valla çalışıyosan işin zor inşallah geçer bir an önce cnm
cnm bişey sorcam maden suyu asitli diye bir zararı olur mu acaba??:44:
saçmalamış!hemşire doktorlardan daha mı iyi bilecek merak etme forumdaki yazıları okursan kasık ağrısı çekmeyen yok hepimizde mi var yani düşük tehlikesi.doktora sordum ben çok normal rahim hazırlık yapıyo dedi.Biz farketmesekte attığımız her adımda içimizde ne mucizeler gerçekleşiyo kolaymı.hem cennet boşuna annelerin ayakları altında değilya:)sen dinlenmene bak ve mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut gerisini boşver olumlu düşün
evet hepimizde oluyo o ağrı.. ayaklarını sıcak tutmaya bak bence de
bende bugüne kadar öle düşnüyodum ama kadın morelimi bozdu neyse açıldım biraz çok saolun desteğiniz içinsaçmalamış!hemşire doktorlardan daha mı iyi bilecek merak etme forumdaki yazıları okursan kasık ağrısı çekmeyen yok hepimizde mi var yani düşük tehlikesi.doktora sordum ben çok normal rahim hazırlık yapıyo dedi.Biz farketmesekte attığımız her adımda içimizde ne mucizeler gerçekleşiyo kolaymı.hem cennet boşuna annelerin ayakları altında değilya:)sen dinlenmene bak ve mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut gerisini boşver olumlu düşün
ooo süper ya ikiz falan olmasın çok yüksek çıkmış:)ben pazartesi öğrendim hamilelik olduğunu sonuç 8244.0
sıcak tutucam canım çok saolevet hepimizde oluyo o ağrı.. ayaklarını sıcak tutmaya bak bence de
merhaba.. ben de şuan hamileyim, SAT 12 eylül.
5. tüp bebek denemesi sonucu transferin 12. günü kan sonucum 185 çıktı. Dr.um 2 gün sonra tekrarlamamı istedi, sonuç 388 çıktı. Şuan için herşey yolunda, 20 Ekimde ilk ultrasonum var. ancak şuan bende hiçbir gebelik belirtisi yok, ne mide bulantısı ne de başdönmesi.. sizde durumlar nasıl merak ettim. sanki midem bulanırsa herşey yolunda olacak gibi bir düşünce işte benim ki, saçma biliyorum ama senelerdir uğraştıktan sonra olunca acabalar devam ediyor.
yok ya merak etme doktorlar veriyo zaten maden suyunu doğal bi su sonuçta hem ben hiç sevmem ve içmem ama eminim biçoğunuz kola gazoz içiyosunuzdur onlarda daha çok asit var merak etme:)Ayrıca maden suyu hamilelik sonrasındada çok önemli süt yapıyo o dönemlerdede doktorlar çok tavsiye ediyo ancak bebeğe gaz olmasın diye bekletip öyle için diyolar şimdide istersen öyle içebilirsin rahatsız eder diyosan
evet bekletip içmek daha mantıklı çünkü zaten bende acayip şişkinlik oluyor bu aralar...görsen dersin 4 aylık hamilemisin :) o yüzden asitini alıp içmek daha iyi olur benm için.onun dışında öğrendiğim günden beri kolaydı,fantaydı asitli içecekleri çıkardım hayatımdanşimdi hem kendi sağlımız için hemde mercimeklerin sağlığı için dikkatli olmalıyız.
Kızlar şimdi doktordan geliyorum yarın özelde randevum var bizim burda özel yok 1 saatlik mesafede en yakın olan önce bi devlette test yaptırayım dedim hcg değerim ne kadar olmuş diye yarın orda hiç beklemem diye düşündüm devlete gittim.doktora test yaptırmak istiyorum adetim gecikti dedim kaç gün gecikti dedi 17 gün diince ultrasonda baktı keseyi gördük çok şükür sağlıklı görünüyo dedi ağzından cımbızla alıcamya lafı ne kadarlık diye sordum 20 günlüğe benziyo dedi yahu benim adetim gecikeli zaten 17 gün oluyo nasıl 20 günlük olcak anlamadım:S mendebur bi kan testi bile yapmadı 1 ay sonra yapcakmış ALLAHIM yaaa nefret ediyorum bazen doktorlardan.Keseyi gördüğüme bile sevinemedim gerçi ben görmedimya o gördü insan bi gösterir ne var ne yok sinir!
benimde adetim 11 gün gecikti bende bugün sordum doktora ne kadarlık diye rahme düşeli 2.5 hafta olmuş gibi dedi. ama 2 hafta sonra bebeğin yaşı hakkında daha kesin bilgiye ulaşırız hemde kalp atışlarını duyarız dedi. gerçekten ilginç bi doktormuş senin gittiğin resimde mi çıkarıp vermedi ?
Ben bu konuyla ilgili bi doktoru dinlemiştim.Hamilelikte annenin sigara içmesinin bebeği nasıl etkilediğine dair.siz bi çocuğun yüzüne sigara dumanını üflermisiniz diye sormuştu oysaki hamileyken içmek bundan bile betermiş ve bebeğin direk damarlarından zehiri vermek demekmiş öyle demişti bunları düşün hep.Ona ne kadar zarar verebileceğini düşünürsen bence eline bile alamazsın.Bak ben elimden geldiğince yediğime bile dikkat ediyorum paketli ürünler yemiyorum içindeki koruyu maddelerden dolayı senin bebeğin bizimkilerden daha şanssız doğmasın sağlık açısından çok büyük vebal bu.İnşallah onun sayesinde kurtulursun bu zehirden tamamen:)
canım o azaltarak bırakılabilcek birşey değil bende içiyordum 1 seneyi geçti bırakalı ben bunu daha içmicem dedim ve içmiyorum iradene sahip çıkıcaksın her elin uzandığında iöçmicem diyebilceksin ozaman bırakırsın babbmda günde 2 paket içermiş bir günde bırakmış yani az az içim die birşey yok çocuğa çok zararı var yapma gerçekten kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün bebeğinde er yada geç çıkar doğmadan içiriyorsun çünkğ dene bak muhakka canın isticek ama içimicem deyip uzaklaş ondan eşimde içiyor benim hep karşımda inan sadece senin beyninde bitiyor arkadaşlarım hiç inanamadı eşimn sigar paketleri hep evde durur ama hiç ellemedim gerçi bitti başlarda baş ağrısı yapıyor ama iradene hakim olmakla bitiyor iş
slm canımmm inşallah kucagına almak nasip olurrr . benimde 7-8 gün önce hiç bir belirtim yoktu korktum doktoruma gittim ya dedim ilk zamanlar kasıklarım agrıyordu içim bulanıyordu şimdi hiç bir belirtim yok acaba bişi mi oldu diye sordum . doktorda gülümsedi ve inan ki hiç bir belirtisi olmaması o kadar saglıklı oldugu anlamına gelir dedi ve o zaman içim çok rahatladı, şu bir kaç günde yine hafif bulantılarım başladı ama gelip gelip gidiyor. onun için hiç korkma bence . sürekli uzan ve ayaklarının altına çok yüksek olmayan bir yastık koy bence bebgin gayet saglıklı :)
biliyorum cnm çok zararlı tamamen bitiricem bu işi bu günlerde merak etme:)
canım sen bebeğini gördünmü kalp atışını felann bir haftaya görürüm heralde bende çok merak ediyorumda soruyorum öyle görüenleri okuyunca seviniyorum :)):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?