- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
- 103
ben bir kase yoğut yiyorum süt içiyorum ama hergün 1 2 bardak süt ihmal edilmemeli peynir yemeye çalışıyorum ki sevmem ben yoğurt peynir kahvaltıda felanda yiyemezdim ama yemek zorundayım
kızlar ben daha yeni ögrendim hamile oldugumu değerim 44.80 çıktı kasık agrım var doktor yatmamı söledi sizin agrınız oluyomuuydu değeriniz kaç çıktı iilk ögrendiğinizde çok korkuyorum[/QUOTE
Hayırlı olsun:)Oluyodu tabi olmazmı hala daha oluyo nerdeyse hepimizde olması gerekn bişe merak etme
cnm benim midemi çok kötü yapıyor yoğurt yemeye çalışcam anlatamam çok kötü ediyor normalde çok seviyorum sütü ama resmen midemi altüst yapıyor..
Eğer mide bulantın gibi bi sorunun varsa zaten süt mide bulandırır o yüzden içme ki zaten şuan doktorların çoğu nerdeyse sütün zararlı bile olduğunu söylüyo ben hiç sevmem ve en son ilkokul 3 te içmişimdir ama yoğurt yerim.yoğurt yiyebilirsin sende hem kalsiyum sadece sütte yoğurtta yok bildiğim kadarıyla en çok dereotunda var yani yeşilliklerdede kalsiyum var süt içmeye zorlama kendini
kızlar ben daha yeni ögrendim hamile oldugumu değerim 44.80 çıktı kasık agrım var doktor yatmamı söledi sizin agrınız oluyomuuydu değeriniz kaç çıktı iilk ögrendiğinizde çok korkuyorum[/QUOTE
Hayırlı olsun:)Oluyodu tabi olmazmı hala daha oluyo nerdeyse hepimizde olması gerekn bişe merak etme
Benimde çok ağrıyor bir akşam dayanamayıp doktor gittim hatta, çok dikkat etmem gerektiğini söyledi mümkün olduğunca yat dinlen dedi, ama bence en önemlisi ayakları sıcak tutmak dikkat ediyorum da ayaklarım üşüyünce hemen başlıyor, 2 gündür iş yerinde ayak sobası kullanıyorum rahatladım.
cnm benim mide bulantın nomalde pek yok süt midemi çok bulunduruyor.... yogurt yemeye çalışcağım...
saol canım iiçmi ferahlattın az önce kan verdim hemşire olmaması gerekiyo düşük tehlikesi olabilir dedi bütün morelimi bozdukızlar ben daha yeni ögrendim hamile oldugumu değerim 44.80 çıktı kasık agrım var doktor yatmamı söledi sizin agrınız oluyomuuydu değeriniz kaç çıktı iilk ögrendiğinizde çok korkuyorum[/QUOTE
Bol bol yeşillik ye ve 1 şişe maden suyu içmeye çalış hergün ben öyle yapıyorum ondada çok kalsiyum var ve diğer minaraller.ayrıca ben yoğurda yulaf katıp yiyorum yulaftada çok kalsiyum var hem tok tutuyo hemde bağırsaklarıda çalıştırıyo tavsiye ederim.Hem merak etme 1 kase yoğurtta 1 bardak sütten daha fazla kalsiyum var ayrıca peynirde yiyebilirsin:)nacizane fikrim
Bol bol yeşillik ye ve 1 şişe maden suyu içmeye çalış hergün ben öyle yapıyorum ondada çok kalsiyum var ve diğer minaraller.ayrıca ben yoğurda yulaf katıp yiyorum yulaftada çok kalsiyum var hem tok tutuyo hemde bağırsaklarıda çalıştırıyo tavsiye ederim.Hem merak etme 1 kase yoğurtta 1 bardak sütten daha fazla kalsiyum var ayrıca peynirde yiyebilirsin:)nacizane fikrim
saol canım iiçmi ferahlattın az önce kan verdim hemşire olmaması gerekiyo düşük tehlikesi olabilir dedi bütün morelimi bozdu
saçmalamış!hemşire doktorlardan daha mı iyi bilecek merak etme forumdaki yazıları okursan kasık ağrısı çekmeyen yok hepimizde mi var yani düşük tehlikesi.doktora sordum ben çok normal rahim hazırlık yapıyo dedi.Biz farketmesekte attığımız her adımda içimizde ne mucizeler gerçekleşiyo kolaymı.hem cennet boşuna annelerin ayakları altında değilya:)sen dinlenmene bak ve mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut gerisini boşver olumlu düşün
benimde çok ayaklarım üşüyo ondan herlade bende sıcak tutmaya çalışıyorum ama çok korktum ya değerim de bi yükselseBenimde çok ağrıyor bir akşam dayanamayıp doktor gittim hatta, çok dikkat etmem gerektiğini söyledi mümkün olduğunca yat dinlen dedi, ama bence en önemlisi ayakları sıcak tutmak dikkat ediyorum da ayaklarım üşüyünce hemen başlıyor, 2 gündür iş yerinde ayak sobası kullanıyorum rahatladım.
bende yoğurda üzüm çekirdeği almış eşim onu katıyorum çekilmiş değişik birşey yemeye zorluyorum kendimi normalde düzgün beslenen bir insan değilim yoğurt aklıma gelmez sütte peynirde ama mecbur artık başka ne yiyebilirim çocuk için birde kansızlığım var ilaç kullanıyorum ama sonuçta sadece ilaçla olacak birşey değil
saol canım iiçmi ferahlattın az önce kan verdim hemşire olmaması gerekiyo düşük tehlikesi olabilir dedi bütün morelimi bozdu
hayır canım bozma moralini.. benim de müthiş ağrılarım vardı ilk zamanlar sanki adet olucam ki bikaç hafta da devam etti.. sen yorulmamaya çalış.. ben dikkat etmiştim çok yürüdüğüm ayakta kaldığım zamanlar artıyordu sancım.. merak etme endişelenme emi
inşallah öle olur canım dikkat ediyorum yatıyorum hephayır canım bozma moralini.. benim de müthiş ağrılarım vardı ilk zamanlar sanki adet olucam ki bikaç hafta da devam etti.. sen yorulmamaya çalış.. ben dikkat etmiştim çok yürüdüğüm ayakta kaldığım zamanlar artıyordu sancım.. merak etme endişelenme emi
Bende kuru üzüm aldım siyah çekirdekli hergün aç karnına 21 tane yemek çok iyiymiş ama 2 gün yedim devam edemedimüzümü hiç sevmiyorum tatlıyla aram hiç yok çok zorlandım ama biraz daha geçsin 3 aydan sonra vücudumuzn daha çok kana ihtiyacı olucak o zaman tekrar yiycem inşallah.Tabiki yine ilaç içmekten iyidir .ama kalsiyumada önem vermek lazım çünkü biz aslında şuan yediğimiz içtiğimizi kendimiz için yiyoruz biz yemesekte bebişler o ihtiyaçlarını bizden görücekler ama bizim vücudumuz halsiz düşücek mesela kalsiyum hiç tüketmeyince dişleri kırılan çok insan var hamilelikte o yüzden en azından alternatifleri değerlendirmek lazım birini yiyemiyorum diye kalsiyumdan vazgeçmemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?