Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Bişey sormak istiyorum Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı? Ben Erdem Hastanesine gittim 3 farklı doktora ve hiç biri yüzüme bile bakmadı hatta bir tanesi muane ardından üstümü giyinene kadar çıkıp gitmişti soracak birçok şey varken düşünün artık

canım sıkma canını ya...hem düşecekse belirtisi olur..çok agrın var mı mesela

Dayanilmaz bir agri degil,arada sag kasikta batma ve bazen adet sancisina benzer bi agri. Ki zaten bukadari normal diye biliyorum.

Deryaerhan,hep ayni yerde yaptirdim sorun olmasin diye..
Anlam veremiyorum,acaba kimyasal olabilirmi?

canım sıkma canını ya...hem düşecekse belirtisi olur..çok agrın var mı mesela

Dayanilmaz bir agri degil,arada sag kasikta batma ve bazen adet sancisina benzer bi agri. Ki zaten bukadari normal diye biliyorum.

cnm kadıköy koşuyolu medipol de leyla şukriye hanım ve sema ovalı doktoru önerdi arkadaşım gerçi randevu almak zormuş istersen bir dene....

ben sema ovalıdan iki hafta sonraya randevu aldım ilk kez gitcem bakalım ozmana gitmemiş olursan sana fikrimi söylerim..

normal canım bunlar yaa ama takma kafana belki az az yükseliyordur hiç kanamam felanda yok diyorsun ben hiç yükselmeyen ve birden yükselende biliyorum sen takma kafana bende normal değer aralıkları baktımda senin ki 6 haftanın içinde olması lazım 5+2 demiştin yanlış hatırlamıyorsam 5 haftalık 75 ve üzeri diyor ama bilemedim sen doktora görün merak ettim bende normil mi bu diye 6 haftalık 850 üstü diyor ama bunlar yapılan yere göre değişiklik gösteriyor

böle kalsaydı ya her topiğin ayrı bi enerjisi oluyor çünkü . ilk öğrenme anını da burda paylaşmıştık. ben bu kalsın isterim

nedemekki bu canım aramızda bir gün var senin bbeğin benim bebeğimden 1 gün küçük ):):):):

kazen yazmış ya. ona söyledim. 2013 haziran anneleri topiğine taşıyalım düzenli olsun demiş. ben böle anladım. canım senn son kan değeri kaç çıktı. benim bugün kü 926 çıktı. çok mu

Merhaba
boyle kalabilir bir sikinti yok ama duzen acisindan daha saglikli olur diye oneride bulundum. Buradan da devam edebilirsiniz.

Soylediginiz gibi her basligin enerjisi farkli ama bu konu kategori olarak Anneler Kulubu / Haziran Anneleri alt kategorisine tasindi bu duzene uyalim lutfen en azindan....

Guzel dogumlar...

kazen yazmış ya. ona söyledim. 2013 haziran anneleri topiğine taşıyalım düzenli olsun demiş. ben böle anladım. canım senn son kan değeri kaç çıktı. benim bugün kü 926 çıktı. çok mu

doktor bna daha bakmadı istedim ama gerek yok dedi kafanı bulandırır dedi bu arada önümde nıormal değer aralıkları var çok değil hiç takma kafana gayet normal sana kim yüksek dediki

Soylediginiz gibi her basligin enerjisi farkli ama bu konu kategori olarak Anneler Kulubu / Haziran Anneleri alt kategorisine tasindi bu duzene uyalim lutfen en azindan....

Guzel dogumlar...

çok kalabalık olabiliyor o yüzden takip etmek zor oluyor ben bu şekilde kalmasından yanayım.. tabi bu benim fikrim..

selam kızlar
SAT 5 eylül
5 ekimde bhgc 470 çıktı
bugünde 1550 çıktı
şükürler olsun artış baya iyi ama ultrasonda henüz keseyi göremediğimiz için içim tam rahat değil.. :18:
ancak haftasonu gidebilcem doktora.. hayırlısı bakalımm

çok güzel değerin,n dert etme keseyi görürsün senle aynıyız bakalım ilk kim görecek :):):): ben adet günümde yaptım 2 ekimde 55 di 4 ekimde olsa olda 100 olacak ondan sonra 150 felan demekki senin ki erken döllenme olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…