Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

kızlar doktordan geliyorum 4+3 üm, değerim dün 804tü. doktor cumartesi gel keseye bakalım dedi, erken değil mi yaa hiç acele etmek istemiyorum ama illa gel görüünür kese dedi.

bende cuma gideceğim. karından görünür mü bende merak ediorum. ben göbekliyim bide :) zayıf olunca daha ii görünüomuş galiba

iki güne bir kana gidiyorum, 1500'ü geçince gideceğim. Bakalım hayırlısıSen gün aldın mı?

matçı diceksin gene ama değerlerini de yazsana :) pazartesi devlete gitmiştim kan için. onun sonucu için yarın gitcem. ama özeldeki doktor cuma çağırmıştı. hesap kitap yaptı cuma dedi

bende cuma gideceğim. karından görünür mü bende merak ediorum. ben göbekliyim bide :) zayıf olunca daha ii görünüomuş galiba

bende göbekliyim..en büyük sorunum zayıf olsam da hep vardı..şimdi 3 aylık gibi duruyo valla:)zaten 1 yıldır tartılmıyodum ben 56yı gecmemeiştim..sağlık ocagına gittiğimde 61 tarrttı beni ya..eve tartı aldım 59 çıktım

sen gördün mü keseyi

benimki de öyleymiş...şimdi hesap ettim ikiyle çarptım cuma Allah nasip ederse minimum 3900 civarı oluyo...ama 6000 de dediler görünüyo diye:119:

6000 miiiiii?:S Çok fazla değil mi ya bana doktor 1500 olunca gözüküyo dedi o yüzden bu hafta içi çağırdıda ben yinede cuma gidicem inşallah

Hayır cnm ben değilim ..İlk kez gittim bugün doktora..

:):): bulamadım onu bir türlü karıştırdım kusura bakma adını da ahtırlamıyorum peşpeşe 4 5 tane yaptırmıştı 4 gün aralıklarla artışı düşük tü 50 yada 100 4 günde artışı

6000 miiiiii?:S Çok fazla değil mi ya bana doktor 1500 olunca gözüküyo dedi o yüzden bu hafta içi çağırdıda ben yinede cuma gidicem inşallah

canım forumda biri demişti...internetten baktım 2000-3000 de karındasn görünür yazıyorr

amin canım allah kimseye yaşatmasın, progestan iğne ve kan sulandırıcı kullanıyorum, her yerim delik deşik:)

ben senin mesajı okurken ağlamaya başladım bakalım perşembe kalp atışını duyarsam nolacak...

canım forumda biri demişti...internetten baktım 2000-3000 de karındasn görünür yazıyorr

hmmm banada doktor öyle dedi ctesi yaptırdım 407 çıktı hafta içi gel 1500 de görünür dedi bende hatta ne olur ne olmaz diye cuma gideyim dedim öyleyse perşembe devlette test yaptırayımda değer düşük çıkarsa gitmeyeyim boşuna özele yine alttan bakmak filan ister sonra:S devletin tahlillerinede güven olmuyo diyolar ama ben ilk yaptırdığımda devlette yaptırdım zaten negatif çıktı bilemedim şimdi

kızlar ya bilen varmı_
benim adetimi 1 gün geçti 407 çıktı, 3 gün geçti 1555 oldu
fazla mı anlamadım ben??:44:

burda klomenle hamile kalan varmı yaaaaa benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…