Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

ayyyy çok sevindim yaaa birde hamilelikte iyice duygusalllaşıyormuş insan bambaşka bir duygu :):):):)

hem de ne duygusallık.bende son 1 haftadır var.liseden bi hocam benim hamileliğimi öğrenince sayfamda candan erçetinin melek şarkısını paylaşmış ben onu açınca bir başladım ağlamaya.ama ağlamak ilk kez bu kadar güzel geldi çok tatlıydı psikopat oldum ya ağlıyosun ama mutlu bir ağlama çok garip.geçen gün bide karikatür gördüm içi pilav dolu kızarmış bi piliç masanın üstünde.ölmüş gebermiş artık içini bile doldurmuşlar.ama hala ayağıyla pilav alıp yerde masanın altında duran civcivlerini beslemeye çalışıyo bide ona bi ağladım.ara sıra da hamile olduğumu unutuyorum.sonra aklıma gelince yeni öğrenmiş gibi ağalamaya başlıyorum.salya sümüğüz yani anlayacağın

aynen bende öyle düşünüyorum ister istemez tek fark adet olmamam ve kasık ağrım çok ayakta kalın ca gögüs ağrım yok yaa miletin ağrıyor erken mi acaba

Bendede göğüs ağrısı yok sadece bi koyulaşma söz konusu onun dışında ağrı hissetmiyorum

canım benim inşallah bebişin ordadır.öğrenmek için de yeterli zaman geçmiş zaten.bence sen git bi an önce testini al yap ki ona göre bişeylere de dikkat etmeye başla.bebeğin için çok üzüldüm.cennette seni bekleyecek bi meleğin var ( belki şu an birisi de seninle birlikte bence daha fazla erteme.

Ah arkadaşım laptopu özellikle karnından uzak tutman gerekirken birde karnına mı koydun:S Allah korusun radyasyon yayan bişe o ve onun ısısıyla tende yanık oluşunca kalıcı oluyo o lekeler mazallah.Tabi sevmez senin yavrucak:)biz telefonları bile artık aynı odada tutmuyoruz konuşacağım zaman kulaklıkla konuşuyorum heleki gece uyurken filan odaya sokmuyoruz wireless i bile iptal ettik kablolu kullanıyoruz artık dikkat etmek zorundayız can taşıyoruz sonuçta

gelmiş geçmiş olsun canım benim.. yaşanılan acılar olgunlaştıryor bizi öyle olması gerekiyormuş deniyor kalıyor biliyorum yanan senin yüreğin oluyor. ben 2 defa yaşadım aynı acıyı çok zor ama allah sabrınıda veriyor. hiç beklemediğim anda hamile kaldım inan yani olmaz dediğim anda adetim geçikti bende almak istemedim önce test sonra bir sabah işe giderken eczande buldum kendimi. yani senin 8 ay olmuş benim daha 2 ay oldu bebeğimi kaybedeli umutdunu kaybetme herşeyin bir sebebi var inan şimdi olmazsa önümüzdeki ay ama olucaktır eninde sonunda bir kere olmuş çünkü ya hiç olmasaydı... içini herzaman ferah tut..

Kızlar dün geciktim, hemen idrar testi yaptım, 2. çizgi çok hafif çıktı. Bu sabah kan testi yaptırdım.beta hcg 140 çıktı. Aslında pozitif görünüyor ama geçen ay kimyasal gebelik olmuştu şimdi yine öyle olacak diye korkuyorum. Dünden beri çok az kanama geldi. Doktor implantasyon kanaması olabilir dedi. Sizde yerleşirken kanama olmuşmuydu. olduysa ne kadar sürmüştü. Sol kasığımda da ağrı var. bu kadar yaklaşmışken kayıp gidecek diye korkuyorum.

Lütfen cevap yazın.

Son düzenleme:
Kızlar ya belki size komik gelecek ama bişi sorcam
cuma günü 4 haftalıktı bebiş, cumartesi nişana gittim ve çok oynadım (hiç dayanamam), gerçi yine çok zıplamadım sakin sakin oynadım
bişi olur mu sizce yaaaa :18:

bende ole soyluorum ama ıcım hıc rahat dııl huzursuzum.ılk hamılelıgım zaten bı mucızeydı benım ıcın.hıc planlamamıstık ve korunmasız ılıskıde bulunmuyoduk ama nasıl olduysa gelmıstı bebegım.sonrasında aylık ıgneyle korunuyodum.1 aydr kullanmıorum bu kadar cabuk eskı halıme dondummu bılmıyorum.acıksası negatıf cıkarsa yıkılıcam.umıt etmekte ıstemıorum.srprızle gelmesını hep ıstedım.ama elımde degıl bu kez. bırde bı kac yerde duydum eger hamıle dıılsem yada bılgıye ulasırsam su gun fln olayı warmıs bazı gunlerde kız olma sansı daha yuksek fln dıolardı hıc ınanmm normalde bole seylere ama duygusallık gırınce bam baska oluyor ınsan.umarım bebeıslerınızı sag saglım sapa saglam alırsınz kucaklarınıza.eger ozamana kadr ıı bı haber veremezsem benım yerımede bol bol koklayıp opun hatta mumkunse benım ıcın dokunun onlara belkı onlarda bnm ıcın sans dılerler.

