Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Anladığım kadarıyla kesenin görünme zamanı herkese göre değişiyor. Ben ilk kan testi 2 ekimde yaptırdım 281,90 çıktı doktor çok küçük bi şe görünüyor ama emin değilim ayrıca değerin çok düşük dmeişti. 3 gün sonra 5 ekimde kantestinde 1970 çıktı nasıl bu kadar artmış anlamadım ama doktor yine göremedi bir hafta sonra gel dedi. Şimdi aklım hep o artışta.. İnş. hiçbir problem yoktur..

hımm 3 gün sonraya göre hızlı artmış yoktur birşey ne olacak 36 saatte birde iki katına çıkabilirmiş normal yollamı hamile kaldın

hayırlı olsun canım bence değerlerin ok iyi yükselişi de süper yani sen takma kafana doktorlar hep öle korkutuyolar ben daha 2 gün önce ögrendim hamile oldugumu 44.80 çıktı değerim doktorum adet gecikmesi olmadıgı için normal merak etme dedi yarın tekrar kan testi yaptırıcam inşallah en az senin ki kadar yükselir canım

hımm 3 gün sonraya göre hızlı artmış yoktur birşey ne olacak 36 saatte birde iki katına çıkabilirmiş normal yollamı hamile kaldın

evet canım normal yolla hamile kaldım. doktora sordum anormal değil mi bu artış diye, evet dedi.. muayeneden sonra da şimdi bu değerler sıkıntılı bi sonuç mu dedim o zaman da hayır zamanına göre normal dedi.. bende anlamadım zaten konuşmaya da pek nazlanıyolar.. bakalım pazartesi gdicem inş. 5'li test için de kan aldılar onların sonucuna da bakacak.

Sağol canım seninki de hayırlı olsun inş. Ne bileyim 3 günde o kadar artış olunca tedirgin oldum acemilik işte :)) Bir de pimpirikli olmaktan kaynaklanıyor..

canım doktorlar erken dönemde hastaları üzüyorlar neden bilmeme ama ne olur ne olmaz die mi eğer değerin böyle değilde daha da fazla bu değerin dahada katı olsaydı birden ozamn kork derdim ama normal artık bence hiç sıkma canını

Peki siz şuan kime yada nereye gidiyorsunuz?Ben acıbadem yada memorial gibi bir hastaneye gitmek istemiyorum resmen soygun yani gerek yok o paraları vermeye.Kaliteli bir doktor ve uçuk fiyatları olmayan temiz bir hastaneye gitmek istiyorum.Anadolu yakasında oturuyorum napıcam bilmiyorum hiç bildiğim bir doktor yok.

Kızlar ben yarın 6+4 olucam inş. Doktorda kontrolüm var sizce kalp atışı duyulur mu ? çok heyecanlıyım.

Kızlar ben yarın 6+4 olucam inş. Doktorda kontrolüm var sizce kalp atışı duyulur mu ? çok heyecanlıyım.

duyulabilir ama görülür bence bu dönemlerde duymak değilde attığını gösteriyorlar sanırım ısı gidiyormuş oda zararlıymış sanırım çocuk için ama görünür pıt pıt attığını görürsün :):):):):)bebebğini gördün heralde::):):)

Nasıl sesini dinletmiyolar mı ? Geçen hafta 5+2 de gittim kese göründü 4 mm.Şuan çok küçük haftaya gel tekrar bakalım dedi.Ablam 6+4 de duymuş kalp atışını acaba bende görürümüyüm veya duyarmıyım çok merak ediyorum.2,5 sene çocuum olmadı çok zor zamanlar geçirdim.O yüzden heyecanım çok fazla.

yok duyabilrisinde ama zaten görsende ppıt pıt atıyormuş gözüküyomuş yani kalbi minicik :):):): 2 bucuk yılın ardından ilk hamileliğin mi normal yoldan mi hamile kaldın yok benim gibi tedaviylemi bende 2 yılın ardıdnda sonunda hamileyim o yüzden biraz aceleciyim heralde bişey olacak die ödüm kopuyor

Kızlarrr bu arada çin takvimi olayına hiç baktınız mı :)

ben baktım kız çıktı senin ama benim tedaviyle oldu ki genelde erkek oluyormuş birde benim sol yumurtalığı moldu sol da kız demekmiş ama bilmiyorum içimede erkek doğuyor nedense evlenmeden önce bile hep oğlum olacak die düşündüm belki ondan hayırlsı sağlıklı olsun da:)

aslında ben pko idim 4 sene önce iğne falan tedavi oldum ama olmadı yani bi kere oldu sonra kaybettim bebeğimi sonra 25 kg verdim pko kiloya bağlı bir hastalık kilo verince hamile kaldım yani tedavi mi bilemem ama ben bazen kız bazen erkek hissediyorum garip bi durum ama kız ağırlıklı sanırım sağlıklı olsunlarda :)

seninle tarihlerimiz aynı canım:) sen moralini yüksek tut doktorunda her dediğine inanma. ben daha doktora gitmedim bile cuma günü gideceğim kısmetse... daha 2 gün önce idrar testinde öğrendim hamile olduğumu :) bugün sağlık ocağına gittim kan testi yaptıraym diye ama benim doktorum izinliymiş diğer doktorlarda tahlil yaptıramıyorlarmış sinirlendim baştan sonrada boşver dedim kendi kendime. cuma öğrenirim ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…