nasıl gördü yaa daha 5. haftanın içindesin ama aramızda 3 gün var yani tam 5. haftadasın sen tam doldurmamşsın bile yarın felan neyse bende perşembe gidicem görebilir ozaman benimkinide
canım bişey gördüğü yok, ilk muayene de çok küçük bişey görünüyor ama emin değilim kan testi yapalım demişti. 3 gün sonrakinde geçen cuma günü de hala pek bişey görünmüyor haftaya gel kalp atışlarınıda dinleriz dedi.. devlet hastanesi olduğu için özeller kadar sık çağırmıyor malum..
bende tık yok ya kasık ağrılarım dışında anlamadım ben daha erken mi acaba
nasıl stres yapmıyayım göremedim ki bebebiğimi inşallah görürüm bir an öncede rahatlarım ):):): ayy ne güzelll demek sağlıklıymış kesen bu haberi bende alsam keşke hemen
Bendede hiç bulantı yok herkeste olması gereken bişey mi bu bulantı ?Bu arada ben bu geceye kadar kasıklarımın ağrısından uyuyamıyordum hemde ikiside ağrıyodu benim adetim sökülürken herzaman bağırsaklarım bozulur ve ardından hemen sancılanırım ve adetim öyle sökülür.dünde aynı o şekilde tuvalete gittim sonrasında çok feci bi kasık ağrısı oldu ve ondan sonra tık diye kesildi sancılarım acaba rahime mi yerleşti çok merak ediyorum :S
Bende de bulantı hiç yok. Göğüslerim en belirgin belirti. Çok hassas ve dokununca acıyor. Bel ağrım en başından berivardı iki gündür oda yok. Bunlar dışında da bir değişiklik yok vücudumda. Bu şekilde olunca da insan inanamıyor hamile olduğuna. Sanki hamile değilmişsin gibi oluyor :) Sanki bulantılarım ağrılarım olsa içim daha rahat edecek gibi geliyor ne yalan söyleyim..
bende henüz göremedim kesemi onun için çok tedirginim göremeden de rahatlayamıcam heralde. banada salı dedi doktor ama ben salıyı bekleyemicem pzt gidip yine beta hcg değerime baktırıcam çünkü çok huzursuzum :/ ne güzel ikisini bir arada çıkarırsın Allah yardımcımız olsun cnm.
bende pazartesi beta hcg baktırıcam değerimin artma durumunu kontrol ettirmek için, ama kese için acele etmicem aslında keseyle kalp atışını aynı zamanda görsem daha iyi olacak, her biri ayrı bir stres benim için. önce kese var mı, sonra kalp atışı var mı, bundan sonraki aşamada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğim için ultrason çok cazip gelmiyo bu sefer.. allah 9 ay boyunca güzel haberler almayı nasip etsin inş hepimize..
Allah korusun bidaha ole bisey yasamazsin ins kimse yasamasin ins. Ama bende orda oldugunu gormeden icim rahat etmicek. Ben gitmezsem hergunumu tedirgin geciririm ama bu seferde gittigimde goremezsem cok uzulucegim kesin.
Bende de bulantı hiç yok. Göğüslerim en belirgin belirti. Çok hassas ve dokununca acıyor. Bel ağrım en başından berivardı iki gündür oda yok. Bunlar dışında da bir değişiklik yok vücudumda. Bu şekilde olunca da insan inanamıyor hamile olduğuna. Sanki hamile değilmişsin gibi oluyor :) Sanki bulantılarım ağrılarım olsa içim daha rahat edecek gibi geliyor ne yalan söyleyim..
işte bende o ağrılardan korkuyorum bişey olacak sanırıyorum akıntım var zannediyorum adet oluyorum ama yok bişey çok şükür ama bazen giriyor merak ediyordum abimde diyor pisikolojik daha kaçıncı aydasın ne bel ağrısı olurmu abi var işte diyorum birde inanmıyorlar:):): Neyse sevindim yaa en azından yazdıkların mutlu etti beni tşk ederim
ayakkabı aşeriyoruuuuuumm... üstü mavi beyaz puantiyeli olanlardan...
