hemen haber ver canım merak ederim neden öyle olurmuş ki
arkadaşlar bişey sorucam ama norma bir soru mu kestiremedim hamileliğinizin bu ilk aylarında temziliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben korkuyorum iki sene denemeiz sonucunda anca bebeğimiz olduğu için heralde bilmiyorum ama temzilik yaprken o süpürkeye zorlrken tedşrgin oluyorum ki komuşalar geldiğinde iyice yaapayım dedim baya zorladım kendimi genede dikkat ettim fazlala zorlamamaya ama çok açık akıntım geldi eşimde temizlik yapmazsan ölmeyiz diyor yapmayıver diyor ama biz kadınlar malum rahat edemiyoruz şimdi yarın evi temizlemem gerek ama bilemiyorum korkuyorumda daha çok yeni die zaten kasık ağrılarım var bilemiyorum ya bişey olursa yada boşuna mı kasıyorum kendimi bir fikir verin siz nasıl yapıyorsunuz
Ah ahh keske hamile olunca kendimizi pamuklara sarabilsek ama nerdeee.. Ilk 3 ve son 2 ay kesinlikle cok dikkat edilmeli,bu herzaman mumkun olmuyo. mesela Ben hamile kaldigimi ogrendim ve evimi su basti.butun parkeler,halilar,esyalar noldu tahmin edersiniz.2 hafta insaatta yasadik resmen,hamileyim diye 2gun kadin aldim ama 3 gun bende sabahtan aksama kopek gibi yoruldum. Ailemden uzak olmanin ceremesini fazlasiyla yasadim,benimki zaruri bi durumdu. Benim tavsiyem evinizi b.k ta goturse zorlamayin kendinizi,yemeginizi yapabiliyosaniz kocanizda temizlige destek olsun.. sonunda pisman olmakta var
bende ondan korkuyorum temizlik yapıp pişman olmaktansa ama işte :((((((( dikatli yaparım artık yarın eşimle oda hiç yapmaz ben temizlemeden 1sene yaşadım bişey olmuyor diyor :))))))) iş yapınca bana kızıyor yemekte problem yok onda zorlamuıyorum ama elektrikli süpürge zorluyor biraz bakalım artık yarın yardım ederse yaparım artık bu arada bebeğine ne oldu peki sağlıklımı ayyy geçmiş olsunn zor iş birde su basmış çok zorrr keşke hep alsaydın ama biraz maddiyat istiyor sürekli nasıl alsın insan bende annemden uzaktayım
Kızlar başıma neler geldi iki günde hiç sormayın. Dün akşam eşimle dışarıda yemek yiyelim dedik yemez olaydık. Et yedim eve geldim bişeyim yoktu yattıktan sonra gece 3 gibi bi mide ağrısı bi mide bulantısı karın ağrısı acayip ishal olmuşum tuvaletten çıkamadım bi saat zehirlenme belirtileri diye eşimi uyandırdım gittik acile serum verdiler ama bulantıma pek yaramadı. Neyse öğlen gibide lekelenmem oldu çok az ama yine de herhangimbi doktora gittim başka şehirde olduğumdan normalde yarın kendi doktoruma gidecektim kesemi görecektik ama bugüne nasipmiş. Doktor baktı ultrasondan göremedi yine vajinal ultrasondan bakalım dedi ben korktum ama mecbur baktırdım dış gebelikten korktuk ama çok şükür göründü kese. Kanama yok dedi bi sorun yok ama yinele düşük ilacı yazdı bidaha kanama falan olursa içersin dedi. Geldiğimden beri bacaklarında felaket bir ağrı hala çok gazım var ve ishalim devam ediyor bol bol su içmem lazımmış bide uçağa binicem birazdan of çok zor bi gündü en güzeli keseyi görmemdi. Ama 6 haftalık değilsin 5 haftalıksın dedi. Kesemde 6.55 mm çıktı. Böle bi gündü işte :/
