şaka gibi ama benim biraz büyüyen göğüslerim çok nadir karnıma ve kasığıma giren ağrı dışınca hiç bir belirti yok. ne halsizlik ne uyku hali ne mide bulantısı ne sinirlilik.. çalışıyorum durum böle olunca zor olmuo hatta işten çıkınca da spora gidiyorum.. hamile değil de normal bi insan gibiyim sanki.. inşallah böle devam eder:)
şaka gibi ama benim biraz büyüyen göğüslerim çok nadir karnıma ve kasığıma giren ağrı dışınca hiç bir belirti yok. ne halsizlik ne uyku hali ne mide bulantısı ne sinirlilik.. çalışıyorum durum böle olunca zor olmuo hatta işten çıkınca da spora gidiyorum.. hamile değil de normal bi insan gibiyim sanki.. inşallah böle devam eder:)
Aynen yaa sadece arada kasıklarıma ağrı giriyo göğüslerimde biraz büyüdü ama hiç ağrı yok onlardada:)uyku halini bırak önceden daha çok uyuyodum şimdi daha erken alıyorum uykumu hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum bu yüzden dün hatta bunu unutup 10 kiloluk bebeği kucağıma aldım annesi sen hamile değilmisin dedi aldı kucağımdan çocuğu:):)Öyle duygusallaşmada yok hala daha odun gibiyim
Maşallah diyelim o zaman, inşallah son güne kadar rahat geçirirsin. Benim bu güne kadar çok kasıklarım ağrıyordu, bugün o geçti mide bulantısı başladı.zaten normalde de benim midem çok hassastır, lunaparkta hiçbir oyuncağa binemem başım döner midem bulanır, uzun yolda araba tutar, o yüzden mide bulantısı olacak heralde umarım uzun sürmez.
Ama sende dikkat et bir şikayetin yok diye yorma kendini 3 ay önemliymiş.
iyi bari yanlız değilmişim:)) bende valla sabah saat çalmadan uyanıyorum önceden imkansızdı:) gerçi bu enerjiyi hamileleikten önce 1 paket içtiğim sigarayı artık içmiyo olmama bağlıyorum ben biraz da..
Valla helal olsun 1 paket sigara içecek kadar tiryaki olupta bıraktıysan:)Olabilir tabi daha iyi nefes aldığın için beyne giden oksijeninde kalitesinin artması seni zinde yapar:):)
kızla benim göüğzlerim çok acıyo ve aşırı uykum geliyo anlatamam ya
işyerinde uyukluyorum resmen
mide bulantısı da çok hafif öyle belirgin değil ama benim için erken sanırım
merhaba arkadaşlar bende aranıza girebilirmiyim?
valla çok zor oldu ilk öğrendiğimde günde 1-2 tane içtim, sonra 1e düşürdüm, şimdi ya yarım içiyorum ya da eşimin sigarasını yakıyorum sadece.. inşallah onu da kesicem hergün dua ediyorum tiksiniyim diye ama yok otursam bi paketi içcem hala(
valla çok zor oldu ilk öğrendiğimde günde 1-2 tane içtim, sonra 1e düşürdüm, şimdi ya yarım içiyorum ya da eşimin sigarasını yakıyorum sadece.. inşallah onu da kesicem hergün dua ediyorum tiksiniyim diye ama yok otursam bi paketi içcem hala(
benim gibi süt içmeyi sevip üç gündür süt içmekte zorlanan varmı ne yapmalıyım. sütten aldığım kalsiyumu başka hangi gıdalardan alabilir inanın içemiyom agzımın tadını bozuyor...
merhaba arkadaşlar bende aranıza girebilirmiyim?
canım ben üstüne görmüşüm sat o değilmiş aslındasengelen senın bat 21 eylulmus erkenden nası ogrendın yaaa benım son bat 19 eylul bende ogrenmek ıstıormmm
benim gibi süt içmeyi sevip üç gündür süt içmekte zorlanan varmı ne yapmalıyım. sütten aldığım kalsiyumu başka hangi gıdalardan alabilir inanın içemiyom agzımın tadını bozuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?