Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

.. Allah korusun. Kötü düşünme ve her tavsiye edilen ilacı da içme lütfen. Ilık birşeyler iç. Ya da iki kasık zeytinyağı iç. İyi gelebilir. Çok gecmis olsun.

İlik balli sut iciyorum birde sirtima dogru gelecek sekilde isitici kemer taktik .sade zeytinyagi icsem iyi gelir mi offf dusununce bile tuhaf oluyorum insallah iyi gelir.o kadar yoruldum ki oksurmekten onu gectim bebek onemli.tesekkurler

kızlarrr bugün keseyi gördük şükür Rabbime.. henüz 2.3 mm
10 gün sonra kalp atışı kontrolü için gidicem.. inşallah hayırlısı olur
Rabbiim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsinn

canımm haydi gözünaydıın,allah kucağına alacağın günleri göstersin inş... haftaya salı bende gidicem,çok heyecanlandım...

selam herkese bugün hamile oldugumu öğrendim:) sabah çok heycanlıydım ama şimdi kendimi alıştırmaya çalışıorum:) sanırım haziranda doğcak bebişim yani şu bebişim kelimesi bile hala çok yabancı bana sanırım önümüzdeki hafta içi dr. gitcem 5 haftalık hamileyim:)

Tebrik ederim :) bende 5 haftalık hamileyim ama 6. hafta gitmeyi düşünüyorum en azından gidince belki kalp atışınıda duyarım.

günaydınnnnnnnnnnn:)
gecenın 4 ünde uyanıp rüyamda fırıncan cıkmıs sıcacık pogaca ve sarımsaklı yogurt yıyordummm dıye uyanmakk aşermek olsa gerek degılmı:

bende akşam doktora gitmek zorunda kaldım 5 haftalık hamileyim kanama oldu çok korktum ama sorun yokmuş keseyi gördük tehlike yok her ihtimale karşı düşük olmasın diye iğne verdi doktor birde sorum olucak sizlere kan uyuşmazlığı olan var bizim vardı ve dün iğne verdi doktor bugün vurulucam herkes keseyi görmüş allah sağlıcakla kucağa alınmayı nasip etsin her birimize inşallah...

kızlar ne ağrım var ned hiç belirtim yok aman normalmi ki bu yoksa daha başlamadı mı bilememdim ki ne oluyor görsem belki biraz daha rahatlcıcam

ayy canım ya ne güzel inş. gidince bende görürüm ya
Offff kızlar gazdan çatlıcam şimdi karnıbahar yemiştim o mu yaptıki 
benimdee çok gazım var canım ya neler gaz yapıyo bilmiyorum da ben ne yesem oluyo

Cnmmmm hayirli olsun.cok sevindim.darsi basima :)
Nasil muayne etti peki karindan mi bakti?

amin cnm iyi dayanıyosun walla.. :)) hemen gittim ben :)
evet normal ultrasondan gördü doktor. bhgc 3000 i geçince görülür dedi. gerçi ben bhgc en son pazartesi ölçtürmüştüm 1555 di.

günaydınnnnnnnnnnn:)
gecenın 4 ünde uyanıp rüyamda fırıncan cıkmıs sıcacık pogaca ve sarımsaklı yogurt yıyordummm dıye uyanmakk aşermek olsa gerek degılmı:

hehehebenim de dün cnm acılı kıymalı yumurta çekti. ay bi de acısı yetmedi gittim bibersalçasını ekmeğe doldurdum.. normalde pek yemem

kızlar ne ağrım var ned hiç belirtim yok aman normalmi ki bu yoksa daha başlamadı mı bilememdim ki ne oluyor görsem belki biraz daha rahatlcıcam

ya bende de öyle çok belirti yok. sadece göğüslerim çok acıyo.yatamıyorum üstüne.
arada kasık ağrısı giriyodu ama 3 gündür o da yok. gece yatarken ayaklarıma sıcak su tobası koyduğumdan beri yok yani.
midem bulanmıyo. arada böyle hafif dolu gibi hissediyorum o kdr.
kötüye yorma bence ama artı bir an önce doktora gitmelisin bence

neden biran önce gitmeliyim pazartesi gidicem ama aynısı bende var çok ayakta kalırsam bazen ağrı giriyor kasıklarıma ama çok değil eskiden ağrıyordu acelemi ediyoruz anlamadım ki pazartesi gidicem bakalım hayırlısı ile inşallah görürürm keseyi ha birde beyaz akıntım var işte o kadar :Ç):):):):

Son düzenleme:

yok ya ondan demedim. hani merak ediyosun ya neden bende bişi yok diye, o zmn bir an önce doktora gitmelisin merak ediyosan diyorum..:)) bilmemanlatabildimmi şimdi

ben dayanamadım walla dün akşam gittim :)

benim bi de çok uykum geliyooo yaaaa

aslında bende görebilirim gitsem keseyi ama pazartesi gidicem bakalım hayırlısı inşallah görürüm kesemi sende belirti varmı uyku dışında ben anlamaıyorum iştahım açık ama normaldede açıktır uykum geliyır ama normaldede geliyor bilemedim ki:):)):):): o yüzden ayırt edemiyorum bazen çok hafif midem yanıyor yani bunlar benim normal halimdede olurdu acemilik işte ayıramıyorum ):):):):

bende de öyle çok bişi yok.diyorum ya göğüslerim çok acıyo. uykum geliyo. midemde öyle hafif bulaantı gibi bişi oluyo ama önemsiz
boşver hep böyle rahat geçse keşke.. genelde 6. haftadan sonra başlıyomuş zorluklar ztn:26:
bu arada kızlar çok hastayım iyileşemiyorum bir türlü
boğazım kaç gündür nasıl acıyo anlatamam. hapşırık burun akıntısı öldüm yani..
c vitamini olan şeyler yiyorum sürekli ama bana mısın demiyo

ohhhhhhhhhhhhhhh afıyet olsun ikinizede:):)sen yemısın bak bende sabah uyandım canım hiçççççççç istemedıolan guzel uykuma oldu hehehehe

canım ben de çok hastayım ya...hapşurup duruyom..yediğimini tadını da alamıyom:94::120:

Bizde de kan uyuşmazlığı var ben 0 negatifim eşim A pozitif. İğneyi kan uyuşmazlığı için mi verdi? Bi tane 28. haftada bi tane de doğumdan sonra 72 saat içinde bir iğne vurulmamız gerekiyormuş diye okumuştum diye hatırlıyorum. Çiftlerden biri pozitif olunca çocuk mutlaka pozitif oluyormuş o yüzden annenin pozitif babanın negatif olmasında bir problem yok sorun bizim gibi anne negatif baba pozitif olursa. İlk bebişte hiç bir problem olmuyomuş ama iğne vurulmazsa vucut doğum esnasında bebişten annenin vucuduna geçebilecek RH'ı bir tehlike olarak hafızasına kaydediyomuş sonra da her hamile kaldığında bebişin kanı pozitif olacağından ona saldırıp öldürüyomuş. Yani o doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacak iğne çok önemli yoksa Allah korusun bi daha çocuğumuz olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…