Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

phia canım sadece bir öneri ya da rica; tabloya bir de "kontroller" vs. gibi bir sütun eklesek orada da kimler keseyi gördü kimler kalp atışı duydu vs. öyle şeyler yazsak böylece aşamaları da takip etsek? eğer yapmamanın bir nedeni varsa mesajı dikkate alma olur mu canım

Merhaba
Aynı durum şu an bende de mevcut 4+5 şuan geçen hafta öğrendim ve çok şiddetli kasık ve bel ağrısı çektim şimdi ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı hiçbirşey yok bende korkmaya başladım ????
Umarım ters giden bir durum yoktur.Göğüs hassasiyetim bile yok sadece biraz büyüdüler....

Arkadaşlar herkese merhaba, yeni katıldım aranıza.Sat 31 Ağustos. Bende 5 haftalık hamileyim, geçen hafta öğrendim. Benimde kasıklarımda özellikle akşamları ağrım oluyor. Normaldir diyordu herkes ama dün akşam doktora gittim kontrole. Doktor kendini sakın yorma bol bol dinlen dedi, rahim gerilmiş baya kese etrafında noktacıklar var bunların büyümemesi lazım büyürse kanama yapar dedi.Kese içinde bebek henüz görünmüyor ama sanki oluşumlar var gibiymiş. 5 gün sonra kalp atışlarını duyunca tahlil yaptıracağım. Sizden de tahlil istediler mi ?

inşallah yükselir kesene ne zaman bakılacak

Deger normal ilerleseydi yarin keseyi gormeye gitcektik,ama bu degerle zor sanirim. Oyuzden yarin yinede gidicem ama ne olup bittigini ogrenmek icin.. yarin 5+4 olucam. Asiri siskinlik haricinde vucudumda hersey olmasi gerektigi gibi. Ama bebek gelisemiyo demekki? Kromozal bi bozukluk var belkide.. ayy belirsizlik, sabredip beklemek ilk kez bukadar zorrrr

benim SAT 5 Eylül
cuma 470 çıktı ama kese görünmedi. dün de 1555 çıktı.
umarım cumaya kdr kese görünür..:18:

kızlar hamileliğini öğrendiğinizden beri hareketlerinizle ilgili kısıtlama yaptınız mı?:44:

Günaydınn,
Kızlar ben bugün kadın doğumcuya gidebilirim.İlk defa gidicem...Kahvaltı yapmadan mı gidilecek:44:

Günaydınn,
Kızlar ben bugün kadın doğumcuya gidebilirim.İlk defa gidicem...Kahvaltı yapmadan mı gidilecek:44:

kan testi için mi gidiceksn onun için aç olmaya gerek yok ama farklı tahliller yaptırıcaksan aç gitmen gerekebilr

Kızlar mide bulantıları başlayanlar var mı??

valla bende mide bulantısından eser yok.erken diyemi bilmiyorum ama tabi olmazsa hiç çok şanslıyız gerçekten. ama benim karnım çok şişiyo çok rahatsız oluyorum bu durumdan :/

Karın şişkinliği gazdan kaynaklanabilir.Bende geçen hafta vardı geçti.Bu hafta ne ağrı ne sızı hiçbir şey yok göğüs acıması bile yok sende nasıl belirtiler var şu an?
valla bende mide bulantısından eser yok.erken diyemi bilmiyorum ama tabi olmazsa hiç çok şanslıyız gerçekten. ama benim karnım çok şişiyo çok rahatsız oluyorum bu durumdan :/

Hayırlı olsun :)) Doktor bana 1500 olduğunda kesenin göründüğünü söyledi ve hatta 3.teste gerek bile kalmadı göründü. Hareketlerde ise bnm Haziranda düşükle sonuçlanan gebeliğim olmuştu nedeni aşırı yorgunluk olabilir dedi ki ben o 2-3 hafta hiç dinlencek zmn bile bulamamıştım. Bundan dolayı güzel dinlen fazla zorlama kendini

Kızlar mide bulantıları başlayanlar var mı??

Bulantılar 6. Haftadan itibaren ve en çok 8. Haftalarda çıkarmış ama çok şükür ben rahatım hiç olmadı. Bide şu ateş basmalarım olmasa :))) hareket etsem yanmaya başlıyorum resmen :))

hadi yaa .. taam çok güzel dincencem..
bugün sabah işyerinde 4 kat merdive çıktım hızlı hızlı
ondan beri hala karnımda tık tık bişi atıyo.. umarım kötü bişi olmaz :18:

hadi yaa .. taam çok güzel dincencem..
bugün sabah işyerinde 4 kat merdive çıktım hızlı hızlı
ondan beri hala karnımda tık tık bişi atıyo.. umarım kötü bişi olmaz :18:

Olmaz olmaz merak etme ama sen sakin çıkmaya çalış arada aceleci olunca bende de oluyor. Kendini fazla kısıtlıcak bişey yok ama sakin ve dinlenmesini bilirsen herşey yolunda gider :)))

Karın şişkinliği gazdan kaynaklanabilir.Bende geçen hafta vardı geçti.Bu hafta ne ağrı ne sızı hiçbir şey yok göğüs acıması bile yok sende nasıl belirtiler var şu an?

evet gazdandır büyük ihtimallede şimdiden karnım 6 aylık gibi oluyor normalde zayıf biriyimdir :) birde yemek yiyince çok rahatsız oluyorum konuşurken bile zorlanıyorum şişkinlikten :) göğüslerim çok acıyor şuan benim mide yanması, şişkinlik birde ara ara kasık ağrısı ama çok şiddetli değil.

evet gazdandır büyük ihtimallede şimdiden karnım 6 aylık gibi oluyor normalde zayıf biriyimdir :) birde yemek yiyince çok rahatsız oluyorum konuşurken bile zorlanıyorum şişkinlikten :) göğüslerim çok acıyor şuan benim mide yanması, şişkinlik birde ara ara kasık ağrısı ama çok şiddetli değil.

Ya bende ateş basması bile yok ya çok rahat bir hamilelik geçiricem yada ters giden birşeyler var.Birde ben bol bol su içiyorum şişkinliği ve kabızlığı önlüyor.Bilgin olsun
Bulantılar 6. Haftadan itibaren ve en çok 8. Haftalarda çıkarmış ama çok şükür ben rahatım hiç olmadı. Bide şu ateş basmalarım olmasa :))) hareket etsem yanmaya başlıyorum resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…