Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

olmazmı aramızda 1 hafta ver demek ohooo ben pazartesi gidicem ozamnda göremicem heralde neyse sağlıklı olsunda geç göreyim

valla bilmiyorumki cnm geçen cuma gittim ben doktora kalp atışı için 2 hafta snra gel dedi belki de daha erken gözüküodur da garantiye almak için öle demiştir. geç olsun güç olmasın demiş büyükler:)

belkide bişey kalmadı işte evet bencede garantiye almak istemiştir

selam arkadaslar, uzun suredir uyeyim ama sadece okuyucu modunda. simdi beni cok heyecanlandıran bu konuda yazmak istedim. goruslerinize ihtiyacım var. son reglim 8 eyluldu 21inde iliskiye girdim 3 ekimde regl beklerken gecikti 8 ekimde BHCG yaptırdım 695 cıktı. Doktorum ihtimal var ama kalp atisi icin 1 hafta bekleyelim dedi. Asiri bir siskinlik gaz gibi ve karnimda buyume var. Bir de canim surekli eksi seyler istiyor. Istahım cok değildir ama acaip bir artis var. Sizce hamile miyim ?

cnm hamilesin tabikii... bhcg baya yüksekmiş hemde. tabi kalp atışını duyana kadr sabırla beklicez ama normal şartlar latında bi aksilik çıkmazsa(inş çıkmaz) hamilesin allh sağlıcakla kucağına almak nasip etsin...

bebişimin kesesini gördümmmmm.doktor 5 haftalık dedi.duğoum 30 mayıs ile 20 haziran arasında dedi innnnnşşşşşşşş tabiki.........ama bebişimin ilk fotosunu alamadım yazıcı bozukmuş olsun gördüm yaaa bana yeter
ohh içim rahatladı..darısı başınıza inşalllahhhhhhh

Hadi gözün aydın canım.

Süper bi haber cnmGözün aydın

cnm çok sevindim senin ve bebişin adına... inşş sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın...hadi bakalım darısı bana,bende haftaya kontrole gidicem...

Umarım öyleyimdir:) arkadaslar var ya hic cocuk dusunmedim bugun kadar hatta Allah'ın gucune gitmesin ama hic istemedim, nasil bakilacak nasil sorumluluk alinacak diye. Tam bunun sonu yok artik deneyim olursa olur dedigimde 1 kere denedim ve tuttu. Demekki benim karar vermemi bekliyormus bebegim. Insallah hayirlisi ile pazartesi de duyariz kalbini. Herkese saglikli hamilelikler diliyorum

selm kızlar bende dün ögrendim hamile oldugu adetime 2 gün vardı. önce idrar pozitif cıktı sonra kan tahlili 74 yarın inşallah 2 katlar değerimde rahat nefes alırım..

arkadaşlar bende geniz akımtısı var hiç rahat nefes alamıyorum hep tıkıyor beni bazen hapşırtıyor doktora gittim kaç kere ama gitmedi şimdi ise ahmileyim ama dayanamıyorum ki antibiyotikte kullanamıyorum bildiğiniz doğal bir yol var mı

Son düzenleme:

Çok şanslıymışsın tebrik ederim millet yıllarca deniyor. Benim de 8. denememde tuttu. İnşallah sıkı tutunurlarda bir problem çıkmaz. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip etsin

Aynı benim durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…