Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Bende aynen ama genelde nette takılıyorum..Benim olduğum yerde gelişmemiş biyer

Evet birde net var çok şükür:)o da olmasa insan kafayı yer en azından birbirimizle konuşabiliyoruz birilerinin senin sesine kulak vermesi çok güzel birşey iyi ki var bu site yoksa bütün gün internettede boş boş geziniyodum ben

benim bulunduğum yer öyle gelişmemiş değilde yeni taşındık eşimin görevi nedeniyle 2 ay felan oldu bulamadım daha bulabileceğimide sanmıyorum her neyse sen nasıl akıntıdan bahsediyorsun normal beyazsa o hep olacak hatta dahada artacak ama bende o gün haif kırmızımsı akıntı geldi aslnında ne olduğunu bende tam bilmiyorum ama çok az sadece peçeteye süründü okadar sonrada çok şükür hiç gelmedi sen nasıl akıntıdan bahsediyorsun

layle ne yaptıın çok merak ettim seniiiii: hadi güzel haberlerini ver ne dedi doktor

Daha önce hep sarıydı sonra beyaza döndü ama dün yine sarı akıntı geldi yoruldum diye mi bilmiyorum artık başta hatta hamile olduğumu bilmeden önce bende çok sık idrar yolu iltihabı oluyo ondan sandım ama sonra öğrendimki meğersem hamilelik belirtisiymiş

evet sen onu mu düşünyorsun aynı şekilde kaşıntı yada yanma yoksa dert etme olması çok normal çünkü östrojen hormonunundan kaynaklanıyormuş :):):):)

evet sen onu mu düşünyorsun aynı şekilde kaşıntı yada yanma yoksa dert etme olması çok normal çünkü östrojen hormonunundan kaynaklanıyormuş :):):):)

Yok yanma veya kaşıntı gibi bi şikayetim çok şükür.Senin bahsettiğin leke heralde öyle bişe olmadı çok şükür bende daha

Yok yanma veya kaşıntı gibi bi şikayetim çok şükür.Senin bahsettiğin leke heralde öyle bişe olmadı çok şükür bende daha

:):):): rukiye sen keseyi gördünmü ben,mde kanam değildi ama normalin biraz farklısıydı çok azdı neysee 1 hafta önceydi neredeyse zaten

:):):): rukiye sen keseyi gördünmü ben,mde kanam değildi ama normalin biraz farklısıydı çok azdı neysee 1 hafta önceydi neredeyse zaten

Ben hemen gitmiştim idrar testi pozitif çıkınca ultrasonda görünmeyince alttan bakmıştı doktor çatlamış yumurtayı gördü işte sağ tarafımda keseden kastınız bu mu?:S Benim doktor hiçbir açıklamada bulunmadığı için ve ben beklemediğim bi anda hamile kalmadığım için gebeliğe ait terimleri pek bilmiyorum bu cuma randevum var başka bi doktorda inşallah o zaman öğrenicem:)tabi buda konuşan bir insansa

yok o olur mu o yumrta kalıntısıdır :):):rahimde görücek keseyi

yok o olur mu o yumrta kalıntısıdır :):):rahimde görücek keseyi

Rahime daha düşmemiştiki işte o kadar erken gittim:)çatlamış yumurtayı gördük o düşücek dedi rahime yumurtlama sürem uzun olduğu için henüz düşmemiş var mı böyle bi durum yaşayan benim gibi bilmiyorum

layle ne yaptıın çok merak ettim seniiiii: hadi güzel haberlerini ver ne dedi doktor

Simdi geldim kizlar,deger artmaya baslamis cok sukur ama yine beklemek zorundayim cuma tekrar kana bakilcak,duruma gore hareket edicez artik. Deger 1,5 kattan biraz fazla artmis, bakalim cuma nasil cikicak deger.. ayyy beklemek ne zor ismis,helede bebek sozkonusu olunca.. dualarinizi devam ettirin nolur.. gelismelerden haberdar edicem :)

sevindim canım dedimya durup durup birden başlayanlarda var

Çok sevindim cnm :) inşallah herşey yolunda gider
Gözünaydın
Dualarımız seninle...

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı canım , bende cuma günü doktora gideceğim, geçen hafta keseyi gördüm ama bebek henüz görünmüyordu, cuma günü kalp atışlarını duyabilecekmişiz bakalım heycanla bekliyorum

Kızlar ya kendime acil bir doktor bulmam lazım ana dolu yakasında, işinin ehli epidurel normal doğum yaptıracak ve hastanenin çok pahalı olmadığı (acıbadem, memorial,amerikan vb.) bir yere bulmam lazım.Aynı kişiyle başlayıp devam etmek istiyorum

kızlar benim niye mide bulantım olmuyo diyodum demez olaydım ne kötü bişeymiş. ishal bulantı karın ağrısı soğuk algınlığı ne ararsanız var hiç bişeyde yiyemiyorum çok bitkin düştüm yerimden kalkamıyorum bulaşıkları bile yıkamaya halim yok. çalışan arkadaşlarımız nasıl geçiriyor bu zamanlarını gerçekten merak ediyorum

Bende istiyoruuuum. Ama hala bulamadim biyer,simdilik gecici olarak camlica erdemin gece doktoruna gidiyorum. Biyer bulursak icimize sinerse haberleselim lutfen

Benimde bu sabah itibariyle mide bulantım başladı, özellikle sabah açken fenaydı. Çalışırken çok zor oluyor,Sabah 6,30 da kalkıyorum akşama kadar stres koşturmaca, nasıl geçireceğim son aya kadar çalışmak istiyorum, iznimi doğumdan sonrasına bırakmak istiyorum inşallah yapabilirim. Allah yardımcımız olsun.Evde hiç bir şey yapmıyorum yemekten sonra direk uyuyorum zaten, sağ olsun eşim herşeyi yapıyor şimdilik:))

şaka gibi ama benim biraz büyüyen göğüslerim çok nadir karnıma ve kasığıma giren ağrı dışınca hiç bir belirti yok. ne halsizlik ne uyku hali ne mide bulantısı ne sinirlilik.. çalışıyorum durum böle olunca zor olmuo hatta işten çıkınca da spora gidiyorum.. hamile değil de normal bi insan gibiyim sanki.. inşallah böle devam eder:)

Ben daha sadece çatlamış yumurtayı gördüm:)Banada doktor hafta içi gözükür dedi yarın gidicem bende doktora ama çok korkuyorum umarım bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…