evet gazdandır büyük ihtimallede şimdiden karnım 6 aylık gibi oluyor normalde zayıf biriyimdir :) birde yemek yiyince çok rahatsız oluyorum konuşurken bile zorlanıyorum şişkinlikten :) göğüslerim çok acıyor şuan benim mide yanması, şişkinlik birde ara ara kasık ağrısı ama çok şiddetli değil.
benim SAT 5 Eylül
cuma 470 çıktı ama kese görünmedi. dün de 1555 çıktı.
umarım cumaya kdr kese görünür..:18:
kızlar hamileliğini öğrendiğinizden beri hareketlerinizle ilgili kısıtlama yaptınız mı?:44:
Ya bende ateş basması bile yok ya çok rahat bir hamilelik geçiricem yada ters giden birşeyler var.Birde ben bol bol su içiyorum şişkinliği ve kabızlığı önlüyor.Bilgin olsun
Olmaz olmaz merak etme ama sen sakin çıkmaya çalış arada aceleci olunca bende de oluyor. Kendini fazla kısıtlıcak bişey yok ama sakin ve dinlenmesini bilirsen herşey yolunda gider :)))
sağol cnm içimi rahatlattın
evet çoook dikkatli olcam artık
daha tam alışamadım hamişliğe
cumartesi de kuzenimin nişanı vardı.. çok oynadım sonra pişman oldum
Üzülme zaten canım Allah birdahaki ay nasip eder inşallah hayırlısıyla bende kız-erkek cinsiyetinyle ilgili bi makale okumuştum araştırmalara göre ilişkiden sonra sol tarafa yatılırsa kız sağ tarafa yatılırsa erkek oluyomuş yani döllenme sol yumurtalıkta oluyosa kız sağda oluyosa erkek oluyomuş çoğunlukla.Denersin en azından kaybedilecek birşey yok hayırlısıyla kız bebişin olur inşallah.doktor bana vajinal ultrasonla baktığında sağ yumurtalıktaydı bakalım bende tutacak mı:)
kaybedıcek bıseyım yok bakalım denemeye baslayabılırım sanırım artık hos hala adet olmadım testede bısı cıkmadı ama beklıorum:S su takwım uygulaması denen bısı warmıs babychoıse dıede gecıo onu cozen bırılerı varmıdır acaba hos tutucak dıe bısı yok hangısı hayrlıysa saglıklı olucaksa onu beklemek lazım ah bıde yapabılsem.
benim de içime hep kız doğuyor..kısmet ama
sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olsunda
cümlemize tabiii....
bende kız bebek hayranıyım :) ama tee hamile kalmadan önce erkek hissettim. ama gerçekten hiç umrumda değil. uzun zaammn bekledim . o yüzden henüz merak etmiorum kız mı erkek mi.
kaybedıcek bıseyım yok bakalım denemeye baslayabılırım sanırım artık hos hala adet olmadım testede bısı cıkmadı ama beklıorum:S su takwım uygulaması denen bısı warmıs babychoıse dıede gecıo onu cozen bırılerı varmıdır acaba hos tutucak dıe bısı yok hangısı hayrlıysa saglıklı olucaksa onu beklemek lazım ah bıde yapabılsem.
Kızlar ben 4+5 günlük hamileyim keseyi ne zaman görebiliriz karından ultrason ile?Yarın randevum var ama erken mi acaba?
kese için erken bende perşembe gidicem ama sanmam gözükmez genede allttan baktırma sakın erken görmek için yapılabiliyor bir hafta felan erken görülüyor ama riskli biraz
kese için erken bende perşembe gidicem ama sanmam gözükmez genede allttan baktırma sakın erken görmek için yapılabiliyor bir hafta felan erken görülüyor ama riskli biraz
alttan baktırmanın hiç bir sakıncası yokmuş (sonuçta doktora çok bilinçsiz ters bişi yapmaz heralde diye düşünüyorum:44:)
internet sitelerinde fln hep yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?