayırlı olsun benim sat ım 31 ağustos olmasına rağmen dün ultrasonda göremedi doktor vajinal ultrasonda baktı eğer benim gibi sabırsız değilsen ben 1 hafta daha bekle derim vajinal ultrasonda bakılma ihtimaline karşı:)zaten muhtemelen kan testi yapıp ertesi hafta çağırcak diğer tahliller için ve görmek için

hımmm 3 aydan sonra die düşündüm ama erkenden başlanabiliyor dememkki tabiki faydası vardır

hımmm 3 aydan sonra die düşündüm ama erkenden başlanabiliyor dememkki tabiki faydası vardır

Daha önce araştırmıştım doktor riskli görmüyosa başlanabiliyo eğer spor yapıyosan normal hayatında ama tabi doktora sormadan bende yapmam ne olur ne olmaz

merhabalar başlığı görünce çok mutlu oldum 4 gün oluyo hamile olduğumu öğreneli ilk bebeğim olacak inş benim SAT 24 ağustos doğum 1 haziran civarı hepimiz sağlıkla hayırla bebeklerimize kavuşuruz inş benim kese görünüyo ama bebek ve kalp atışı henüz yok 10 gün sonra tekrar gideceğim kalbini dinlemek istiyorum inş sorun yoktur (

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım batını bekleyenler ne alemdeler var mı bebiş belirtileri

gunaydın arkadaslar yarın beklenen gun geldı bebegımın kalp atıslarını dınleme gunu babası ve ben cok heyecanlıyız yarının gelmesını ıple cekıyoruz ınsallah duyarız ve bu ozlem bıter

neden hemm ne iğnesi ilacı düşük olmaması için mi

evettt... iğne kan cıvıtmak için ilacda kanamayı durdurmak içinmiş:S:S ama simdi geldım doktordannn daha saglıklı gözukuyormus kese... sırada bayrama kadar beklemek var kalp atısı için...birde stresten acıl kurtulmak gerekmıs :S:S

nasıl stres yapmıyayım göremedim ki bebebiğimi inşallah görürüm bir an öncede rahatlarım ):):): ayy ne güzelll demek sağlıklıymış kesen bu haberi bende alsam keşke hemen

gunaydın arkadaslar yarın beklenen gun geldı bebegımın kalp atıslarını dınleme gunu babası ve ben cok heyecanlıyız yarının gelmesını ıple cekıyoruz ınsallah duyarız ve bu ozlem bıter

ay darısı bizim başımıza:):):):): bir an önce olsa da rahatlasak :):):):

Merhaba arkadaşlar ben cuma günü 6 günüm geçince evde idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim 5320 lerde çıktı çok mutluyum inş Allahım isteyen herkese verir.kendimi listeye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum bir de bilenlere sorum olacak kese ne zaman görülebilir ben daha doktora gitmedim.kalp atışlarını ne zaman duyarız ..aslında bir çocuğum var 4 yaşlarında ama inanın ilk hamileliğim gibi nedense 1,5-2 yıldır istedik olmadı bu bebek rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım...

Ben de 1 hafta sonra gidip kalp atışlarını dinleyeceğim inş. Üzerimde hep bi tedirginlik var inş hiç bir aksilik çıkmaz.

:):):) altıncı haftanda kese görünür kalp atışları 8. haftada diye biliyorum senin baya geçmiş hayatta okadar dayanamazdım :):):)

Ben de 1 hafta sonra gidip kalp atışlarını dinleyeceğim inş. Üzerimde hep bi tedirginlik var inş hiç bir aksilik çıkmaz.

nasıl gördü yaa daha 5. haftanın içindesin ama aramızda 3 gün var yani tam 5. haftadasın sen tam doldurmamşsın bile yarın felan neyse bende perşembe gidicem görebilir ozaman benimkinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…