Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Bende de geniz akıntısı var. Burnum tıkanınca ağızdan nefes aldığım için gece boğazım kuruyordu. yatağımın yanın da su bulunduruyorum.Buhar makinesi de kullanıyorum havayı nemlendirdiği için boğazım kurumuyor en azından. televizyonda burun tıkanıklığı için bant görmüştüm. ilaç içermiyor diyorlar ama yinede doktora sormak lazım. Bir de gece geniz akıntısı olunca sabah midem bulanıyor. Bakalım nasıl atlatacağız. Allah kolaylık versin

Bende de geniz akıntısı var. Burnum tıkanınca ağızdan nefes aldığım için gece boğazım kuruyordu. yatağımın yanın da su bulunduruyorum.Buhar makinesi de kullanıyorum havayı nemlendirdiği için boğazım kurumuyor en azından. televizyonda burun tıkanıklığı için bant görmüştüm. ilaç içermiyor diyorlar ama yinede doktora sormak lazım. Bir de gece geniz akıntısı olunca sabah midem bulanıyor. Bakalım nasıl atlatacağız. Allah kolaylık versin

Merhaba kızlar idrar testi yaptım 2 tane pozitif çıktı kan testi sonucumu cumartesi alıcam inşallah. Eğer hamileysem 5. haftamdayım... Adetim çok düzenlidir bir hafta geçiktiği için çok ümitliyim inşallah hamileyimdir... Şayet hamileysem bu grupta yer alacağım inşallah...

pozitif cımıs zaten canım ıdrar da cıkmıs hemde hayırlısıyla hamılesındır :))neden cumartesı alıyosun o kdar uzun suruyo

kızlar ben 9 kasımda ispanyaya gidicem 10 haftalık fln olucam o sırada uçağa binmem sıkıntı olur mu sizce ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…