Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Kızlar benim de boğazım çok kuruyodu geceleri nefes almakta zorlandığım için ılık suya bal karıştırıp içtim çok iyi geldi. Her kuru hissettikçe içtim hatta gece kalkıp ballı su yapıp içtiğim bile oldu sonrasında çok rahat uyudum. Şimdi de her sabah aç karnına yapıp içiyorum şikayetlerim neredeyse hiç kalmadı diyebilirim. Hem bal da çok faydalı.

tamam hemen deneyimde
hapşırık için napcam onu bilmiyorum

İlik balli sut iciyorum birde sirtima dogru gelecek sekilde isitici kemer taktik .sade zeytinyagi icsem iyi gelir mi offf dusununce bile tuhaf oluyorum insallah iyi gelir.o kadar yoruldum ki oksurmekten onu gectim bebek onemli.tesekkurler

Canım ben ilaç içmeyi pek sevmiyorum bir ay önce ben de çok kötü öksürüyodum nasıl bir gıcık anlatamam. Bal ile limonu karıştırıp içtim çok iyi geldi hem C vitamini hem de bal boğazı çok güzel yumuşatıyo. Bi de tadı çok güzelll :) Önceden hamile bi arkadaşım tavsiye etmişti o da kışın hamile kalmış çok hastalanmış bu şekilde şifa bulmuş. bebiş için de korkma canım yaa inşallah bişey olmaz ama insan tedirgin oluyo tabi annelik iç güdüsü işte...

kızlar bişe sorcam ben biraz geç kalkıyorum sabahları,henüz mide bulantım da başlamadı sabah kalktığımda hiç bişey yemek istemiyor canım. 5 gün peynirli yumurtalı kahvaltı yaptım,zorladım kendimi. bugün yemedim hala bişe..napcam ben böyle

Kızlar bala çörekotu katıpta yiyin biliyosunuz hadisi şerif var çörekotunun ölümden başka her hastalığa deva olduğuna dair.

Off midem bulanmıyo diye üzülüyodum bugün çok kötü midem sabahtan beri leblebiden başka bişe yiyemedim ne kadar şom ağızlıymışım kimse şikayet etmesin halinden valla mide bulantısı gibi kötü bişey yok su bile içemiyorum şuan ama istifra filan etmedim çok şükür şimdiye kadar(

Bende öyleydim merak etme yine mide bulantının olmamasından iyidir geç kalkınca açılmak zor oluyo bende 1 e kadar bişe yiyemiorum sabahları

benimde bulanmıyor neden ki acaba yaaa kötü bişey olmasında :

benimde bulanmıyor neden ki acaba yaaa kötü bişey olmasında :

ya hayır öyle düşünme 2 gün öncesine kadar bende öyle düşünüyodum doktor sordu bulanmıyo diyince çok iyi dedi herkesin bulancak diye bişe yok dua ette bulanmasın çünkü hiçbişe yiyemiyorum bu mevsimde güçten filan düşersek hem gribe yakalanma riskimizde artar tamda salgınların olduğu dönem kış gebesi olcaz biz sonuçta şükret haline

öylemş diyorsun bakalım pazartesi gidip geleyimde doktora hele rahatlıcam heralde biraz :):)):

Merhaba kızlar sarı ile kahverengi arası akıntım oldu(peçeteye geldi) biraz normalmidir

deryaerhan benimde midem bulanmıyor

Merhaba kızlar sarı ile kahverengi arası akıntım oldu(peçeteye geldi) biraz normalmidir

deryaerhan benimde midem bulanmıyor

dün benimde oldu doktordan geldikten sonra korktum bende baya ama eşim işten izin alamayınca otobüsle gittim 1 saat git 1 saat gel yoruldum diye oldu heralde sende yorduysan kendini ondan olabilir yada yerleşme filan oluyo diye mi oluyo bilmiyorum artık

ya git artık sende bi doktora ne kadar sabırlıymışsın kardeşim:))valla çok merak ediyorum senin doktordan sonraki halini

aa nie öyle diyorsunnn :):):):):):): gidicem pazrtesi rahatlıcam bende aşk olsunyaaa bu kadramı bunalttım :):)):))::):):):):):)

Tuvaletimi yaptım şimdi kan geldi açık renkli:18::18:

Kızlar bala çörekotu katıpta yiyin biliyosunuz hadisi şerif var çörekotunun ölümden başka her hastalığa deva olduğuna dair.

Ama çörek otu doğumu kolaylaştırıyomuş diyolar bi arkadaş dikkat edin düşük sebebi olmasın demiş. Hurma da hem doğumu kolaylaştırır hem de süt yapar acaba bu ilk aylarda yemek sakıncalı mı bilen var mı. Ben Cezayir'de yaşıyorum ve bu mevsim taze hurma mevsimi ve buranın hurmaları harika medine hurması gibi değil çok hafif bi oturuşta birer kase yiyiyoruz eşimle :)))

aa nie öyle diyorsunnn :):):):):):): gidicem pazrtesi rahatlıcam bende aşk olsunyaaa bu kadramı bunalttım :):)):))::):):):):):)

yok yaa estağfirullah ne bunaltması:) sabrına şaşıyorum bide ilk diye hatırlıyorum seninde o yüzden aşkolsun ben sen gidene kadar 3 kez 3 farklı doktora gittim:))

Tuvaletimi yaptım şimdi kan geldi açık renkli:18::18:

İdrarından mı kan geldi yoksa vajinandan mı canım. Ben 3,5-4 aylık evliyim evliliğim ilk haftasından beri idrar yollarından dertliydim. 2şer hafta arayla 3 kere ilaç kullandım her seferinde idrarımdan kan geldi. Sonra bir ay idrarda yanma oldukça bol bol su içtim tam doktora gittik hem bunun için hem de mantar için Doktor eşin de tahlil yaptırsın belki onda da vardır ama belirtileri güzükmüyodur vucudu tolere etmiştir mikrobu dedi o günden sonra geçti :)) Ertesi gün kalktım hiç bi acı falan yok doktoru görünce korktu herhalde mikroplar :) Şimdi de idrarımda yanma oldukça bol bol su içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…