Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

ayy sormayın ya çok kötü hasta oldum... sürekli hapşırıyorum, burnum akıyo ve boğazım acıyo :26:
bitki çayları içip duruyorum
çalıştığım için yatıp dinlenemiyorum da
bakalım nolcakk

Canım çok geçmiş olsun ama 3 bardaktan fazla da bitki çayı içme zararlıymış hamileliklerde.İzin almaya çalış yada rapor al yat dinlen bol bol limonlu çorba falan iç.
Bir şekilde dinlenip gribi atlatman lazım

geçmiş olsun cnm bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde senin gibi hastaydım ilaç da kullanamıyosun 1 hafta sürüyo valla dinlenmeye çalış artık bol bol

geçmiş olsun cnm bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde senin gibi hastaydım ilaç da kullanamıyosun 1 hafta sürüyo valla dinlenmeye çalış artık bol bol

sağolun kızlar.. tamam fazla bitki çayı içmem.. bunu bilmiyordum. ıhlamur da mı zararlı ki??
artık öğle yemeğinde bol limonlu çorba içerim...

Kızlar benim kasıklarım ağrıyor, özellikle akşamları artıyor ağrısı, başkada hiçbir şikayetim yok. Benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı? Bişey olacak diye korkuyorum.

evet aramız 1 gün ben yarın kalp atışlarını duymaya gidicem tabi duyabilrsem emin değilim çünkü farklı bi doktora başlıycam 9 eylül üniversitesinde benim gittiğim doktor farklıydı onunla görmüştüm keseyi vajinal ultrasonla şimdi okuyorum zararlı diyorlar falan kafam karıştı korktum açıkçası sen keseyi görmüşmüydün ve eğer gördüysen ne kadarlıktı.

saol tatlım ALLAH kordu meleğimi güçlü bi bebek o şu insancıklara kadavra gibi üstten üstten bakan dr lardan artık nefret ediyorum.

Kızlar benim kasıklarım ağrıyor, özellikle akşamları artıyor ağrısı, başkada hiçbir şikayetim yok. Benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı? Bişey olacak diye korkuyorum.

bende de oluyo cnm.. sanırım normalmiş.. ama dikkat etmek gerekiyor yine de.. üşütmemeye bak

ben senin mesajı okurken ağlamaya başladım bakalım perşembe kalp atışını duyarsam nolacak...

galiba hamileyiz bu gidişle daha çoook ağlıcaz biz inşallah kalp atışını da duyarsın ben gün sayıyorum onun için :18:

saol tatlım ALLAH kordu meleğimi güçlü bi bebek o şu insancıklara kadavra gibi üstten üstten bakan dr lardan artık nefret ediyorum.

aynen canım öyle ki koyun sürüsü gibi oluyor ben düşk yaptığımda 2,5 ay önce ege üniv. gittik ultrasona bakıcaklar bekliyorum oturmuşum içeri aldılar birsürü hamile kadın var odadaa tektek geçin altınız çıkarın diyolar böle in gibi bi yer bitanesinin suyu gelmiş doğuma almışlar her yattığı sedeye öyle duruyo insanlığımdan utandım ya iğrenç rezalet bi durum insanlar koyun gibi adeta

Central hospital kadin dogum hakkinda bilgisi olan var mi?

