Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Kızlar ben geçen hafta 4+3 günlükken doktora gittim karnımdan ultrasonla gördü keseyi, dün akşamda biraz sancım olunca yine gittim başka bir doktora oda alttan muayne etti kese büyümüş bende rahatlıkla gördüm, ama içinde bebek görünmüyor henüz, kalp atış titreşimleri var sanki dedi. Cuma günü 6 hafta oluyor tekrar çağırdı, inşallah bebeklerimiz sıkıca tutunurlar ve kalp atışlarını duyarız.
 

amin inşallah canımmmmmmm..
 
aramızda 1 hafta var gözükür ozamn ama döllenmeye bağlı sen görebildin mi pek boş gebelik olmadığını hemen anlıyormu doktor görünce

valla doktor sadece ilk çıkan kan testi sonucuna göre şu anki gelişim iyi, kese doğru yere yerleşmiş, 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışları için dedi o kadar. sen görebildinmi derken keseden bahsediyosan evet ben gördüm hatta fotosunu bile aldım:))
 
evet ondan biraz heralde sabırsızlığım isteyerek oldu 2 sene uğraştık yani:):):):)

Bendede var o sabırsızlık merak etme benimde ilk bebeğim:)bizimde ilk denemede oldu çok şükür ama hiç ümidim yoktu çünkü şu yumurtlama hesaplamalarına göre benim tutması çok düşük bi ihtimaldi temiz kaldığım o 2 haftanın 1 haftası ilaç kullandım ve ilişki yasaktı o yüzden son haftada oldu ne olduysa o zamanda düşük bir ihtimaldi ama Allah ol dedi mi herşey oluverir :)
 
kese derken içindeki bebeği görebildn mi ama daha erken heralde onun için
 
ben yüksekliğinden ziyade artış hızından dolayı böle düşündüm. 3 ekimde 54 çıktı. bugün 8 ekim.926 çıktı

canım benim çok normal değerin eğer senin ikiz olma ihtimali varsa benimkisi kesin ikiz, benim anne tarafında 2 tane de ikiz var zaten 4 hafta 3 günlükken ilk kan alındı benden 1666 çıktı gecesine de acilde aldılar o da 2100 dü
 

bende de aynı sorun var.benim de 4 aylık gibi karnım zayıf olmama rağmen.ama benim hamile kalmadan önce gastiritim vardı.ömür boyu kullanmam gereken nexium diye bi ilaç alıyordum.şimdi o yasak.GAVISCON diye bi şurup verdi doktorum ama işe yaramıyor pek.göğüslerim çok canımı acıtıyor.özellikle gece yatarken.80 beden giyiyorum normalde ama şuan çamaşırlarımın hiçbirisi olmuyor çok küçük geliyolar.
 

hiç endişelenme tatlım normal çünkü ben de aynısını yaşıyorum bu arada 1 gün varmış senle aramızda.benimkisi de ağrılı.hem de üşütmekten beter bi adet sancısı gibi gir çıkıyor.doktorum normal olduğunu söyledi.
 

ne bilim ya acemilik :)
 

kızlar üstüne düşmekle yada pimpirikli olmakla alakası yok.bazı doktorlar artık gaddar mı desem ne desem farklı zihniyette oluyorlar.ben alttan muayene yüzünden 5. haftada az kalsın bebeğimi kaybediyordum.muayenenin akşamına kanamam oldu ve acile gittim.bana hiç allattan muayene olup olmadığımı sordular.o gece öğrendik ki alttan muayene sırasında kese oynamış yerinden kılcal damarları kanatmış.şimdi allaha şükür bir sorun yok ama.Yani relax olup buna izin verdiğim için bebeğimi kaybediyordum!!!!!
 

aa yokya baktırmam ben genede neolur ne olmaz genede acelesi yok 1 hafta sonra gözüksün napim :
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…