bende de öyle çok bişi yok.diyorum ya göğüslerim çok acıyo. uykum geliyo. midemde öyle hafif bulaantı gibi bişi oluyo ama önemsiz
boşver hep böyle rahat geçse keşke.. genelde 6. haftadan sonra başlıyomuş zorluklar ztn:26:
bu arada kızlar çok hastayım iyileşemiyorum bir türlü
boğazım kaç gündür nasıl acıyo anlatamam. hapşırık burun akıntısı öldüm yani..
c vitamini olan şeyler yiyorum sürekli ama bana mısın demiyo
canım ben de çok hastayım ya...hapşurup duruyom..yediğimini tadını da alamıyom:94::120:
Kızlar benim de boğazım çok kuruyodu geceleri nefes almakta zorlandığım için ılık suya bal karıştırıp içtim çok iyi geldi. Her kuru hissettikçe içtim hatta gece kalkıp ballı su yapıp içtiğim bile oldu sonrasında çok rahat uyudum. Şimdi de her sabah aç karnına yapıp içiyorum şikayetlerim neredeyse hiç kalmadı diyebilirim. Hem bal da çok faydalı.
İlik balli sut iciyorum birde sirtima dogru gelecek sekilde isitici kemer taktik.sade zeytinyagi icsem iyi gelir mi offf dusununce bile tuhaf oluyorum insallah iyi gelir.o kadar yoruldum ki oksurmekten onu gectim bebek onemli.tesekkurler
tamam hemen deneyimde
hapşırık için napcam onu bilmiyorum
kızlar bişe sorcam ben biraz geç kalkıyorum sabahları,henüz mide bulantım da başlamadı sabah kalktığımda hiç bişey yemek istemiyor canım. 5 gün peynirli yumurtalı kahvaltı yaptım,zorladım kendimi. bugün yemedim hala bişe..napcam ben böyle
benimde bulanmıyor neden ki acaba yaaa kötü bişey olmasında:
ya hayır öyle düşünme 2 gün öncesine kadar bende öyle düşünüyodum doktor sordu bulanmıyo diyince çok iyi dedi herkesin bulancak diye bişe yok dua ette bulanmasın çünkü hiçbişe yiyemiyorum bu mevsimde güçten filan düşersek hem gribe yakalanma riskimizde artar tamda salgınların olduğu dönem kış gebesi olcaz biz sonuçta şükret haline
öylemş diyorsun bakalım pazartesi gidip geleyimde doktora hele rahatlıcam heralde biraz :):)):
Merhaba kızlar sarı ile kahverengi arası akıntım oldu(peçeteye geldi) biraz normalmidir
deryaerhan benimde midem bulanmıyor
ya git artık sende bi doktora ne kadar sabırlıymışsın kardeşim:))valla çok merak ediyorum senin doktordan sonraki halini
dün benimde oldu doktordan geldikten sonra korktum bende baya ama eşim işten izin alamayınca otobüsle gittim 1 saat git 1 saat gel yoruldum diye oldu heralde sende yorduysan kendini ondan olabilir yada yerleşme filan oluyo diye mi oluyo bilmiyorum artık
Kızlar bala çörekotu katıpta yiyin biliyosunuz hadisi şerif var çörekotunun ölümden başka her hastalığa deva olduğuna dair.
aa nie öyle diyorsunnn :):):):):):): gidicem pazrtesi rahatlıcam bende aşk olsunyaaa bu kadramı bunalttım :):)):))::):):):):):)
Tuvaletimi yaptım şimdi kan geldi açık renkli:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?