Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

ben de de bu belirtiler var ama sanki adet olcam gibi geliyo.. o kdr heyecanlıyım ki şu adet günüm gelse de bi anlasam:26:
muhtemel adet tarihim 5 ekim
bekliyim görcez artık :)

ben de de bu belirtiler var ama sanki adet olcam gibi geliyo.. o kdr heyecanlıyım ki şu adet günüm gelse de bi anlasam:26:
muhtemel adet tarihim 5 ekim
bekliyim görcez artık :)

Aynen canım bende heycandan zor duruyorum=)aa seninle aynı zamanda benımde 5 ekim adet olma zamanım ama inş olmayız hamişizdir =)

Kızçeler o listeye beni de ekleyin bakam Sat : 26 ağustos.Tahmini doğum 03.06.2013.Dün kesemizi gördük küçücük bşydi.2 hafta sonra yani 15 ekimde de kalp atışını duycaz inş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

tebriklerrr Allah hepimize sağ salim doğum yapmayı nasip etsin:))

Aynen canım bende heycandan zor duruyorum=)aa seninle aynı zamanda benımde 5 ekim adet olma zamanım ama inş olmayız hamişizdir =)

:) inşallahhh
bizim de ilk denememiz.. insan bi beklentili oluyo bu yüzden
ben daha test yapmadım bugün yapsammı diyorum ama bazı tesler hatalı olabiliyomuş
ama meraktan çatlıcam:18:
:)

canım ben adetimden 4 gün önce kan testi yaptırdım değerim 101 çıktı. Doktoru aradım hamilelik başlamış ama ultrasonda gözükmesi için değerinin 1500 olması gerekir haftaya gel dedi.. o değer de 2 günde ortalama olarak 2 katına çıkarmış.. Bir de doktorlar kese görünmeden fazla yorum yapmak istemiyolar hamilesin falan die.. Dış gebelik vakaları falan da oluyorya.. sen içini ferah tut.. benim Sat 29 Ağustos 5 ekimde gitcem doktora sen de pazartesi falan git bence.. Eğer seni rahatlatcaksa cuma kan testi yaptır değerin yükselmiş mi bak.. tebrikler bu arada:))

ben daha test yapmadım bugün yapsammı diyorum ama bazı tesler hatalı olabiliyomuş

Evet ama büyük ihtimallede doğru çıkıomuş çok istiyorum o ikinci çizgiyi görmeyi =) bende dayanamicam galiba ya bugün ya yarın sabah bi test yapıcam olumsuz olursa bide adet günüm geçerse yaparım artık off stres yaptım yazarken bile :) inş hamişizdir. Bu arada yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorumm =)

bende dün öğrendim bugün lkesinleşti hamileyim 2 yıl beklemenin arddından :):):): şimsi nasipse birşey olmaz haziranda mı bebeğim dünyaya gelicek arkadaşlar dua edin bebeğim sımsıkı tutunsun :):)::)

bende dün öğrendim bugün lkesinleşti hamileyim 2 yıl beklemenin arddından :):):): şimsi nasipse birşey olmaz haziranda mı bebeğim dünyaya gelicek arkadaşlar dua edin bebeğim sımsıkı tutunsun :):)::)

Tebrikler canım Allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin evet bir yaz bebeğin olucak =)

tebrikler canım iyi düşün iyi olsun hiçççç bişeycik olmıycak inşallah bebişlerimize:)

tebrikler canım iyi düşün iyi olsun hiçççç bişeycik olmıycak inşallah bebişlerimize:)

tebrik ederim cnm Allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah :)

arkadaslar meraba ben 4.5 aylık evliyim. Bebek istiyoruz bir an önce. Her ay adet olucam mı olmıcam mı bu ay oldu mu olmadı mı diye stres oldum. Bu ay ilk kez adetimi 3 gün geçti hala olmadı, akşam test yapıcam. Pozitifse ben de haziran anneleri listesine girebilirim:). Rabbim inaşşalah çocuk sahibi olmak isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder.

bence 2 gün daha bekleyin biliyorum çok zor geçiyo günler ama daha kesin bi sonuç çıkar çıkmazsa boşuna üzülmezsiniz hiç olmazsa :) hatta hamileyseniz inşallah 5 ekimde yaptığınızda büyük ihtimalle biraz silik çıkar benimki öle oldu :) güzel haberleri bekliyoruz..

3 gün iyi beklemişsiniz ben hayatta bekleyemezdim o kadar çoktan yapardım testi :) bende daha 3 aylık evliyim annemler kızdı hep bana niye erken yaptınız diye ama ben hiççç pişman diilim :) belirtiler varmı peki hiç ?

Önceki aylar daha adet günlerim gelmeden başlıyordum teste. Ama baktım negatif çıkınca çok üzülüyorum. Sabredicem 3 gün geçene kadar dedim. Bu akşam iş çıkışı belli olacak inşallah hamişimdir :)

bende günümde yaptım çıktı valla hemencecik :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…