ayy sormayın ya çok kötü hasta oldum... sürekli hapşırıyorum, burnum akıyo ve boğazım acıyo :26:
bitki çayları içip duruyorum
çalıştığım için yatıp dinlenemiyorum da
bakalım nolcakk
ayy sormayın ya çok kötü hasta oldum... sürekli hapşırıyorum, burnum akıyo ve boğazım acıyo :26:
bakalım nolcakk
Canım çok geçmiş olsun ama 3 bardaktan fazla da bitki çayı içme zararlıymış hamileliklerde.İzin almaya çalış yada rapor al yat dinlen bol bol limonlu çorba falan iç.
Bir şekilde dinlenip gribi atlatman lazım
geçmiş olsun cnm bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde senin gibi hastaydım ilaç da kullanamıyosun 1 hafta sürüyo valla dinlenmeye çalış artık bol bol
hiç endişelenme tatlım normal çünkü ben de aynısını yaşıyorum bu arada 1 gün varmış senle aramızda.benimkisi de ağrılı.hem de üşütmekten beter bi adet sancısı gibi gir çıkıyor.doktorum normal olduğunu söyledi.
artık normal ultrsonlar da gözükür 7 . haftanın içindesin
geçmiş olsun canım, iyi ki birşey olmamış bebeğineTürkiye'de dr.lar o kadar çok hasta görüyorlar ki bazen çook dikkatsiz olabiliyorlar. En azından dr.'un yanında biraz pimpirikli olmakta yarar var diye düşünüyorum böylece az biraz daha dikkatli olur
Kızlar benim kasıklarım ağrıyor, özellikle akşamları artıyor ağrısı, başkada hiçbir şikayetim yok. Benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı? Bişey olacak diye korkuyorum.
ben senin mesajı okurken ağlamaya başladımbakalım perşembe kalp atışını duyarsam nolacak...
saol tatlım ALLAH kordu meleğimi güçlü bi bebek oşu insancıklara kadavra gibi üstten üstten bakan dr lardan artık nefret ediyorum.
Central hospital kadin dogum hakkinda bilgisi olan var mi?
evet aramız 1 gün ben yarın kalp atışlarını duymaya gidicem tabi duyabilrsem emin değilim çünkü farklı bi doktora başlıycam 9 eylül üniversitesinde benim gittiğim doktor farklıydı onunla görmüştüm keseyi vajinal ultrasonla şimdi okuyorum zararlı diyorlar falan kafam karıştı korktum açıkçası sen keseyi görmüşmüydün ve eğer gördüysen ne kadarlıktı.
saol tatlım ALLAH kordu meleğimi güçlü bi bebek oşu insancıklara kadavra gibi üstten üstten bakan dr lardan artık nefret ediyorum.
aynen canım öyle ki koyun sürüsü gibi oluyor ben düşk yaptığımda 2,5 ay önce ege üniv. gittik ultrasona bakıcaklar bekliyorum oturmuşum içeri aldılar birsürü hamile kadın var odadaa tektek geçin altınız çıkarın diyolar böle in gibi bi yer bitanesinin suyu gelmiş doğuma almışlar her yattığı sedeye öyle duruyo insanlığımdan utandım ya iğrenç rezalet bi durum insanlar koyun gibi adeta
bakalım nolcakk
duyarsın canım.bide pek dr değiştirmemeye çalış mecbur kalmadıkça.vajinal yaptırma ben o yüzden bebeğimi kaybedicektim nerdeyse.5 hafta 4 günlükken keseyi gördüm ben10 mm di
bende de oluyo cnm.. sanırım normalmiş.. ama dikkat etmek gerekiyor yine de.. üşütmemeye bak
Canım hamileysen yada düşünüyorsan bitki çayı sakın içme, maydonoz yeme.meyve suyu ve kemik suyu çorba yada tarhana falan iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?