Kızlar ben geçen hafta 4+3 günlükken doktora gittim karnımdan ultrasonla gördü keseyi, dün akşamda biraz sancım olunca yine gittim başka bir doktora oda alttan muayne etti kese büyümüş bende rahatlıkla gördüm, ama içinde bebek görünmüyor henüz, kalp atış titreşimleri var sanki dedi. Cuma günü 6 hafta oluyor tekrar çağırdı, inşallah bebeklerimiz sıkıca tutunurlar ve kalp atışlarını duyarız.
ne bilim ya bana öyle dedindi iki senenin ardında böyle pinpirikli olunuyor demek ki bende perşembe gidicem bakalım gözükecek mi ama daha 1000lerde daha anca oluyor o zaman
Seninde ilk bebeğin mi?
aramızda 1 hafta var gözükür ozamn ama döllenmeye bağlı sen görebildin mi pek boş gebelik olmadığını hemen anlıyormu doktor görünce
evet ondan biraz heralde sabırsızlığım isteyerek oldu 2 sene uğraştık yani:):):):)
kese derken içindeki bebeği görebildn mi ama daha erken heralde onun içinvalla doktor sadece ilk çıkan kan testi sonucuna göre şu anki gelişim iyi, kese doğru yere yerleşmiş, 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışları için dedi o kadar. sen görebildinmi derken keseden bahsediyosan evet ben gördüm hatta fotosunu bile aldım:))
kese derken içindeki bebeği görebildn mi ama daha erken heralde onun için
ben de hamileyim kızlaaarrr :))
tabiki çok erken daha kalp atışını duyamazken bebeği nasıl görcez:)
kızlar ben daha doktora gitmedim cuma giderim heralde.. kese ne zaman görülebiliyo??
ben yüksekliğinden ziyade artış hızından dolayı böle düşündüm. 3 ekimde 54 çıktı. bugün 8 ekim.926 çıktı
1500de görünüyor zaten canım
:):):):):)): tabiki yaaa cahilim ben bu konularda öğrenicem inşallah
evet gazdandır büyük ihtimallede şimdiden karnım 6 aylık gibi oluyor normalde zayıf biriyimdir :) birde yemek yiyince çok rahatsız oluyorum konuşurken bile zorlanıyorum şişkinlikten :) göğüslerim çok acıyor şuan benim mide yanması, şişkinlik birde ara ara kasık ağrısı ama çok şiddetli değil.
Kızlar benim kasık ağrılarım hala devam ediyor normal mi bu her an adet olma endişesi içerisindeyim nerdeyse 8 haftalık olucam ama ağrısız kasılmalar olurmuş ama benim ağrılı işte korkuyorum yardımcı olun lütfen
canım benim çok normal değerin eğer senin ikiz olma ihtimali varsa benimkisi kesin ikiz,benim anne tarafında 2 tane de ikiz var zaten 4 hafta 3 günlükken ilk kan alındı benden 1666 çıktı gecesine de acilde aldılar o da 2100 dü
sana katılıyorum bende zararlı olduğunu düşünmüyorum. ben alttan baktırdım şahsen. bi de çok pimpirikli olmamak gerekiyor bence hamilelikte. sanki üstüne çok düştükçe terslikler daha çok oluyo gibi geliyor bana.. relaxxxx olalım kızlar daha 7-8 ay var önümüzde :)
kızlar üstüne düşmekle yada pimpirikli olmakla alakası yok.bazı doktorlar artık gaddar mı desem ne desem farklı zihniyette oluyorlar.ben alttan muayene yüzünden 5. haftada az kalsın bebeğimi kaybediyordum.muayenenin akşamına kanamam oldu ve acile gittim.bana hiç allattan muayene olup olmadığımı sordular.o gece öğrendik ki alttan muayene sırasında kese oynamış yerinden kılcal damarları kanatmış.şimdi allaha şükür bir sorun yok ama.Yani relax olup buna izin verdiğim için bebeğimi kaybediyordum!!!!!
aa yokya baktırmam ben genede neolur ne olmaz genede acelesi yok 1 hafta sonra gözüksün napim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?