Anladığım kadarıyla kesenin görünme zamanı herkese göre değişiyor. Ben ilk kan testi 2 ekimde yaptırdım 281,90 çıktı doktor çok küçük bi şe görünüyor ama emin değilim ayrıca değerin çok düşük dmeişti. 3 gün sonra 5 ekimde kantestinde 1970 çıktı nasıl bu kadar artmış anlamadım ama doktor yine göremedi bir hafta sonra gel dedi. Şimdi aklım hep o artışta.. İnş. hiçbir problem yoktur..
hayırlı olsun canım bence değerlerin ok iyi yükselişi de süper yani sen takma kafana doktorlar hep öle korkutuyolar ben daha 2 gün önce ögrendim hamile oldugumu 44.80 çıktı değerim doktorum adet gecikmesi olmadıgı için normal merak etme dedi yarın tekrar kan testi yaptırıcam inşallah en az senin ki kadar yükselir canımAnladığım kadarıyla kesenin görünme zamanı herkese göre değişiyor. Ben ilk kan testi 2 ekimde yaptırdım 281,90 çıktı doktor çok küçük bi şe görünüyor ama emin değilim ayrıca değerin çok düşük dmeişti. 3 gün sonra 5 ekimde kantestinde 1970 çıktı nasıl bu kadar artmış anlamadım ama doktor yine göremedi bir hafta sonra gel dedi. Şimdi aklım hep o artışta.. İnş. hiçbir problem yoktur..
hımm 3 gün sonraya göre hızlı artmış yoktur birşey ne olacak 36 saatte birde iki katına çıkabilirmiş normal yollamı hamile kaldın
hayırlı olsun canım bence değerlerin ok iyi yükselişi de süper yani sen takma kafana doktorlar hep öle korkutuyolar ben daha 2 gün önce ögrendim hamile oldugumu 44.80 çıktı değerim doktorum adet gecikmesi olmadıgı için normal merak etme dedi yarın tekrar kan testi yaptırıcam inşallah en az senin ki kadar yükselir canım
evet canım normal yolla hamile kaldım. doktora sordum anormal değil mi bu artış diye, evet dedi.. muayeneden sonra da şimdi bu değerler sıkıntılı bi sonuç mu dedim o zaman da hayır zamanına göre normal dedi.. bende anlamadım zaten konuşmaya da pek nazlanıyolar.. bakalım pazartesi gdicem inş. 5'li test için de kan aldılar onların sonucuna da bakacak.
hiç olmaz mı.. ben hastane yüzünden bebeğimi kaybediyordum nerdeyse.zamanında çok gitmiştim sonra bi gün NEHİR hanım var oydu benim doktorum, rahmini almamız lazım dedidünyam başıma yıkldı.ve ordan çıkınca dr NEHİR hanımı araştırdım.hiç kimse memnun değilmiş.bide bunlar rahim alma ameliyatlarından devletten çok ödenek alıyolarmış.bidaha gitmedim oraya.sonra bi gün ultrason lazım oldu ve evimize yakın olan hiçbir yerde bulamadık.mecburen oraya gittik.vezneye nehir hanım dışında birisine verin beni diye rica ettim.ahmet beye vermiş.alttan muayene etti ve çok canım yanmıştı.2-3 saat sonra da kanamam oldu acile gittik.kese çok hırpalanmış ve yerinden oynamış kılcal damar kanamıştı.sonra şu anki dr umu buldum.ilk tanışmamız daha odasına girdim oturdum.elimde central hospitalin folikasit reçetesi vardı onu masaya koydum.dr şöyle bi baktı reçeteye.ben biraz sonra sizi muayene edicem sonraki muayenelerinizde buraya ya gelirsiniz ya gelmezsiniz ama nolur nereye giderseniz gidin cenral e gitmeyin dedi.ben de durumu anlatınca dr " ben alttan muayeneyi kesinlikle önermiyorum bu zamana kadar erken gebelikle gelen hastalarımın hiçbirisine de yapmadım yapmam da.düşüğe sebep olmasa bile anneyi de bebeği de geren gereksiz birşey.biz onu sadece doğuma yakın yapyoruz" dedi.işte böyle cnm.şimdi tercih senin.
Kızlar ben yarın 6+4 olucam inş. Doktorda kontrolüm var sizce kalp atışı duyulur mu ? çok heyecanlıyım.
duyulabilir ama görülür bence bu dönemlerde duymak değilde attığını gösteriyorlar sanırım ısı gidiyormuş oda zararlıymış sanırım çocuk için ama görünür pıt pıt attığını görürsün :):):):):)bebebğini gördün heralde::):):)
canım beni de eklermisin listeye
Nasıl sesini dinletmiyolar mı ? Geçen hafta 5+2 de gittim kese göründü 4 mm.Şuan çok küçük haftaya gel tekrar bakalım dedi.Ablam 6+4 de duymuş kalp atışını acaba bende görürümüyüm veya duyarmıyım çok merak ediyorum.2,5 sene çocuum olmadı çok zor zamanlar geçirdim.O yüzden heyecanım çok fazla.
Kızlarrr bu arada çin takvimi olayına hiç baktınız mı :)
Evet benim çin takvimine göre erkek diyor , seninki ne çıktı?
aslında ben pko idim 4 sene önce iğne falan tedavi oldum ama olmadı yani bi kere oldu sonra kaybettim bebeğimi sonra 25 kg verdim pko kiloya bağlı bir hastalık kilo verince hamile kaldım yani tedavi mi bilemem ama ben bazen kız bazen erkek hissediyorum garip bi durum ama kız ağırlıklı sanırım sağlıklı olsunlarda :)ben baktım kız çıktı senin ama benim tedaviyle oldu ki genelde erkek oluyormuş birde benim sol yumurtalığı moldu sol da kız demekmiş ama bilmiyorum içimede erkek doğuyor nedense evlenmeden önce bile hep oğlum olacak die düşündüm belki ondan hayırlsı sağlıklı olsun da:)
evet canım normal yolla hamile kaldım. doktora sordum anormal değil mi bu artış diye, evet dedi.. muayeneden sonra da şimdi bu değerler sıkıntılı bi sonuç mu dedim o zaman da hayır zamanına göre normal dedi.. bende anlamadım zaten konuşmaya da pek nazlanıyolar.. bakalım pazartesi gdicem inş. 5'li test için de kan aldılar onların sonucuna da bakacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?