ayyyy çok sevindim yaaa birde hamilelikte iyice duygusalllaşıyormuş insan bambaşka bir duygu :):):):)
aynen bende öyle düşünüyorum ister istemez tek fark adet olmamam ve kasık ağrım çok ayakta kalın ca gögüs ağrım yok yaa miletin ağrıyor erken mi acaba
merb-habalar ben yenı aranıza katıldım uye olmadan once bı cok kez gırıp takıp etmıstım 8 ay once ılk bebegımı kaybettım.kızım olmasını ıstedıgım ıcın (saglıklı dogsunda cınsyetı onemlı dııl desemde ılk bebeımın cınseyıtının kız oldugunu ogrendıgımden berı kızımı kucagıma almak ıstememe engel olamıyorum.)bugun regl donemımın ustunden 5 gun gectıgını fark ettım youn calıstıgım ıcın pek farkına varamamısım.ıgneyle korunmayı yenı bırakmıstım acaba hamıle olabılırmıyım merak ıcındeyım ama ıcım gıdıp bır test almaya elvermıyor.hem ısteyıp hem cok korkuyorum .lutfen bana yardım edın.keske hamıle olsam ve bende sızler gıbı hazran ayında bebegımı kucagıma alabılsem:S
amin canım allahım kimseye yaşatmasın evlat acısını.o korku kucağımıza alıp kokusunu duyduktan sonra daha da artacak galiba.bu sefer yerini aman başına bşy gelir mi nefes alıyor mudur korkuları alacak.rabbim benim ömrümden alsın onunkine eklesin.sağlıklı olsun kuzucuklarımız.doğrusu da bu zaten kendinizi dinleyin bence sürekli.ne iyi geliyor, ne rahatsız ediyor takip edin.dün gece laptopu karnımın üstüne koydum.o da alttan çok ısı verir biliyosunuz.benim o 3 gündür seyrekleşmiş ağrım 2 dakikada bir girmeye başladı.yarım saat sonra dayanamayıp yatağa koydum ve ağrı kesildi.ısıdan hoşlanmadı miniğim
merb-habalar ben yenı aranıza katıldım uye olmadan once bı cok kez gırıp takıp etmıstım 8 ay once ılk bebegımı kaybettım.kızım olmasını ıstedıgım ıcın (saglıklı dogsunda cınsyetı onemlı dııl desemde ılk bebeımın cınseyıtının kız oldugunu ogrendıgımden berı kızımı kucagıma almak ıstememe engel olamıyorum.)bugun regl donemımın ustunden 5 gun gectıgını fark ettım youn calıstıgım ıcın pek farkına varamamısım.ıgneyle korunmayı yenı bırakmıstım acaba hamıle olabılırmıyım merak ıcındeyım ama ıcım gıdıp bır test almaya elvermıyor.hem ısteyıp hem cok korkuyorum .lutfen bana yardım edın.keske hamıle olsam ve bende sızler gıbı hazran ayında bebegımı kucagıma alabılsem:S
Ah arkadaşım laptopu özellikle karnından uzak tutman gerekirken birde karnına mı koydun:S Allah korusun radyasyon yayan bişe o ve onun ısısıyla tende yanık oluşunca kalıcı oluyo o lekeler mazallah.Tabi sevmez senin yavrucak:)biz telefonları bile artık aynı odada tutmuyoruz konuşacağım zaman kulaklıkla konuşuyorum heleki gece uyurken filan odaya sokmuyoruz wireless i bile iptal ettik kablolu kullanıyoruz artık dikkat etmek zorundayız can taşıyoruz sonuçta
Kızlar ya belki size komik gelecek ama bişi sorcam
cuma günü 4 haftalıktı bebiş, cumartesi nişana gittim ve çok oynadım (hiç dayanamam), gerçi yine çok zıplamadım sakin sakin oynadım
bişi olur mu sizce yaaaa :18:
gelmiş geçmiş olsun canım benim.. yaşanılan acılar olgunlaştıryor bizi öyle olması gerekiyormuş deniyor kalıyor biliyorum yanan senin yüreğin oluyor. ben 2 defa yaşadım aynı acıyı çok zor ama allah sabrınıda veriyor. hiç beklemediğim anda hamile kaldım inan yani olmaz dediğim anda adetim geçikti bende almak istemedim önce test sonra bir sabah işe giderken eczande buldum kendimi. yani senin 8 ay olmuş benim daha 2 ay oldu bebeğimi kaybedeli umutdunu kaybetme herşeyin bir sebebi var inan şimdi olmazsa önümüzdeki ay ama olucaktır eninde sonunda bir kere olmuş çünkü ya hiç olmasaydı... içini herzaman ferah tut..
