Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

ben bir kase yoğut yiyorum süt içiyorum ama hergün 1 2 bardak süt ihmal edilmemeli peynir yemeye çalışıyorum ki sevmem ben yoğurt peynir kahvaltıda felanda yiyemezdim ama yemek zorundayım

cnm benim midemi çok kötü yapıyor yoğurt yemeye çalışcam anlatamam çok kötü ediyor normalde çok seviyorum sütü ama resmen midemi altüst yapıyor..

cnm benim midemi çok kötü yapıyor yoğurt yemeye çalışcam anlatamam çok kötü ediyor normalde çok seviyorum sütü ama resmen midemi altüst yapıyor..

başka şeyler almaya çalış ozaman kalsiyumu kendini zorlama okadar

cnm benim mide bulantın nomalde pek yok süt midemi çok bulunduruyor.... yogurt yemeye çalışcağım...

cnm benim mide bulantın nomalde pek yok süt midemi çok bulunduruyor.... yogurt yemeye çalışcağım...

Bol bol yeşillik ye ve 1 şişe maden suyu içmeye çalış hergün ben öyle yapıyorum ondada çok kalsiyum var ve diğer minaraller.ayrıca ben yoğurda yulaf katıp yiyorum yulaftada çok kalsiyum var hem tok tutuyo hemde bağırsaklarıda çalıştırıyo tavsiye ederim.Hem merak etme 1 kase yoğurtta 1 bardak sütten daha fazla kalsiyum var ayrıca peynirde yiyebilirsin:)nacizane fikrim

cnm soğalasın birde bunları yemeye ve içmeye çalışacagım bakalım ne tepki vercek midem.....

bende yoğurda üzüm çekirdeği almış eşim onu katıyorum çekilmiş değişik birşey yemeye zorluyorum kendimi normalde düzgün beslenen bir insan değilim yoğurt aklıma gelmez sütte peynirde ama mecbur artık başka ne yiyebilirim çocuk için birde kansızlığım var ilaç kullanıyorum ama sonuçta sadece ilaçla olacak birşey değil

Bende kuru üzüm aldım siyah çekirdekli hergün aç karnına 21 tane yemek çok iyiymiş ama 2 gün yedim devam edemedimüzümü hiç sevmiyorum tatlıyla aram hiç yok çok zorlandım ama biraz daha geçsin 3 aydan sonra vücudumuzn daha çok kana ihtiyacı olucak o zaman tekrar yiycem inşallah.Tabiki yine ilaç içmekten iyidir .ama kalsiyumada önem vermek lazım çünkü biz aslında şuan yediğimiz içtiğimizi kendimiz için yiyoruz biz yemesekte bebişler o ihtiyaçlarını bizden görücekler ama bizim vücudumuz halsiz düşücek mesela kalsiyum hiç tüketmeyince dişleri kırılan çok insan var hamilelikte o yüzden en azından alternatifleri değerlendirmek lazım birini yiyemiyorum diye kalsiyumdan vazgeçmemeliyiz

Bu mesajlar nasıl bu hale geldi:)):)herkesinki birbirine karışmış başkasının yazdıklarında benim adım benim yazdıklarımdada başkalarının adı var

bende süt içmek yoğurt yemek istiyorum ama bende çok gaz yapıyor onun için yiyemiyorum bende karnıma sancılar giriyor resmen. sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedim zaten nasıl geçicek şu 3 ay hiç bilmiyorum.

Maruldada kalsiyum var onuda bol bol tüketebilirsiniz miğdenizi bulandırmaz, ben ceviz, badem,yoğurt, balık ve et yemeye çalışıyorum.Önerim kırmızı pancar kaynatıp salatalarınıza doğrayın, içebilirseniz suyunuda için tüm kanı temizleyip yeniliyor toksitleri atıyor,bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklardan koruyor tüm iltihap ne varsa temizliyor.

Vitamin ve mineral zengini "Kırmızı Pancar"
A, B, C ve P vitaminlerinden zengindir... Serinletici, iştah açıcı, besleyicidir. Bileşiminde bulunan ve radyoaktif bir eleman olan rubidyumun sindirim üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Pancar aynı zamanda fosfor, demir, bakır, potasyum, magnezyum, kalsiyum, brom, çinko, manganez ve şeker bulunur.
İnsan vücuduna mucize etkileri
Kırmızı pancar alyuvarların oluşmasında rol oynar. Kırmızı pancarın suyu en güçlü kan düzelticilerden biridir. Havuç suyuyla yarı yarıya karıştırılan kırmızı pancar suyu, günde 400 gr. içildiğinde alyuvarların sayısını kısa zamanda yükseltir.
Damarlarda toplanan mineral kalsiyumu en iyi eritebilen de yine pancar suyudur. Zerdeçal, mürrisafi veya tarçınla pişirilmiş kırmızı pancar, karaciğer ve dalaktaki tıkanıkları açar. Böbrek ve safrakesesi temizler.
Pişirilmiş ve ezilmiş kırmızı pancar şişliklere sarılırsa, şişlikleri indirir.
Kırmızı pancar suyu içmek, rahmin fibromlarını ve miyomları ile göz perdelerini eritir, yüksek kan şekerini ve tansiyonu indirir.
Prostat, verem ve sinir hastalıklarında faydalıdır.
Ilık pancar suyu kulağa damlatılırsa, ağrısını keser ve iltihaplanmayı durdurur.
Kafa derisine sürülürse kepeğe karşı çok iyi gelir.
Mide ve bağırsak üzerinde olumlu etkisi vardır.
Kemik zafiyeti olanlara çok fayda verir.
Karaciğer hastalıklarına karşı koruyan özelliği ile tanınır ve karaciğerin düzenli çalışmasını sağlar. B vitaminleri ve fosfor ile sinirleri yatıştırır.
İçinde bulundurduğu radyoaktif madde ile vücudu şeker hastalığına, vereme ve kansere karşı koruyor.

aaaaaaaaaaaaa di,şlerim çok önemliii :):):): bende tatlı hiç sevmiyorum o kuru üzümü çok denemed,m ama olmadı bu sefer olur belki hamileyim ya hani:):):):9

cnm bişey sorcam maden suyu asitli diye bir zararı olur mu acaba??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…