aslında ben pko idim 4 sene önce iğne falan tedavi oldum ama olmadı yani bi kere oldu sonra kaybettim bebeğimi sonra 25 kg verdim pko kiloya bağlı bir hastalık kilo verince hamile kaldım yani tedavi mi bilemem ama ben bazen kız bazen erkek hissediyorum garip bi durum ama kız ağırlıklı sanırım sağlıklı olsunlarda :)
neden kaybettin onu klomen tedavisi gibi tedaviylemi kalmıştın hamile
adetin geçmişmiydi pekievet klomen tesavisiydi sanırım tutunamadı çok yeniydi kaybettiğimde kesesi vardı 4 haftalık falandı ben çok anlamdım regli oldum sandım çünkü adetlerimde düzensizdi benim geciktim sanmıştım sonra çok ağrılı olunca doktora gittim doktor beta hcg baktı düşük yapıyosun dedi ozaman öğrendim.
Kizlar buaksam doktora gidicem,lutfen dua edin,cok endiseliyim,1 haftadir degerim yukselmiyobugun icin keseyi gormeyi planlarken,belkide doktordan korktugum cevabi alarak donucem.. caresizce tevekkul ettim,bekliyorummm. Allahim hicbirimizin umidini yarida birakmasin insallah..
Kizlar buaksam doktora gidicem,lutfen dua edin,cok endiseliyim,1 haftadir degerim yukselmiyobugun icin keseyi gormeyi planlarken,belkide doktordan korktugum cevabi alarak donucem.. caresizce tevekkul ettim,bekliyorummm. Allahim hicbirimizin umidini yarida birakmasin insallah..
adetin geçmişmiydi peki
evet evet bayağı gecikmşti geç döllenme olmuştu sanırım ama 46. gün regl oldum ama 4 haftalık demişti doktor
Kızlarrr bu arada çin takvimi olayına hiç baktınız mı :)
rgl oldum derken adet gördün ama doktor hamilesin dedi üstüne görme gibi birşey yaşadın yani yanlışmı düşünoyrum hayırlısı git gel bakalım geç döllenmedir artış başlamıştır belki görüceksin bugün rahat tutu kendini sıkma canını
Kızlarrr bu arada çin takvimi olayına hiç baktınız mı :)
üzülme hepsi nasip kısmet zaten ilk gebeliklerin %20 si düşükle sonuçlanıyormuş akıntın nasıl peki normal mi normalse baya bekle derim ben sonradan da yokselmeye başlıyor çünkü
bi de rus takvimi varmış kızlar cinsiyet için :)
Akintim gayet normal,fazla olmuyo zaten,rengide beyaz. Zaten buaksamki doktora gidicem ama dusuk yapmam icin ilac falan verirse kullanmadan muhakkak baska bi doktora daha goruncem.
Deryaerhan ve diger cvp yazanlara cok tesekkur ediyorum,insan birseyler duymak istiyo boyle zamanlarda..
Bebek kardesligi boyle bisey :) duygular,istekler,dualar,hayaller hep ayni nede olsa :)
slm kızlar benin bat 14 de heyecanla beklıyorum içimde bi his var sanki bu ay olmus gıbı ama kendı kuruntum da olabılır bizim ıkıncı yıl donumumuz 24 ekımde esıme bebegımızın ultrason kagıdını hedıye etmek ıstıyorum inşaallah nasıp olureger olursa ben de hazıran annesı olcam ınsaallah
Peki siz şuan kime yada nereye gidiyorsunuz?Ben acıbadem yada memorial gibi bir hastaneye gitmek istemiyorum resmen soygun yani gerek yok o paraları vermeye.Kaliteli bir doktor ve uçuk fiyatları olmayan temiz bir hastaneye gitmek istiyorum.Anadolu yakasında oturuyorum napıcam bilmiyorum hiç bildiğim bir doktor yok.
Akintim gayet normal,fazla olmuyo zaten,rengide beyaz. Zaten buaksamki doktora gidicem ama dusuk yapmam icin ilac falan verirse kullanmadan muhakkak baska bi doktora daha goruncem.
Deryaerhan ve diger cvp yazanlara cok tesekkur ediyorum,insan birseyler duymak istiyo boyle zamanlarda..
Bebek kardesligi boyle bisey :) duygular,istekler,dualar,hayaller hep ayni nede olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?