hem de ne duygusallık.bende son 1 haftadır var.liseden bi hocam benim hamileliğimi öğrenince sayfamda candan erçetinin melek şarkısını paylaşmış ben onu açınca bir başladım ağlamaya.ama ağlamak ilk kez bu kadar güzel geldi çok tatlıydıpsikopat oldum ya ağlıyosun ama mutlu bir ağlama çok garip.geçen gün bide karikatür gördüm içi pilav dolu kızarmış bi piliç masanın üstünde.ölmüş gebermiş artık içini bile doldurmuşlar.ama hala ayağıyla pilav alıp yerde masanın altında duran civcivlerini beslemeye çalışıyo bide ona bi ağladım.ara sıra da hamile olduğumu unutuyorum.sonra aklıma gelince yeni öğrenmiş gibi ağalamaya başlıyorum.salya sümüğüz yani anlayacağın
ooo heryer hamile olmuş hayırlı olsun yeni hamişler:) bende 05.10 de 5+3 de doktora gittim bebişimin kesesini gördüm 2 hafta sonra gel bebek ve kalp atışı o zaman görünür dedi. keseyi görmek bile heyecanlıydı kalp atışını hayal edemiyorum:))
dimi bakalım benim şuan kese görme işi var öncelikli olarak
bır oncekı hamılelıgımı 3 aylık olana kadar fark etmemıstım ozamana kadar cok hareketlı ve sureklı topuklu ayakkabı uzerınde gecırıodum.hergun kosturmaca.ilac bıle almıstım.yanı azcıcık hoplamayla bısı cık olmuyo bebıslere:)aksı gıbı kızım gayat saglıklıydı.cok zayıf olmama ragmen kılosu boyu yerındeydı hatta onden gıdıodu.ancak nolduysa o rısklı donemı atlattım dedıkten sonra oldu bende.anemı hastalıgının abuk bı cesıdının bende genetık oldugunu ve bebegımın daha fazla beslenemıcegını ogrendım kısa bır sure sonrada kendı kalp atıslarım durmasını ıstesemde onunkıler vaz gectı benden.sımdı degerlerım herseyım normal bende endıse ıcındeyım suan ama sen ıcını rahat tut sıkısıkıya sarılmıstır sana.ole zıplamayla hoplamayla bebıse bısıcık olmuyor.onlar en guvenlı yerlere tutunuyolar cunku.annelerıne.bu donemlerde doktorun hassaıyetın oldugunu dusuk rıskı oldugunu solemedıkten sonra normal rutının:)kanepeyı kaldrmaktan bahsetmıyorum tabıkı:)korkma yanı bebesın senın yanında guwende:)
geçmiş olsun cnmm.. gönlünü ferah tut..
senin de bana söylediklerin içimi rahatlattı walla.. inşallah bir sorun olmaz.
gerçi kalbim çok ferah...
zaten ne düşünürsen onu çeker mişsin.. olumlu düşünelim olumlu olsun herşeyy
bır oncekı hamılelıgımı 3 aylık olana kadar fark etmemıstım ozamana kadar cok hareketlı ve sureklı topuklu ayakkabı uzerınde gecırıodum.hergun kosturmaca.ilac bıle almıstım.yanı azcıcık hoplamayla bısı cık olmuyo bebıslere:)aksı gıbı kızım gayat saglıklıydı.cok zayıf olmama ragmen kılosu boyu yerındeydı hatta onden gıdıodu.ancak nolduysa o rısklı donemı atlattım dedıkten sonra oldu bende.anemı hastalıgının abuk bı cesıdının bende genetık oldugunu ve bebegımın daha fazla beslenemıcegını ogrendım kısa bır sure sonrada kendı kalp atıslarım durmasını ıstesemde onunkıler vaz gectı benden.sımdı degerlerım herseyım normal bende endıse ıcındeyım suan ama sen ıcını rahat tut sıkısıkıya sarılmıstır sana.ole zıplamayla hoplamayla bebıse bısıcık olmuyor.onlar en guvenlı yerlere tutunuyolar cunku.annelerıne.bu donemlerde doktorun hassaıyetın oldugunu dusuk rıskı oldugunu solemedıkten sonra normal rutının:)kanepeyı kaldrmaktan bahsetmıyorum tabıkı:)korkma yanı bebesın senın yanında guwende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?