Merhabalar
Bende dün öğrendim hamile olduğumu. SAT 08 Eylül yani henüz 5.haftadayım. Kasık ağrılarım hariç hiç şikayetim yok. Sancılarım beni korkutsada herkes normal olduğunu söylüyor. Sizce yarın doktora gitmelimiyim, yoksa biraz daha beklemelimiyim?
Aksine doğum için kolaylaştırdığını söylüyolar eskiden doktorlar hamilelere nerdeyse otur yerinden kalkma derlerdi şimdi öyle değil eğer normal zamanda spor yapıyosan aksine tavsiye ediyolar tabi riskli bir hamilelik değilse güya devlet hastanelerinde yaptırıyolarmış hamile pilatesi hocayla filan yapmak tabi daha güvenli olur ama ben daha öyle bir devlet hastanesi duymadım birde belimde fıtık var zaten belli başlı hareketleri hergün yapmam gerekiyo bu hareketlerinde hepsi pilatesin içinde var .en azından esneme hareketleri filan yapılabilir
hımmm 3 aydan sonra die düşündüm ama erkenden başlanabiliyor dememkki tabiki faydası vardır
tbr ederimm amin isteyen herkese nasip etsin bizede sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :):):)
neden hemm ne iğnesi ilacı düşük olmaması için mi
günaydınnn kızlar mide bulantılarım başladı napıçam ben şimdiiii:)
evettt... iğne kan cıvıtmak için ilacda kanamayı durdurmak içinmiş:S:S ama simdi geldım doktordannn daha saglıklı gözukuyormus kese... sırada bayrama kadar beklemek var kalp atısı için...birde stresten acıl kurtulmak gerekmıs :S:S
bende tık yok ya kasık ağrılarım dışında anlamadım ben daha erken mi acaba
gunaydın arkadaslar yarın beklenen gun geldı bebegımın kalp atıslarını dınleme gunu babası ve ben cok heyecanlıyız yarının gelmesını ıple cekıyoruz ınsallah duyarız ve bu ozlem bıter
benimde bugün sabah 05:45 te başladı benimde yoktu umarım şiddetlenmez ama çok bitkinimmm..
Merhaba arkadaşlar ben cuma günü 6 günüm geçince evde idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim 5320 lerde çıktı çok mutluyum inş Allahım isteyen herkese verir.kendimi listeye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum bir de bilenlere sorum olacak kese ne zaman görülebilir ben daha doktora gitmedim.kalp atışlarını ne zaman duyarız ..aslında bir çocuğum var 4 yaşlarında ama inanın ilk hamileliğim gibi nedense 1,5-2 yıldır istedik olmadı bu bebek rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım...
Ben de 1 hafta sonra gidip kalp atışlarını dinleyeceğim inş. Üzerimde hep bi tedirginlik var inş hiç bir aksilik çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?