Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

neden kaybettin onu klomen tedavisi gibi tedaviylemi kalmıştın hamile

Kizlar buaksam doktora gidicem,lutfen dua edin,cok endiseliyim,1 haftadir degerim yukselmiyo bugun icin keseyi gormeyi planlarken,belkide doktordan korktugum cevabi alarak donucem.. caresizce tevekkul ettim,bekliyorummm. Allahim hicbirimizin umidini yarida birakmasin insallah..

neden kaybettin onu klomen tedavisi gibi tedaviylemi kalmıştın hamile

evet klomen tesavisiydi sanırım tutunamadı çok yeniydi kaybettiğimde kesesi vardı 4 haftalık falandı ben çok anlamdım regli oldum sandım çünkü adetlerimde düzensizdi benim geciktim sanmıştım sonra çok ağrılı olunca doktora gittim doktor beta hcg baktı düşük yapıyosun dedi ozaman öğrendim.

adetin geçmişmiydi peki

üzülme hepsi nasip kısmet zaten ilk gebeliklerin %20 si düşükle sonuçlanıyormuş akıntın nasıl peki normal mi normalse baya bekle derim ben sonradan da yokselmeye başlıyor çünkü

canım inş korktuğun gibi olmaz keseyi de bebişini de görürsün, dualarım seninle..

evet evet bayağı gecikmşti geç döllenme olmuştu sanırım ama 46. gün regl oldum ama 4 haftalık demişti doktor

rgl oldum derken adet gördün ama doktor hamilesin dedi üstüne görme gibi birşey yaşadın yani yanlışmı düşünoyrum hayırlısı git gel bakalım geç döllenmedir artış başlamıştır belki görüceksin bugün rahat tutu kendini sıkma canını

yok canımcım bu anlattığım 4 sene önce oldu ve ben bi daha doktora gitmedim bu hamileliğim tamamen doğal yolla oldu herşey normal şu anda doktora gidicem yarın. sanırım ben yanlış anlattım sana kusura bakma

slm kızlar benin bat 14 de heyecanla beklıyorum içimde bi his var sanki bu ay olmus gıbı ama kendı kuruntum da olabılır bizim ıkıncı yıl donumumuz 24 ekımde esıme bebegımızın ultrason kagıdını hedıye etmek ıstıyorum inşaallah nasıp olur eger olursa ben de hazıran annesı olcam ınsaallah

üzülme hepsi nasip kısmet zaten ilk gebeliklerin %20 si düşükle sonuçlanıyormuş akıntın nasıl peki normal mi normalse baya bekle derim ben sonradan da yokselmeye başlıyor çünkü

Akintim gayet normal,fazla olmuyo zaten,rengide beyaz. Zaten buaksamki doktora gidicem ama dusuk yapmam icin ilac falan verirse kullanmadan muhakkak baska bi doktora daha goruncem.
Deryaerhan ve diger cvp yazanlara cok tesekkur ediyorum,insan birseyler duymak istiyo boyle zamanlarda..
Bebek kardesligi boyle bisey :) duygular,istekler,dualar,hayaller hep ayni nede olsa :)

bi de rus takvimi varmış kızlar cinsiyet için :)

:)) onu hiç duymadım alla alla ama çin takvimine baktım kız gözüküyo, allah sağlıklı evlatlar versin hepimize kız erkek farketmez.. ama gönül istiyo kız olsun süsleyip püsleyip dolaştırayım yanımda:)))

kesinlikle öyle yap

inşallah canım allah gönlüne göre versin :) bizimde 15 ekim evlilik yıldönümümüz. kocaman bi hediyye oldu bebğimiz darısı senin başına

bence de o kadar para dökmeye gerek yok.yalnız ben izmirdeki central hospitali anlattım ben karataş hastanesine gidiyorum.dal merkezi burası.sadece kadın doğum var.çok güzel bi hastane sakin ve temiz.doktorum da çok ilgili.istediğim sorun olduğunda istediğim saatte arayıp bilgi alabiliyorum

hemen haber ver canım merak ederim neden öyle olurmuş ki

benim de dualarım senine layle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…