arkadaşlar bende geniz akımtısı var hiç rahat nefes alamıyorum hep tıkıyor beni bazen hapşırtıyor doktora gittim kaç kere ama gitmedi şimdi ise ahmileyim ama dayanamıyorum ki antibiyotikte kullanamıyorum bildiğiniz doğal bir yol var mı
arkadaşlar bende geniz akımtısı var hiç rahat nefes alamıyorum hep tıkıyor beni bazen hapşırtıyor doktora gittim kaç kere ama gitmedi şimdi ise ahmileyim ama dayanamıyorum ki antibiyotikte kullanamıyorum bildiğiniz doğal bir yol var mı
canım ben baktım da anlamadım..ikincisine kendi d.tarihimizi yazacagız da üsttekine ne yazacagız onu anlamadım
usttekıne hamıle kaldıgın gunu yazıyorsun kesın bılmıyorsan due date yazıyo orayı işaretleyip bittiği gunu yazıyosun ıstersen ben bakıyım sana
usttekıne halıme kaldıgın gunu yazacaksın tahmını de olablr bılmıyorsan due date işaretleyıp bitiş gununu yazackasın ıstersen ben bakıyım sana
hamile kaldıgım günü bilmniyomki cnaım:) ne zaman tuttu:)
canımbence hamile kalınan gün değil..çünkü agustosta çıkyıo
due date yazıyo ya bitiş tarihi onu işaretliyosun işte adetin ne zamn bıttıyse onu yazıyosun
bunda da nisan çıktı:)
bir de ben bakıyım ıstersen dogum tarıhın ve satın ne ??
conception gebelik başlangıcı demekmişbir de ben bakıyım ıstersen dogum tarıhın ve satın ne ??
11.05.1981 03.09.2012
conception gebelik başlangıcı demekmiş
evet nisan ve erkek gösteriyo :)) hadi bakalım tutacak mı
evet canım kesın gun bılıyosan oraya yazıyomsun emın degılsen bıttıgı gunu yazıyomussun ılk bebegın mı
evet canım.zaten 30 yaşımda evlendim:)
Merhaba kızlar idrar testi yaptım 2 tane pozitif çıktı kan testi sonucumu cumartesi alıcam inşallah. Eğer hamileysem 5. haftamdayım... Adetim çok düzenlidir bir hafta geçiktiği için çok ümitliyim inşallah hamileyimdir... Şayet hamileysem bu grupta yer alacağım inşallah...
kızlar ben 9 kasımda ispanyaya gidicem 10 haftalık fln olucam o sırada uçağa binmem sıkıntı olur mu sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?