Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

nasıl gördü yaa daha 5. haftanın içindesin ama aramızda 3 gün var yani tam 5. haftadasın sen tam doldurmamşsın bile yarın felan neyse bende perşembe gidicem görebilir ozaman benimkinide

canım bişey gördüğü yok, ilk muayene de çok küçük bişey görünüyor ama emin değilim kan testi yapalım demişti. 3 gün sonrakinde geçen cuma günü de hala pek bişey görünmüyor haftaya gel kalp atışlarınıda dinleriz dedi.. devlet hastanesi olduğu için özeller kadar sık çağırmıyor malum..

benimde gözükmicek ozaman neyse beklicez artık

bende tık yok ya kasık ağrılarım dışında anlamadım ben daha erken mi acaba

Bendede hiç bulantı yok herkeste olması gereken bişey mi bu bulantı ?Bu arada ben bu geceye kadar kasıklarımın ağrısından uyuyamıyordum hemde ikiside ağrıyodu benim adetim sökülürken herzaman bağırsaklarım bozulur ve ardından hemen sancılanırım ve adetim öyle sökülür.dünde aynı o şekilde tuvalete gittim sonrasında çok feci bi kasık ağrısı oldu ve ondan sonra tık diye kesildi sancılarım acaba rahime mi yerleşti çok merak ediyorum :S

nasıl stres yapmıyayım göremedim ki bebebiğimi inşallah görürüm bir an öncede rahatlarım ):):): ayy ne güzelll demek sağlıklıymış kesen bu haberi bende alsam keşke hemen

ben haftaya gitmem gerekırken dayanamadım gitim gördum keseciği:):) ama benım için asıl streslı olay kalp atısı cunku ilk bebekde kalp atısı yok dedıklerınde türk filmlerındekı çiftlere dönmuştuk ben önce aglayarak kacarken eşim arkadan benı yakalama telasında :):):) inşallah bu sefer olmayacak.. o kadar iğne işe yarayacak... azimliyim doğuracam hehehhehe:):)

Bende de bulantı hiç yok. Göğüslerim en belirgin belirti. Çok hassas ve dokununca acıyor. Bel ağrım en başından berivardı iki gündür oda yok. Bunlar dışında da bir değişiklik yok vücudumda. Bu şekilde olunca da insan inanamıyor hamile olduğuna. Sanki hamile değilmişsin gibi oluyor :) Sanki bulantılarım ağrılarım olsa içim daha rahat edecek gibi geliyor ne yalan söyleyim..

Bende aynen o durumdayım:)maşallah diyeyim yinede yani ne bulantı ne ağrı normalde bel fıtığım var ayakta durunca belim ağrır dün bütün gün ayaktaydım belim bile ağırmıyo yani:)elimdeki tek kanıtım idrar ve kan testim o da olmasa kimseyi inandıramıycam

aynen bende öyle düşünüyorum ister istemez tek fark adet olmamam ve kasık ağrım çok ayakta kalın ca gögüs ağrım yok yaa miletin ağrıyor erken mi acaba

ayakkabı aşeriyoruuuuuumm... üstü mavi beyaz puantiyeli olanlardan...

kızlar selammm

bende de sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var ve bir de göğüslerimde aşırı hassas..
cuma günü doktor bhgc 470 dedi, bgn de sabah tekrar kan verdim bakalım değer nasıl değişecek.:18:
cuma günü henüz adetim 1 gün fln gecikmişti ve o gün vajinal ultrasonda bile kese fln görünmedi.haftaya gel dedi doktor.
kese görünmeden de içim rahat etmiyo bir türlü ama içimizi ferah tutmamız lazım
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını verir eminim ki..

