Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Aynen yaa sadece arada kasıklarıma ağrı giriyo göğüslerimde biraz büyüdü ama hiç ağrı yok onlardada:)uyku halini bırak önceden daha çok uyuyodum şimdi daha erken alıyorum uykumu hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum bu yüzden dün hatta bunu unutup 10 kiloluk bebeği kucağıma aldım annesi sen hamile değilmisin dedi aldı kucağımdan çocuğu:):)Öyle duygusallaşmada yok hala daha odun gibiyim

Maşallah diyelim o zaman, inşallah son güne kadar rahat geçirirsin. Benim bu güne kadar çok kasıklarım ağrıyordu, bugün o geçti mide bulantısı başladı.zaten normalde de benim midem çok hassastır, lunaparkta hiçbir oyuncağa binemem başım döner midem bulanır, uzun yolda araba tutar, o yüzden mide bulantısı olacak heralde umarım uzun sürmez.
Ama sende dikkat et bir şikayetin yok diye yorma kendini 3 ay önemliymiş.

iyi bari yanlız değilmişim:)) bende valla sabah saat çalmadan uyanıyorum önceden imkansızdı:) gerçi bu enerjiyi hamileleikten önce 1 paket içtiğim sigarayı artık içmiyo olmama bağlıyorum ben biraz da..

teşekkürler inşallah öle olur:) senin şikayetlerin de uzun sürmez inşallah.. mide bulantısı zor çünkü

Valla helal olsun 1 paket sigara içecek kadar tiryaki olupta bıraktıysan:)Olabilir tabi daha iyi nefes aldığın için beyne giden oksijeninde kalitesinin artması seni zinde yapar:):)

Valla helal olsun 1 paket sigara içecek kadar tiryaki olupta bıraktıysan:)Olabilir tabi daha iyi nefes aldığın için beyne giden oksijeninde kalitesinin artması seni zinde yapar:):)

valla çok zor oldu ilk öğrendiğimde günde 1-2 tane içtim, sonra 1e düşürdüm, şimdi ya yarım içiyorum ya da eşimin sigarasını yakıyorum sadece.. inşallah onu da kesicem hergün dua ediyorum tiksiniyim diye ama yok otursam bi paketi içcem hala(

kızla benim göüğzlerim çok acıyo ve aşırı uykum geliyo anlatamam ya
işyerinde uyukluyorum resmen
mide bulantısı da çok hafif öyle belirgin değil ama benim için erken sanırım

kızla benim göüğzlerim çok acıyo ve aşırı uykum geliyo anlatamam ya
işyerinde uyukluyorum resmen
mide bulantısı da çok hafif öyle belirgin değil ama benim için erken sanırım

valla çalışıyosan işin zor inşallah geçer bir an önce cnm

Ben bu konuyla ilgili bi doktoru dinlemiştim.Hamilelikte annenin sigara içmesinin bebeği nasıl etkilediğine dair.siz bi çocuğun yüzüne sigara dumanını üflermisiniz diye sormuştu oysaki hamileyken içmek bundan bile betermiş ve bebeğin direk damarlarından zehiri vermek demekmiş öyle demişti bunları düşün hep.Ona ne kadar zarar verebileceğini düşünürsen bence eline bile alamazsın.Bak ben elimden geldiğince yediğime bile dikkat ediyorum paketli ürünler yemiyorum içindeki koruyu maddelerden dolayı senin bebeğin bizimkilerden daha şanssız doğmasın sağlık açısından çok büyük vebal bu.İnşallah onun sayesinde kurtulursun bu zehirden tamamen:)

sengelen senın bat 21 eylulmus erkenden nası ogrendın yaaa benım son bat 19 eylul bende ogrenmek ıstıormmm

benim gibi süt içmeyi sevip üç gündür süt içmekte zorlanan varmı ne yapmalıyım. sütten aldığım kalsiyumu başka hangi gıdalardan alabilir inanın içemiyom agzımın tadını bozuyor...

canım o azaltarak bırakılabilcek birşey değil bende içiyordum 1 seneyi geçti bırakalı ben bunu daha içmicem dedim ve içmiyorum iradene sahip çıkıcaksın her elin uzandığında iöçmicem diyebilceksin ozaman bırakırsın babbmda günde 2 paket içermiş bir günde bırakmış yani az az içim die birşey yok çocuğa çok zararı var yapma gerçekten kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün bebeğinde er yada geç çıkar doğmadan içiriyorsun çünkğ dene bak muhakka canın isticek ama içimicem deyip uzaklaş ondan eşimde içiyor benim hep karşımda inan sadece senin beyninde bitiyor arkadaşlarım hiç inanamadı eşimn sigar paketleri hep evde durur ama hiç ellemedim gerçi bitti başlarda baş ağrısı yapıyor ama iradene hakim olmakla bitiyor iş

benim gibi süt içmeyi sevip üç gündür süt içmekte zorlanan varmı ne yapmalıyım. sütten aldığım kalsiyumu başka hangi gıdalardan alabilir inanın içemiyom agzımın tadını bozuyor...

ben bir kase yoğut yiyorum süt içiyorum ama hergün 1 2 bardak süt ihmal edilmemeli peynir yemeye çalışıyorum ki sevmem ben yoğurt peynir kahvaltıda felanda yiyemezdim ama yemek zorundayım

Kızlar hastaneden geliyorum.Bebeğimi gördüm minicik yavrum gösterdi kendini kalp atışını da duydum.Çok heyecanlı bşy allah tüm isteyenlere nasip etsin.Bu arada çin ve rus takvimi kızım olcanı sölüyo. hamileliğimi duyan herkes de aynı şekilde kız olcanı sölüyo.Ben çok seviniyorum ama eşim için aynı şeyi söliyemem haha :)

Eğer mide bulantın gibi bi sorunun varsa zaten süt mide bulandırır o yüzden içme ki zaten şuan doktorların çoğu nerdeyse sütün zararlı bile olduğunu söylüyo ben hiç sevmem ve en son ilkokul 3 te içmişimdir ama yoğurt yerim.yoğurt yiyebilirsin sende hem kalsiyum sadece sütte yoğurtta yok bildiğim kadarıyla en çok dereotunda var yani yeşilliklerdede kalsiyum var süt içmeye zorlama kendini

kızlar ben daha yeni ögrendim hamile oldugumu değerim 44.80 çıktı kasık agrım var doktor yatmamı söledi sizin agrınız oluyomuuydu değeriniz kaç çıktı iilk ögrendiğinizde çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…