Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

mrb kızlar ilk testimi cuma yaptırmıştım sonuç 289 çıkmıştı ikinci testimi ancak bugün yaptırabildim ve sonucu merakla bekliyorum, ölücem heycandan inş yüksek çıkar, lütfen dua edin benim için..

sende de erken döllenme olmuş sanırım yoksa erken görünmesi ama tbr ederim darısı bizim başımıza bir sorumdaha alttan mı baktı yoksa normal ultrsn mu

Amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) Doktor tam gününde olduğunu zaten düzenli regl olduğum için normal olduğunu söyledi muhtemel 20 Eylülde rahime geçiş yapmış dedi ve ben 22sinde fark ettim :) alttan baktı karından bakmak için en azından 6.haftanın dolmuş olması gerek (beta hcg 5000'nin üzerinde olması lazım ) dedi hatta bu hafta tekrar kontrolüm var ve o zmn için bile karından bakmayabiliriz dedi.

inşallah yüksek çıkar canım ben bir kere yaptırdım gerek görmedi doktorum

İnş çok iyi sonuç alırsın, hayırlı olsun bebişiniz :)) bnm ki çok düşükken bile hamileyim stres yapma bu anın tadını çıkart :))

hımm :):):):)): tbr ederim şimdi sıra kalp atışlarında heralde

çıkar .çıkar merak etme hem iyi çıkmış buda hiiç sters yapma hamilesin herhangi akıntı gibi sorunun yoksa boşuna bulandırma kendini dedimya doktorum gerek görmedi bulandırma kendini gerek yok dedi kanamamn felan yok dedi

Sabredebilirsem evet çünkü 2 hafta beklemem gerekecek sanırım çoğu gebede 8. Haftayı buluyormuş

Mrb arkadaslar, araniza yeni katildim. bugun sat'a gore 5+2 hamileyim. Ama korkarim dusukle sonlanacak ben hamile oldugumu bat'tan 7 gun once ogrendim,ama umitlenmemeye calistim,daha cok erkendi cnku. Test degerlerim soyle

22 eylul 5,8
24 eylul 15,56
26 eylul 46
30 eylul 199
4 ekim 304
8 ekim 343

Yani hersey yolunda sanarken biranda umidimi kaybettim. Cunku eger bi sorun olmasaydi suan degerim 3000e yakin cikmaliydi. Ilk deneyimimin hayal kirikligiyla sonuclanmasini istemiyorum. Rabbimden hep hayirlisini istedim,ne verirse bas ustune,raziyim ama uzulmedigimi soylersem yalan olur. Konuyla ilgili deneyimi,bilgisi olan varmi? Bugece doktora gidicem insallah,buarada hala kanama lekelenme yok.

aa nie öyle olduki farklı yerlerde mi yaptırdın ondanda olabilir hiç kötü düşünme 10nda birdaha yaptır

canım sıkma canını ya...hem düşecekse belirtisi olur..çok agrın var mı mesela

kızlar öğrendim sonucumu, çok şükür ki 804 çıktı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…