çok haklısn canım endişelenmekte ama herkeste oluyormuş bu ağrılar.ben de hamile değilken bu sancı girdiği an tuvalete giderdim ve o kanı orda mutlaka görürdüm hiç şaşmazdı.şimdi her ağrıda tuvalete gidiyorum acaba kan mı var diye.ama inşallah meleklerimiz sıkı sıkı tutunmuşlardır da endişelerimiz boşa çıkar.ben o yorum yapanlara artık çok sinir oluyorum.her kadın hamilelik belirtilerini aynı zamanda yaşıcak diye bşy yok.bulantı bel ağrısı bende de çok felaket.bazı çok bilmişler olur mu canım daha diyince çok sinir oluyorum.oluyo işte yalan mı söylicem ya diye bağrasım geliyo.

aynen birde erkek ya nerden bilecek psikolojik diyor :):):): onların giitiği akşam kalkamadım arıdan heralde çok ayakta durdum ama dün hiçbişeyim yoktu gerçi yormadım kendimi dinlendim bu sıralar önemliymiş o yüzden birazda dikkat ediyorum senin 7 haftalık olmuş darısı benim başıma görmüşsündür keseyi felan kalp atışını duymadın heralde

aynen ya herşey zamanlı yaşanmak zorunda sanki ben öğrenmeden öncede vardı bir kaç belirti ama öğrenince insan daha bir d,nler oluyor kendini tabi bide korku oluyor içinde kaybetme korkusu allah hiç birimize yaşatmasın inşallah..

hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin maaşallah peygamber sabrı varmış sende de heee, ne kadar çok beklemişsin öyle.ben 4 hafta 3 günlükken gittim onlar ekliyolar sanırım beni eklemişler sen de eklenirsin bugün yarın.benim 5 hafta 3 günlükken kese gözüktü.bu ayın 15 inde de kalp atışını duyarız dedi doktorumuz.yani 8 hafta 1 günlükken duyucaz inşallah allah kısmet ederse.

psikolojik kelimesi bana artık üstü kapalı numara gibi geliyo.ben biraz fazla ayakta kalayım, biraz üşüyeyim, yada yarım saat oturur vaziyette durayım hemen sancı giriyor.kendini sürekli dinle canım.ufaklık hangi yaptığından rahatsız oluyorsa takip et üzme miniği.bazen gece uykuda da oluyor bana nadiren de olsa.evet tatlım kesemizi gördüm ben geçen hafta salı günü.haftaya pazartesi inşallah kalp atışını duyucaz allahım o günlere çıkarırsa bizi.ben keseyi görünce krize girdim ağlamaya başladım kalp atışında nolurum bilmiyorum artık

ayyyy çok sevindim yaaa birde hamilelikte iyice duygusalllaşıyormuş insan bambaşka bir duygu :):):):)

amin inşallah hi. birşey olmamız bebişimize sende keseyi görenlerdensin sanrım

amin canım allahım kimseye yaşatmasın evlat acısını.o korku kucağımıza alıp kokusunu duyduktan sonra daha da artacak galiba.bu sefer yerini aman başına bşy gelir mi nefes alıyor mudur korkuları alacak.rabbim benim ömrümden alsın onunkine eklesin.sağlıklı olsun kuzucuklarımız.doğrusu da bu zaten kendinizi dinleyin bence sürekli.ne iyi geliyor, ne rahatsız ediyor takip edin.dün gece laptopu karnımın üstüne koydum.o da alttan çok ısı verir biliyosunuz.benim o 3 gündür seyrekleşmiş ağrım 2 dakikada bir girmeye başladı.yarım saat sonra dayanamayıp yatağa koydum ve ağrı kesildi.ısıdan hoşlanmadı miniğim

merb-habalar ben yenı aranıza katıldım uye olmadan once bı cok kez gırıp takıp etmıstım 8 ay once ılk bebegımı kaybettım.kızım olmasını ıstedıgım ıcın (saglıklı dogsunda cınsyetı onemlı dııl desemde ılk bebeımın cınseyıtının kız oldugunu ogrendıgımden berı kızımı kucagıma almak ıstememe engel olamıyorum.)bugun regl donemımın ustunden 5 gun gectıgını fark ettım youn calıstıgım ıcın pek farkına varamamısım.ıgneyle korunmayı yenı bırakmıstım acaba hamıle olabılırmıyım merak ıcındeyım ama ıcım gıdıp bır test almaya elvermıyor.hem ısteyıp hem cok korkuyorum .lutfen bana yardım edın.keske hamıle olsam ve bende sızler gıbı hazran ayında bebegımı kucagıma alabılsem:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…