bence de hiç acelesi yok.bilsem başıma böyle bşy geliceni ben de izin verir miydim.meleğim yeter ki orda dursun geç görsem de olur
geçmiş olsun canım, iyi ki birşey olmamış bebeğinekızlar üstüne düşmekle yada pimpirikli olmakla alakası yok.bazı doktorlar artık gaddar mı desem ne desem farklı zihniyette oluyorlar.ben alttan muayene yüzünden 5. haftada az kalsın bebeğimi kaybediyordum.muayenenin akşamına kanamam oldu ve acile gittim.bana hiç allattan muayene olup olmadığımı sordular.o gece öğrendik ki alttan muayene sırasında kese oynamış yerinden kılcal damarları kanatmış.şimdi allaha şükür bir sorun yok ama.Yani relax olup buna izin verdiğim için bebeğimi kaybediyordum!!!!!
iki güne bir kana gidiyorum, 1500'ü geçince gideceğim. Bakalım hayırlısıkeep ne zaman gitcen doktora.
kızlar üstüne düşmekle yada pimpirikli olmakla alakası yok.bazı doktorlar artık gaddar mı desem ne desem farklı zihniyette oluyorlar.ben alttan muayene yüzünden 5. haftada az kalsın bebeğimi kaybediyordum.muayenenin akşamına kanamam oldu ve acile gittim.bana hiç allattan muayene olup olmadığımı sordular.o gece öğrendik ki alttan muayene sırasında kese oynamış yerinden kılcal damarları kanatmış.şimdi allaha şükür bir sorun yok ama.Yani relax olup buna izin verdiğim için bebeğimi kaybediyordum!!!!!
geçmiş olsun ilk defa duyuyorum böyle bişeyi belki böyle etkileri olduğunu bilseydim bende baktırmazdım alttan .. da neden yazdığıma kinlenmiş gibi cevap verdiğini anlamadım.. neyse Allah bebeğini sana bağışlamış tekrar geçmiş olsun..
Merhaba kızlar.
Bende bugün gittim doktora ..Sonucuna şimdi netten bakıyorum..Beta hcg 219.98 çıktı..Satım 2 eylül nasıl sizceUltrasona da perşembe bakacak..Bol su iç gel dedi,ultrasondaki kız..
karından bakacak dememkki ama 2 güne çok yükselmez bence çok acele olmuş o benim 800 lerde felan olması lazım ama pazartesi gidicem perşembe gidicektim erkende gerek yok
Senin kaç ki cnm..O zaman sonuçları söyleyecek, ama ben netten bakıyorum sonuçlarıma şuan..
ben ayın 2 sinde yaptırdım sadece doktor gerek görmedi başka oda 55 di şimdide 800 üstü olması lazım sanırım hesabıma göre öyle çünkü birde netten nasıl bakıyorsun merak ettim mhrs den felan mı sonuç bakma bölümü var ama yetkili değilsiniz diyor yoksa sizin hastaneye özel mi bu durum bilmiyorumda sadece sonuç için gidip gelmek zor geliyor
kızlar doktordan geliyorum 4+3 üm, değerim dün 804tü. doktor cumartesi gel keseye bakalım dedi, erken değil mi yaa hiç acele etmek istemiyorum ama illa gel görüünür kese dedi.
bazı yerler telefonda da söylüyor, zaten değeri duysan yeterben ayın 2 sinde yaptırdım sadece doktor gerek görmedi başka oda 55 di şimdide 800 üstü olması lazım sanırım hesabıma göre öyle çünkü birde netten nasıl bakıyorsun merak ettim mhrs den felan mı sonuç bakma bölümü var ama yetkili değilsiniz diyor yoksa sizin hastaneye özel mi bu durum bilmiyorumda sadece sonuç için gidip gelmek zor geliyor
sana değil doktora kinlenmiş canım, eh kim olsa kinlenirgeçmiş olsun ilk defa duyuyorum böyle bişeyi belki böyle etkileri olduğunu bilseydim bende baktırmazdım alttan .. da neden yazdığıma kinlenmiş gibi cevap verdiğini anlamadım.. neyse Allah bebeğini sana bağışlamış tekrar geçmiş olsun..
Allah bir daha yaşatmasın canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. 7 haftada rahat rahat görünür, ilaç kullanıyor musun?ben iki kez alttan muayene oldum birinde keseyi gördük 5 haftalıkken diğerinde kalbini duyduk 6 haftalıkken. bende bi sorun olmadı ama 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. şimdi o kadar endişeliyim ki keseyi de kalbi de merak ediyorum ama aynı zamanda da korkuyorum. o yüzden bi süre beklemeyi düşünüyorum zaten henüz 4+3 çok erken. bekleyebilirsem ya da dr um ısrarla çaarmazsa 7 haftalık oldunda gitmek istiyorum.. o zaman net görünür heralde dimi??
henüz erken olabilir canım, görünmezse canını sıkma, 1hafta kadar sonra bir daha gidersin görünürMerhaba kızlar.
Bende bugün gittim doktora ..Sonucuna şimdi netten bakıyorum..Beta hcg 219.98 çıktı..Satım 2 eylül nasıl sizceUltrasona da perşembe bakacak..Bol su iç gel dedi,ultrasondaki kız..
kızlar ben cuma gitsem görünür mü yaa ama karından..yada perşembe..en son 4ünde 244 tü...o zman 10 gün sonra kontrol dedi sekreter kız:83:
henüz erken olabilir canım, görünmezse canını sıkma, 1hafta kadar sonra bir daha gidersin görünür
Online laboratuar diye bi sekme var ordan bakıyorum ben..Her hastanenin olmayabilir belki..
Canım benimde 219 .Bugün adetimi 7 gün geçti..İnşallah görünür bebişlerimiz.Bana prşembe günü 4 boyutlu ultrasondan bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?