çok haklısn canım endişelenmekte ama herkeste oluyormuş bu ağrılar.ben de hamile değilken bu sancı girdiği an tuvalete giderdim ve o kanı orda mutlaka görürdüm hiç şaşmazdı.şimdi her ağrıda tuvalete gidiyorum acaba kan mı var diye.ama inşallah meleklerimiz sıkı sıkı tutunmuşlardır da endişelerimiz boşa çıkar.ben o yorum yapanlara artık çok sinir oluyorum.her kadın hamilelik belirtilerini aynı zamanda yaşıcak diye bşy yok.bulantı bel ağrısı bende de çok felaket.bazı çok bilmişler olur mu canım daha diyince çok sinir oluyorum.oluyo işte yalan mı söylicem ya diye bağrasım geliyo.
çok haklısn canım endişelenmekte ama herkeste oluyormuş bu ağrılar.ben de hamile değilken bu sancı girdiği an tuvalete giderdim ve o kanı orda mutlaka görürdüm hiç şaşmazdı.şimdi her ağrıda tuvalete gidiyorum acaba kan mı var diye.ama inşallah meleklerimiz sıkı sıkı tutunmuşlardır da endişelerimiz boşa çıkar.ben o yorum yapanlara artık çok sinir oluyorum.her kadın hamilelik belirtilerini aynı zamanda yaşıcak diye bşy yok.bulantı bel ağrısı bende de çok felaket.bazı çok bilmişler olur mu canım daha diyince çok sinir oluyorum.oluyo işte yalan mı söylicem ya diye bağrasım geliyo.
Merhaba arkadaşlar ben cuma günü 6 günüm geçince evde idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim 5320 lerde çıktı çok mutluyum inş Allahım isteyen herkese verir.kendimi listeye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum bir de bilenlere sorum olacak kese ne zaman görülebilir ben daha doktora gitmedim.kalp atışlarını ne zaman duyarız ..aslında bir çocuğum var 4 yaşlarında ama inanın ilk hamileliğim gibi nedense 1,5-2 yıldır istedik olmadı bu bebek rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım...
aynen birde erkek ya nerden bilecek psikolojik diyor :):):): onların giitiği akşam kalkamadım arıdan heralde çok ayakta durdum ama dün hiçbişeyim yoktu gerçi yormadım kendimi dinlendim bu sıralar önemliymiş o yüzden birazda dikkat ediyorum senin 7 haftalık olmuş darısı benim başıma görmüşsündür keseyi felan kalp atışını duymadın heralde
psikolojik kelimesi bana artık üstü kapalı numara gibi geliyo.ben biraz fazla ayakta kalayım, biraz üşüyeyim, yada yarım saat oturur vaziyette durayım hemen sancı giriyor.kendini sürekli dinle canım.ufaklık hangi yaptığından rahatsız oluyorsa takip et üzme miniği.bazen gece uykuda da oluyor bana nadiren de olsa.evet tatlım kesemizi gördüm ben geçen hafta salı günü.haftaya pazartesi inşallah kalp atışını duyucaz allahım o günlere çıkarırsa bizi.ben keseyi görünce krize girdim ağlamaya başladım kalp atışında nolurum bilmiyorum artık
aynen ya herşey zamanlı yaşanmak zorunda sanki ben öğrenmeden öncede vardı bir kaç belirti ama öğrenince insan daha bir d,nler oluyor kendini tabi bide korku oluyor içinde kaybetme korkusu allah hiç birimize yaşatmasın inşallah..
aynen ya herşey zamanlı yaşanmak zorunda sanki ben öğrenmeden öncede vardı bir kaç belirti ama öğrenince insan daha bir d,nler oluyor kendini tabi bide korku oluyor içinde kaybetme korkusu allah hiç birimize yaşatmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?