Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

ya acele etmemek gerkir eltimde ebe benim o dedi bana doktora acele etme baya gitme bile dedi alttan muyane yaptırma dedi etkisi olabilirmiş ters bir hareket yapsa çünkü önceelri yapıyordu baya baskı uyguluyor ama nette doktor dikkatli davranırsa birşey olmaz diyor :

Cnm bir problem olmaz korkma benim görümcemin kasık ağrıları doğuma kadar hiç geçmemiş.Endişelenme.Keseyi ve kalp atışlaırını duydunuz mu?

İşte acele edip doktora gitmesek zaten vajinal ultrasona gerek kalmıycak ama mümkünmüüüüü:)yani ben kendi adıma idrar testinden sonra evde zor durdum hemen haftasonu gittim doktora bu cumada randevum var yine görünmycek muhtemelen ultrasonla ama birdahaki hafta giderim diyemiyorum hala daha:)ilk olmasınında etkisi var galiba ama insan yinede bişeyler duymak istiyo doktordan iyi veya kötü

alttan baktırmanın hiç bir sakıncası yokmuş (sonuçta doktora çok bilinçsiz ters bişi yapmaz heralde diye düşünüyorum:44:)
internet sitelerinde fln hep yazıyor

sana katılıyorum bende zararlı olduğunu düşünmüyorum. ben alttan baktırdım şahsen. bi de çok pimpirikli olmamak gerekiyor bence hamilelikte. sanki üstüne çok düştükçe terslikler daha çok oluyo gibi geliyor bana.. relaxxxx olalım kızlar daha 7-8 ay var önümüzde :)

bende de aynı ağrılar var ama normalmiş :)

cuma günü gittiğimde normal ultrasonda görünmediği için vajinal ultrasonla kontrol etti doktor.
hiç bir sorun olmaz dedi.
gerçi daha adet günüm 1 gün geçtiği için yine bişi göremedik :)))))
bu hafta tekrar ultrasona gircem

Cnm bir problem olmaz korkma benim görümcemin kasık ağrıları doğuma kadar hiç geçmemiş.Endişelenme.Keseyi ve kalp atışlaırını duydunuz mu?

keseyi gördüm geçen hafta bu ayın 11 inde başka kontrolüm var ozaman duyabiliriz inşallah ama doktor kal p atışı duyana kadar bana sarılma dedi (ben kadına sarılıyordum nerdeyse ondan

........

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]
Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aseton44[/TD]
[TD]3 Ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ezgisell[/TD]
[TD]14 Ağustos[/TD]
[TD]22 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kirpikucu[/TD]
[TD]22 Ağustos[/TD]
[TD]30 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Limonagac[/TD]
[TD]24 Ağustos[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kntsz[/TD]
[TD]24 Ağustos[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mel83[/TD]
[TD]15 Ağustos[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Acemiperi[/TD]
[TD]25 Ağustos[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mehsel_Eray[/TD]
[TD]25 Ağustos[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Avare34[/TD]
[TD]26 Ağustos[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazar Boncuğum[/TD]
[TD]26 Ağustos[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlsvt[/TD]
[TD]27 Ağustos[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SessizGemiler[/TD]
[TD]28 Ağustos[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozy20[/TD]
[TD]29 Ağustos[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sfkaydn[/TD]
[TD]29 Ağustos[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DivaSatanica[/TD]
[TD]29 Ağustos[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysen333[/TD]
[TD]29 Ağustos[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OyaMert[/TD]
[TD]30 Ağustos[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hilaal[/TD]
[TD]30 Ağustos[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Broken[/TD]
[TD]31 Ağustos[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rukiye54[/TD]
[TD]31 Ağustos[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Linesya[/TD]
[TD]31 Ağustos[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hedik[/TD]
[TD]1 Eylül[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fyyzzz[/TD]
[TD]2 Eylül[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kkoras[/TD]
[TD]2 Eylül[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Shark_11[/TD]
[TD]2 Eylül[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sementa3[/TD]
[TD]3 Eylül[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Keepmeinformed[/TD]
[TD]3 Eylül[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ocoskun[/TD]
[TD]4 Eylül[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bnesra[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DeryaErhan[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gencpinar[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nopri[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozgnmn[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benimben61[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Geridonusumkutusu[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardin[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Why_be_ben_neymisim[/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gossip_Coloumnist[/TD]
[TD]8 Eylül[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deseha[/TD]
[TD]9 Eylül [/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amasra37[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurcan1980[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mad1410[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokccen[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

.........

Son düzenleme:

Benimde öyle görünmeyince ultrasonda alttan baktı bende sordum bir sorun olmaz dedi tersliycek diyede korktum valla sorun olsa yaparmıyımda diyebilirdi yani:)benim adetimin üstünden 11 gün geçmişti ona rağmen görünmeyince kadında endişelendiği için alttan baktı ama tabi sonradan 15 günde bir 10 gün adet oluyorum diyince yumurtlama süren uzun dedi.yani diyeceğim şu ki herkeste değişebiliyo bu durumlar benimle aynı zamanda hamile kalan birinde normal ultrasondada görülebilir

ne bilim ya bana öyle dedindi iki senenin ardında böyle pinpirikli olunuyor demek ki bende perşembe gidicem bakalım gözükecek mi ama daha 1000lerde daha anca oluyor o zaman

ne bilim ya bana öyle dedindi iki senenin ardında böyle pinpirikli olunuyor demek ki bende perşembe gidicem bakalım gözükecek mi ama daha 1000lerde daha anca oluyor o zaman

ben vajinal ultrasonla gördüm keseyi bi problem yaşamdım 1 hafta oldu hatta üstüne düşük engelleyici iğne bie vuruldum sorun varsa düşsün diye bi problem yok kasık ağrım dışında oda normalmiş zaten. endişelenme bence

gördün mü keseyi aramızda 1 hafta varda gördüysen ne zaman gördün bende perşembe günü doktora gidicem acaba gözükür mü

gördün mü keseyi aramızda 1 hafta varda gördüysen ne zaman gördün bende perşembe günü doktora gidicem acaba gözükür mü

gözükür bence, ben geçen cuma gittim vajinal ultrasonla gördüm keseyi. 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar gel dedi doktorum.

gözükür bence, ben geçen cuma gittim vajinal ultrasonla gördüm keseyi. 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar gel dedi doktorum.

aramızda 1 hafta var gözükür ozamn ama döllenmeye bağlı sen görebildin mi pek boş gebelik olmadığını hemen anlıyormu doktor görünce

Tüh listeye bile girememişim :)))

Görürsün merak etme Allah'ın izniyle :)) ama vajinal ultrasonda görebilirsin ve zararlı mı fln diyip telaş yapma öle olsa biçok şeyide yasaklamış olurlardı zaten. Bende ilk defa öle bişeyle karşılaştım zor geldi ama keseyi görmek daha rahatlatıcı

:):)): keseyi görmek daha rahatlatıcıdır muhakkak ahh bende görsem bir an önce rahatlıcam da:):):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…