Kızlar başıma neler geldi iki günde hiç sormayın. Dün akşam eşimle dışarıda yemek yiyelim dedik yemez olaydık. Et yedim eve geldim bişeyim yoktu yattıktan sonra gece 3 gibi bi mide ağrısı bi mide bulantısı karın ağrısı acayip ishal olmuşum tuvaletten çıkamadım bi saat zehirlenme belirtileri diye eşimi uyandırdım gittik acile serum verdiler ama bulantıma pek yaramadı. Neyse öğlen gibide lekelenmem oldu çok az ama yine de herhangimbi doktora gittim başka şehirde olduğumdan normalde yarın kendi doktoruma gidecektim kesemi görecektik ama bugüne nasipmiş. Doktor baktı ultrasondan göremedi yine vajinal ultrasondan bakalım dedi ben korktum ama mecbur baktırdım dış gebelikten korktuk ama çok şükür göründü kese. Kanama yok dedi bi sorun yok ama yinele düşük ilacı yazdı bidaha kanama falan olursa içersin dedi. Geldiğimden beri bacaklarında felaket bir ağrı hala çok gazım var ve ishalim devam ediyor bol bol su içmem lazımmış bide uçağa binicem birazdan of çok zor bi gündü en güzeli keseyi görmemdi. Ama 6 haftalık değilsin 5 haftalıksın dedi. Kesemde 6.55 mm çıktı. Böle bi gündü işte :/
seninle tarihlerimiz aynı canım:) sen moralini yüksek tut doktorunda her dediğine inanma. ben daha doktora gitmedim bile cuma günü gideceğim kısmetse... daha 2 gün önce idrar testinde öğrendim hamile olduğumu :) bugün sağlık ocağına gittim kan testi yaptıraym diye ama benim doktorum izinliymiş diğer doktorlarda tahlil yaptıramıyorlarmış sinirlendim baştan sonrada boşver dedim kendi kendime. cuma öğrenirim ne varsa
ben birşey daha merak ediyorum hani hamilelik takviminde bazı günlerde kalpler var ya o ne için cahilliğime verin anlamadım ben özel bir anlamımı var ki
İki günde var zaten o kalpler ama sahi neden var:) Çok önemli günlerse bari o günler temizlik yapmayalım:)) Bende hamile kalıpta iş yapanlara hayret ederdim nasıl kendilerini tehlikeye atıyolar diye şimdi aynı cahilliği bende yapıyorum dün bütün gün temizlik yaptım akşamına belim tutuldu bugünde arkadaşıma gidicem diye azcık yürüyeyim dedim evide çok yokuş ve 5.katta asansörde yok şimdi ağırmayan kasıklarım ağrıyo :S Eşimde kızdı çocuğumuzun canı herşeyden kıymetsiz mi diye çok koydu o laf bana şimdi ama haklı yani adamcağızda öyle kös köste oturulmuyo yani geçermi yoksa 9 ay
Layle cnm sonucun belli oldu mu:44:
:):):):):):) ay dikkat ett yaa benimkide öyle bebekten önemlid eğil diyor ki haklılarda değermi değmez tabiki ama insan duramıyor ki benim çevremde arkadaşımda yok malesef: otur dur kocacım çıkarırsa dılarıya çıkyıorum yoksa evdeyimm ee ne yapıcam bütün gün evde yat yat nerye kadar :):):):) dizi izle nereye kadar dimi:):):):):):ama genede dikkat etmek lazım hasta değiliz tabikide ama ben temizlik yaptığım gün çok az peçeteye akıntı geldi korktum yanii bişey olacak sandım ne bilim
:)))Ya bende o durumdayım sadece bir tane arkadaşım var ailemde uzakta ve hiç gelişmemiş biryerde yaşıyorum çok bunaltıcı tv-kitap-temizlik bunların arasında gidip geliyorum mecburen.Ya bendede akıntı oluyo hala olmaması mı gerekiyo ki artık???Başından beri oluyo bende akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?