hiç olmaz mı.. ben hastane yüzünden bebeğimi kaybediyordum nerdeyse.zamanında çok gitmiştim sonra bi gün NEHİR hanım var oydu benim doktorum, rahmini almamız lazım dedi dünyam başıma yıkldı.ve ordan çıkınca dr NEHİR hanımı araştırdım.hiç kimse memnun değilmiş.bide bunlar rahim alma ameliyatlarından devletten çok ödenek alıyolarmış.bidaha gitmedim oraya.sonra bi gün ultrason lazım oldu ve evimize yakın olan hiçbir yerde bulamadık.mecburen oraya gittik.vezneye nehir hanım dışında birisine verin beni diye rica ettim.ahmet beye vermiş.alttan muayene etti ve çok canım yanmıştı.2-3 saat sonra da kanamam oldu acile gittik.kese çok hırpalanmış ve yerinden oynamış kılcal damar kanamıştı.sonra şu anki dr umu buldum.ilk tanışmamız daha odasına girdim oturdum.elimde central hospitalin folikasit reçetesi vardı onu masaya koydum.dr şöyle bi baktı reçeteye.ben biraz sonra sizi muayene edicem sonraki muayenelerinizde buraya ya gelirsiniz ya gelmezsiniz ama nolur nereye giderseniz gidin cenral e gitmeyin dedi.ben de durumu anlatınca dr " ben alttan muayeneyi kesinlikle önermiyorum bu zamana kadar erken gebelikle gelen hastalarımın hiçbirisine de yapmadım yapmam da.düşüğe sebep olmasa bile anneyi de bebeği de geren gereksiz birşey.biz onu sadece doğuma yakın yapyoruz" dedi.işte böyle cnm.şimdi tercih senin.

duyarsın canım.bide pek dr değiştirmemeye çalış mecbur kalmadıkça.vajinal yaptırma ben o yüzden bebeğimi kaybedicektim nerdeyse.5 hafta 4 günlükken keseyi gördüm ben 10 mm di

ege üniv. almış başını gidiyo zaten.kanamam olunca gece oraya gittik biz de.kanamam var ve saatlerce beklettiler bizi.hastalar inliyor dr lar gırgır şamata umurlarında bile değil.sonra dr bana ultrasonla bakarken tlfn geldi doğumhaneden.hemşire açtı telefonu bu arada da dr a anlatıyo " hocam elif hanımın sancısı da kanaması da artmış" dr un cevap aynen şu dalga geçer gibi bir yüz ifadesiyle :" amaan çeksin sancısını napıyım doğurmak öyle kolay mymış ben ikide bir onla mı ilgilencem" dedi. ve şuan egeden de korkuyorum.allah kimseyi düşürmesin.

Canım hamileysen yada düşünüyorsan bitki çayı sakın içme, maydonoz yeme.meyve suyu ve kemik suyu çorba yada tarhana falan iç.

duyarsın canım.bide pek dr değiştirmemeye çalış mecbur kalmadıkça.vajinal yaptırma ben o yüzden bebeğimi kaybedicektim nerdeyse.5 hafta 4 günlükken keseyi gördüm ben 10 mm di

çok haklısın doktor değiştirme konusunda ama ben zaten bu doktora hamileleiğimi teyit için gittim :) ablam 9 eylülde profesör kendide 2 doğumunu orada yaptı iyi bir doktormuş ablamın değişyle ben keseyi gördüğümde 5 hafta 5 günlüktüm kesenin boyutu değilde bebeşimin boyu 2,34 mm di :)

mrb arkadaşlar ben pazartesi gitsem tam 5+3 günlük oluyor belli olurmu kesem içindeki bebebği görmem daha önemli iç,n görünür mü ki yoksa erken mi aslında doktor cuma çağırmıştı ama kendi doktorum değildi kendi doktoruma gidicemde hemde değerim 4000 lerde olması lazım gözükürmü bebeğim:

Kızlar benim geçen hafta kasık ve bel ağrım çok oldu 5 gün hep yattım rapor aldım.Ama çok şükür pazartesi bi anda kesildi.Şu an ağrım sızım yok hamile olduğumu bile unutuyorum artık
bende de oluyo cnm.. sanırım normalmiş.. ama dikkat etmek gerekiyor yine de.. üşütmemeye bak

Canım hamileysen yada düşünüyorsan bitki çayı sakın içme, maydonoz yeme.meyve suyu ve kemik suyu çorba yada tarhana falan iç.

hamileyim 5 . haftadayım
kuşburnu fln içtim bugün iyi gelsin diye
şimdi de limonlu kant yaptım
ay hapşırık tıksırık boğaz ağrısı çok fenayım bi görseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…