Merhaba
boyle kalabilir bir sikinti yok ama duzen acisindan daha saglikli olur diye oneride bulundum. Buradan da devam edebilirsiniz.
çok güzel değerin,n dert etme keseyi görürsün senle aynıyız bakalım ilk kim görecek :):):): ben adet günümde yaptım 2 ekimde 55 di 4 ekimde olsa olda 100 olacak ondan sonra 150 felan demekki senin ki erken döllenme olmuş
doktor bna daha bakmadı istedim ama gerek yok dedi kafanı bulandırır dedi bu arada önümde nıormal değer aralıkları var çok değil hiç takma kafana gayet normal sana kim yüksek dediki
hadi bakalımmmm bakalım kim görecekk
tekrar kontrole ne zmn gideceksinn
kendim :) hesplamalarıma göre 330 larda bişi bekliodum. 900 lü bişi görünce dedim ikiz mi :) herkese de ikiz olabilir dedim bugün
tedaviyle mi oldu peki yada ailede varmı ikiz birde canım eğer klomen vs tedavisi gördüysen olabiliyor
yok tedavi olmadım. tedaviye başlıcakken gldi. ailede ikiz de yok da nedense ben öle hissediorum :) birden de hızlı artış olunca öle sandım :)
normal ya okadar yüksek değil ki bence değil eğer tedavi yoksa zor benimde bugün 400 lerde olması lazım erken yada geç döllenme den kaynaklanabilir
ben yüksekliğinden ziyade artış hızından dolayı böle düşündüm. 3 ekimde 54 çıktı. bugün 8 ekim.926 çıktı
kızlar ben daha doktora gitmedim cuma giderim heralde.. kese ne zaman görülebiliyo??
canım ben de cuma günü düşünüyorum ama hesabıma göre o zaman 4000 falan oluyooo..ya 4 gündür kan testi yapmadım ya çok merak ediyorum ya yükselmediyse fazlaaa...:18:
normal canım bunlar yaa ama takma kafana belki az az yükseliyordur hiç kanamam felanda yok diyorsun ben hiç yükselmeyen ve birden yükselende biliyorum sen takma kafana bende normal değer aralıkları baktımda senin ki 6 haftanın içinde olması lazım 5+2 demiştin yanlış hatırlamıyorsam 5 haftalık 75 ve üzeri diyor ama bilemedim sen doktora görün merak ettim bende normil mi bu diye 6 haftalık 850 üstü diyor ama bunlar yapılan yere göre değişiklik gösteriyor
Bende elimden geldigince sakin kalmaya,takmamaya calisiyorum. Buyuzden carsambaya kadar bekleyip oyle doktora gitmeye karar verdim. Degerin 8 gunde sadece 100 birim artmasi pek iyiye isaret olmasada beklemek lazim :) Mevla gorelim neyler,neylerse guzel eyler.. umarim dedigin gibi biranda ataga gecer pitircan ve deger yukselir :)
canım mide bulantısı ve baş dönmesi anca 8.haftadan civarı başlar, bize daha erken yani, yorgunluk ağrı ve sancıya gelince herkes aynı şekilde yaşamaz kimisi çok daha fazla hisseder. İnşallah bir sorun yoktur da sen rahat bir hamilesindirkızlar ben 6 haftalık hamileyim ama hiçbir belirti hissetmiyorum ne yorgunluk ne ağrı ne sancı ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiçbiri yok çok nadir adet ağrısı gibi oluyo ama geçiyo hemen geçen hafta öğrendiğimde çok sevinmiştim ama şimdi hiç yokmuş gibi bazen unutuyorum bileyani hiç bir belirti olmaması anormal bi durum gibi gelmeye başladı sizde durum nasıl ? var mı bnm gibi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?