benimki de öyleymiş...şimdi hesap ettim ikiyle çarptım cuma Allah nasip ederse minimum 3900 civarı oluyo...ama 6000 de dediler görünüyo diye:119:
İnş cnm..Benim değerim düşük yaa
İnş cnm..Benim değerim düşük yaa
kızlar doktordan geliyorum 4+3 üm, değerim dün 804tü. doktor cumartesi gel keseye bakalım dedi, erken değil mi yaa hiç acele etmek istemiyorum ama illa gel görüünür kese dedi.
senin miydi canım 4 günde artmayan seni arıyordum bende bulamadım yaptınmı tekrar ne var ne yok doktora gittin mi doktor birşey dedi mi
canım belli olmaz ya sıkma canını..birden bire artmış olabilir..ben de bilmiyorum ne durumda valla...merak :78:içindeyim
iki güne bir kana gidiyorum, 1500'ü geçince gideceğim. Bakalım hayırlısıSen gün aldın mı?
bende cuma gideceğim. karından görünür mü bende merak ediorum. ben göbekliyim bide :) zayıf olunca daha ii görünüomuş galiba
bende göbekliyim..en büyük sorunum zayıf olsam da hep vardı..şimdi 3 aylık gibi duruyo valla:)zaten 1 yıldır tartılmıyodum ben 56yı gecmemeiştim..sağlık ocagına gittiğimde 61 tarrttı beni ya..eve tartı aldım 59 çıktım
benimki de öyleymiş...şimdi hesap ettim ikiyle çarptım cuma Allah nasip ederse minimum 3900 civarı oluyo...ama 6000 de dediler görünüyo diye:119:
senin miydi canım 4 günde artmayan seni arıyordum bende bulamadım yaptınmı tekrar ne var ne yok doktora gittin mi doktor birşey dedi mi
Hayır cnm ben değilim ..İlk kez gittim bugün doktora..
sen gördün mü keseyi
6000 miiiiii?:S Çok fazla değil mi ya bana doktor 1500 olunca gözüküyo dedi o yüzden bu hafta içi çağırdıda ben yinede cuma gidicem inşallah
sana değil doktora kinlenmiş canım, eh kim olsa kinleniraslında normal gebeliklerde dikkatli bir dr. baktığında bir tehlikesi yok o yüzden için rahat olsun
Allah bir daha yaşatmasın canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. 7 haftada rahat rahat görünür, ilaç kullanıyor musun?
psikolojik kelimesi bana artık üstü kapalı numara gibi geliyo.ben biraz fazla ayakta kalayım, biraz üşüyeyim, yada yarım saat oturur vaziyette durayım hemen sancı giriyor.kendini sürekli dinle canım.ufaklık hangi yaptığından rahatsız oluyorsa takip et üzme miniği.bazen gece uykuda da oluyor bana nadiren de olsa.evet tatlım kesemizi gördüm ben geçen hafta salı günü.haftaya pazartesi inşallah kalp atışını duyucaz allahım o günlere çıkarırsa bizi.ben keseyi görünce krize girdim ağlamaya başladım kalp atışında nolurum bilmiyorum artık
canım forumda biri demişti...internetten baktım 2000-3000 de karındasn görünür yazıyorr
kızlar ya bilen varmı_
benim adetimi 1 gün geçti 407 çıktı, 3 gün geçti 1555 oldu
fazla mı anlamadım ben??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?