Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

nasip kısmet yaaa sıkma canını sen elinden geleni yap bende yiyamiyorum midem bulanıyor pekmezden ama yapcak bişey yok çiğer vs hiç yiyemem kusacak duuruma geliyorum kan yapan şeyleri yiyemiyorum belkide o yüzden kansızım ama çocuğum için dikkat edicem artık sende midende bulansa ye hemen peşine su iç çok öenmli şuan arkadaşım sırf p yüzden dikkat etmediği için serum kullanıyor ki 3 haftaya doğuracak genede önemli

:):):) altıncı haftanda kese görünür kalp atışları 8. haftada diye biliyorum senin baya geçmiş hayatta okadar dayanamazdım :):):)
Bizim bulunduğumuz ilçe maalesef il merkezine 120km ve terör sıkıntısı var yollarda o yüzden 7 veya 8. Haftada gidip kalp atışlarını dinliyeceğim ama buradaki kadın doğumcuya gidip keseyi görmeliyim öncelikle...

ay traktöre binme yaa tanıdığınız felan yok mu bıraksın seni traktör çok sallıyor

Üzülme zaten canım Allah birdahaki ay nasip eder inşallah hayırlısıyla bende kız-erkek cinsiyetinyle ilgili bi makale okumuştum araştırmalara göre ilişkiden sonra sol tarafa yatılırsa kız sağ tarafa yatılırsa erkek oluyomuş yani döllenme sol yumurtalıkta oluyosa kız sağda oluyosa erkek oluyomuş çoğunlukla.Denersin en azından kaybedilecek birşey yok hayırlısıyla kız bebişin olur inşallah.doktor bana vajinal ultrasonla baktığında sağ yumurtalıktaydı bakalım bende tutacak mı:)

öylemi bende sol taraftaydı bakalım tutacak mı:):):): nie ki böyle deniyor acaba

öylemi bende sol taraftaydı bakalım tutacak mı:):):): nie ki böyle deniyor acaba

Bilmiyorum vallahi genelde öyle oluyormuş:)bakıp görecez artık inşallah ben kızım olsun istiyorum daha çok ama içimden geçen en başından beri erkek birde sağda görünce heralde erkek diye düşünüyorum.mesela bi araştırmada sol yumurtalığı alınan bi kadının hep erkek çocuk oluyomuş ama tabi yüzde yüz değildir yine bi yanılma payı vardır muhakkak.Çünkü daha kuzenim 3 ay önce çift yumurta ikizi doğum yaptı ikiside kız

eltimde öyle demişti bende kız istiyorum daha çok ama en çok sağlıklı bebeği,m olsun istiyorum bazen hiç ayrım yapamıyorum sağlıklı sıhhatli olmalı bakalım allah ömrü verirse bebeğime 3 ay sonra öğrenicem kız mı erkek mi:):):

Buna benzer yazıları okumuştum. Çevremdeki birçok kişiye sordum ama tutan çok az kişi var.

Tabiki öncelikle sağlıklı olmaları önemli benim içinde hiç önemli değil cinsiyet yeterki sağlıklı olsunlar:)

Benim kuzende tutmasada merak gidermek için çin takvimi de kullanılabilir. Bende sağ kısımda yani erkek düşünülse de Çin takviminde kız çıkıyor ikiz olursa şaşırmam

Testim pozitif çıktı ama hala nazar değecek diye sevinmeye korkuyorum. Hep bu anı bekledim şimdi inanamıyorum. Şu keseyi bir görsem söz verdim kendime keseyi görmeden anneme haber vermeyeceğim daha 4. hafta da bile sayılmam 3,5 haftalık ancak.

Ne zaman görünür bu kese.

kızlar değerleriniz kaçç. kaçıncı haftadasınız birde.

Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Ben erken fark ettiğim için doktor beni 15 gün bekletti c.tesi yani 5+2 olduğunda baktı ve kese göründü. Bildiğim 5.haftada görünüyor ama geç döllenme olup geç görende var. Sanırım 10 gün sabretceksin :)

Hayırlı olsun:)Bende hala daha kimseye söylemedim bi eşim biliyo birde siz:)üstelik herkes deli gibi bebek bekliyo ama bende görmeden söylemek istemiyorum.Daha çok erken görmek için ben geçen ctesi gittim ve görünmedi birdahaki haftaya çağırdı umarım o zaman görünür.

Ben hamilelik takvimine göre 6.haftadayım ama geçen ctesi yaptırdığım teste göre hcg 407 çıktı test sonucuna göre 3-4 hafta arasındaki değerlere denk geliyo ama doktorun dediğine göre yumurtlama sürem uzunmuş o yüzden 1 hafta sonra çağırdı 1500 ün üzerine çıkıcakmış güya o zaman ve ultrasondada görülebilecek hale gelicekmiş inşallah

ayyy canım yeni annelerdensin sende daha var canım bende merakla bekliyorum 6. haftadan sonra başlıyor ama alttan baktırırsan daha erken ama bence baktırma zararlı ben baktırmıcam mesela

Ben regl olmadan 7 gün önce fark ettim o zmn 32.9 çıktı. 2 gün sonrada 87.9 olmuştu daha çok erken diye doktor beni geçtimiz c.tesine kdr bekletti ama testi tekrar etmeye gerek kalmadı kese göründüğü için.

evet dediği gibi oluyor bazen testler bu yüzden yanılıor yani geç döllenmedir ondan malesef son adet tarihine göre hesaplandığı için böyle çıkıyor değerler tbr ederim

sende de erken döllenme olmuş sanırım yoksa erken görünmesi ama tbr ederim darısı bizim başımıza bir sorumdaha alttan mı baktı yoksa normal ultrsn mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…