Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

geçmiş olsun canım, iyi ki birşey olmamış bebeğine Türkiye'de dr.lar o kadar çok hasta görüyorlar ki bazen çook dikkatsiz olabiliyorlar. En azından dr.'un yanında biraz pimpirikli olmakta yarar var diye düşünüyorum böylece az biraz daha dikkatli olur

geçmiş olsun ilk defa duyuyorum böyle bişeyi belki böyle etkileri olduğunu bilseydim bende baktırmazdım alttan .. da neden yazdığıma kinlenmiş gibi cevap verdiğini anlamadım.. neyse Allah bebeğini sana bağışlamış tekrar geçmiş olsun..

ben iki kez alttan muayene oldum birinde keseyi gördük 5 haftalıkken diğerinde kalbini duyduk 6 haftalıkken. bende bi sorun olmadı ama 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. şimdi o kadar endişeliyim ki keseyi de kalbi de merak ediyorum ama aynı zamanda da korkuyorum. o yüzden bi süre beklemeyi düşünüyorum zaten henüz 4+3 çok erken. bekleyebilirsem ya da dr um ısrarla çaarmazsa 7 haftalık oldunda gitmek istiyorum.. o zaman net görünür heralde dimi??

Merhaba kızlar.
Bende bugün gittim doktora ..Sonucuna şimdi netten bakıyorum..Beta hcg 219.98 çıktı..Satım 2 eylül nasıl sizceUltrasona da perşembe bakacak..Bol su iç gel dedi,ultrasondaki kız..

Merhaba kızlar.
Bende bugün gittim doktora ..Sonucuna şimdi netten bakıyorum..Beta hcg 219.98 çıktı..Satım 2 eylül nasıl sizceUltrasona da perşembe bakacak..Bol su iç gel dedi,ultrasondaki kız..

karından bakacak dememkki ama 2 güne çok yükselmez bence çok acele olmuş o benim 800 lerde felan olması lazım ama pazartesi gidicem perşembe gidicektim erkende gerek yok

karından bakacak dememkki ama 2 güne çok yükselmez bence çok acele olmuş o benim 800 lerde felan olması lazım ama pazartesi gidicem perşembe gidicektim erkende gerek yok

Senin kaç ki cnm..O zaman sonuçları söyleyecek, ama ben netten bakıyorum sonuçlarıma şuan..

Senin kaç ki cnm..O zaman sonuçları söyleyecek, ama ben netten bakıyorum sonuçlarıma şuan..

ben ayın 2 sinde yaptırdım sadece doktor gerek görmedi başka oda 55 di şimdide 800 üstü olması lazım sanırım hesabıma göre öyle çünkü birde netten nasıl bakıyorsun merak ettim mhrs den felan mı sonuç bakma bölümü var ama yetkili değilsiniz diyor yoksa sizin hastaneye özel mi bu durum bilmiyorumda sadece sonuç için gidip gelmek zor geliyor

Online laboratuar diye bi sekme var ordan bakıyorum ben..Her hastanenin olmayabilir belki..

kızlar doktordan geliyorum 4+3 üm, değerim dün 804tü. doktor cumartesi gel keseye bakalım dedi, erken değil mi yaa hiç acele etmek istemiyorum ama illa gel görüünür kese dedi.

kızlar doktordan geliyorum 4+3 üm, değerim dün 804tü. doktor cumartesi gel keseye bakalım dedi, erken değil mi yaa hiç acele etmek istemiyorum ama illa gel görüünür kese dedi.
değerine canım, bakma işi aslında haftaya göre değil değere göre yapılıyor. Senin değer c.tesiye 1500ü geçer rahat rahat görülebilir. Hafta hesabı takvimle yumurtlama zamanı belirlemek gibi, birçok insanda tutmuyor. Bize de haber ver c.tesi

bazı yerler telefonda da söylüyor, zaten değeri duysan yeter

sana değil doktora kinlenmiş canım, eh kim olsa kinlenir aslında normal gebeliklerde dikkatli bir dr. baktığında bir tehlikesi yok o yüzden için rahat olsun

Allah bir daha yaşatmasın canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. 7 haftada rahat rahat görünür, ilaç kullanıyor musun?

Merhaba kızlar.
henüz erken olabilir canım, görünmezse canını sıkma, 1hafta kadar sonra bir daha gidersin görünür

kızlar ben cuma gitsem görünür mü yaa ama karından..yada perşembe..en son 4ünde 244 tü...o zman 10 gün sonra kontrol dedi sekreter kız:83:

kızlar ben cuma gitsem görünür mü yaa ama karından..yada perşembe..en son 4ünde 244 tü...o zman 10 gün sonra kontrol dedi sekreter kız:83:

Canım benimde 219 .Bugün adetimi 7 gün geçti..İnşallah görünür bebişlerimiz.Bana prşembe günü 4 boyutlu ultrasondan bakılacak

Canım benimde 219 .Bugün adetimi 7 gün geçti..İnşallah görünür bebişlerimiz.Bana prşembe günü 4 boyutlu ultrasondan bakılacak

benimki de öyleymiş...şimdi hesap ettim ikiyle çarptım cuma Allah nasip ederse minimum 3900 civarı oluyo...ama 6000 de dediler görünüyo diye:119:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…