çok haklısın canım ya bilemedim işte acemilik var daha.sürekli de unutuyorum zaten hamile olduğumu anca alışıcam heralde

bır oncekı hamılelıgımı 3 aylık olana kadar fark etmemıstım ozamana kadar cok hareketlı ve sureklı topuklu ayakkabı uzerınde gecırıodum.hergun kosturmaca.ilac bıle almıstım.yanı azcıcık hoplamayla bısı cık olmuyo bebıslere:)aksı gıbı kızım gayat saglıklıydı.cok zayıf olmama ragmen kılosu boyu yerındeydı hatta onden gıdıodu.ancak nolduysa o rısklı donemı atlattım dedıkten sonra oldu bende.anemı hastalıgının abuk bı cesıdının bende genetık oldugunu ve bebegımın daha fazla beslenemıcegını ogrendım kısa bır sure sonrada kendı kalp atıslarım durmasını ıstesemde onunkıler vaz gectı benden.sımdı degerlerım herseyım normal bende endıse ıcındeyım suan ama sen ıcını rahat tut sıkısıkıya sarılmıstır sana.ole zıplamayla hoplamayla bebıse bısıcık olmuyor.onlar en guvenlı yerlere tutunuyolar cunku.annelerıne.bu donemlerde doktorun hassaıyetın oldugunu dusuk rıskı oldugunu solemedıkten sonra normal rutının:)kanepeyı kaldrmaktan bahsetmıyorum tabıkı:)korkma yanı bebesın senın yanında guwende:)

allah sanı nasıp etmıs bak bebbıs karnında sımdı bende bı gazla gıdıp o testı alıcam.ama elım warırmı yapmaya yoksa bı cesaret denermıyım bılmıyorum.ama umuyorum orda bır bebeıs wardır. regl donemım gecıktı.delı gıbı mıde bulantılarım agrılarım war bı oncekıde bu sekıldeydı ama sımdı korkudan kımldayamıorum

ayy yaaaa :):):):): hamileleik işte bende daha başlamadı çok merak ediyorum yani iyi yada kötü şeylerini az yada çok yaşamak istiyorum ama bebeğim sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum sanki bu belirtiler yaşanınca sağlıklı olucakmış gibi geliyor işte bilememzlik tecrübe ediniyoruz işte

ooo heryer hamile olmuş hayırlı olsun yeni hamişler:) bende 05.10 de 5+3 de doktora gittim bebişimin kesesini gördüm 2 hafta sonra gel bebek ve kalp atışı o zaman görünür dedi. keseyi görmek bile heyecanlıydı kalp atışını hayal edemiyorum:))

dimi bakalım benim şuan kese görme işi var öncelikli olarak

geçmiş olsun cnmm.. gönlünü ferah tut..

senin de bana söylediklerin içimi rahatlattı walla.. inşallah bir sorun olmaz.
gerçi kalbim çok ferah...
zaten ne düşünürsen onu çeker mişsin.. olumlu düşünelim olumlu olsun herşeyy

teskkur ederım. bı cesaret gdıp test yaptım ne yazıkkı sonuc negatıf cıktı.arkasındada doktoruma gttım kostur kostur.yumurtalıklarımın boyutlarının normal oldugunu soledı kanımdakı hormon sevıyesınede baktı sonucları yarım saat sonra alabılıcem.suan bı gebelık yok ama sanırım hersy yolundaysa bı dahkı aya bende bende bakıo olucam.dollenme suresı yumurtalık yapımdan dolayı daha kısa suruyor.yanı hamıle kalmam kolay tasımam zor.bu kez herseyın daha ıyı olucagını dusunuorum:)negatıf sonuca ragmen keyfım yerıne geldı :)))cok teskkur ederım kendımı ıyı hıssettrdınız:))) bebısı sev bnm ıcın azcık onlar bızden daha yakınlar meleklere benım bebısıde oralardan bulup cagrsınlar:)

kansızlık mı bildiğimiz bende var zor yükseliyor gerçi artık beslenmeme de dikkat ediyorum ama bebek için çok öenmliymiş kan hapıda kullanıyorum aynı zamanda değerlerim normal derken hemoglabin değerlerin mi normal canım merak ettim şimdi geçmiş olsun sanada pekmez felan da yiyorum ama anemi yok kansızlık var bende aslında aynı şey değilmi daha önce test yaptırmıştımda onda yazıyordu anemi yok die

pekmez agzıma suremedıgım bısı nedense kucuklugumden berı bırı karsımda dahı yese kusmama engel olamıorum malesef anemıyle kansızlık cok farkı bı ton ceksıdı var anemı ve talesamının adını ezberleyemedıım kadar hlı bısı:d hemoglobın degrlerımden cok nıtelıklı yanı oksıjen ve besın tasıma kapasıtelerı bı sure sonra dusuyor ıster ıstemez.kan ıgnelerı oldum adını tam olarak hatrlayamıorum onun dısında ferrum kullandım.sımdı degerlerım normale donmus.gende devam etmm gerekıcek olan ılaclar war ama hamılelıktede onerılen kan ılacları fazında olucaklar.umuyorum bu sefer bı sıkıntı olmaz ben bebeımı gec fark ettım bnde bulantı sıradandı bı donem eger erken donemde demır destegı alsydım (et dahı yemıorum normalde) bebeım daha sanslı olucaktı.

Merhaba bende aranıza yeni katıldım, gerçi sürekli buradaydım ama yeni üye oldum diyim. :) Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin. Kısmetse bende 6 haziranda bebişimi kucağıma almış olacağım. Fazlasıyla meraklı ve heyecanlıyım ama yazılarınızı okudukça içim rahatlıyor. Hepinize çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…