Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

kızlar mantarı olan var mı? ben bu ay mantar tedavisi gördüm meğer hamileymişim inşallah bebişe zarar vermez. Akıntı arttığı için mantar da azıyomuş hamilelikte

aaaa o düşük yapar bu düşük yapar ne zor şeymiş bu hamilelik:))valla bana dün doktor bol bol hurma ye dedi diğer meyvelere oranla şekeri daha az ve lifli diye.bence ölçüsünü kaçırmadıkça hiçbişey zarar etmez .zaten herşeyin fazlası herkese zarar ama Allahın yarattığı bu nimetlerin abartılmadığı sürece kimseye zararı olcağını sanmıyorum eğer çocuk düşürmek bu kadar kolay olsaydı bizler dünyaya gelemezdik başta.sizi bilmem ama benim annem 5 doğumdada sadece son ay kontrole gidermiş doktoru 1 kez görürmüş doğumada zaten ebe girermiş ki eminim birçoğunuzun annesi böyledir.azcık rahat olalım artık ne yesem diye korkar oldum valla:):)hem az öncede mide bulantısı için uzman tv ye baktım doktor papatya çayıyla ıhlamuru tavsiye ediyo düşük tehlikesi olsa en başta o demezdi heralde onlardanda korkuyodum içemiycem diye ama gripten başka nasıl koruncam ilaç yok bitki çayı yok çörekotu yok

kızlar mrb bugün 5+0 oldum, doktorum bu akşam keseye bakmak için çaardı. en son pztsi test yaptırmıştım değerim 804tü erken deil mi keseyi görmek için.. öff şimdi giderim bişi gözükmez moralim bozulur gelirim diye korkuyorum.. bugün de inanılmaz bi karın ağrısı var, ayrıca bi de vajinada yanma hissediyorum. kızlar nolurr dua edin sağsalim keseyi göreyim. doktor kontrolleri benim için işkence, 10 haftalık bebeğimi kaybettim, şimdi her seferinde o koltuğa yattığımda aynı acıyı duyucakmışım gibi hissediyorum ve çok endişeleniyorum. inş bebeğim sağlıklı bi şekilde benimledir. allah bizlere sabır ve kolaylıklar versin. inşallah hepimiz haziranda sağlıkla bebişlerimize kavuşmuş oluruz.

Tuvaletimi yaptım şimdi kan geldi açık renkli:18::18:

doktorunu ara veya git canım ihmal etme riskli olabilir. doktorun önlemini alacaktır. ben bu tehlikeye karşı progestan iğne kullanıyorum mesela.. ama benim durumum farklı.

Haklısın walla bibirimizle paylaştıkça rahatlayacağımıza evham ediyoruz :))) Ben düşük tehlikesi yapar diye bi adaçayını biliyorum vucuttaki toksidi attığı için özellikle ilk üç ayda vucut bebişi toksit olarak algılayabilirmiş diye. Hatta adeti geciken kızlara içiriyolar söktürsün diye :) Onun dışında günden beş bardak içmedikten sonra bi bardak bitki çayından bişey olmaz bence. Ben nane ve melisa çayı içiyorum bir bardak. burda adet akşamları içiyolar. Eşim türkleşti ben Cezayirlileştim galiba ona türk çayı demliyorum ben çay sevmediğim içim için melisa ya da nane çayı içiyorum :))))

Hurma konusunda içimi rahatlattın teşekkür ederim...

kızlar mantarı olan var mı? ben bu ay mantar tedavisi gördüm meğer hamileymişim inşallah bebişe zarar vermez. Akıntı arttığı için mantar da azıyomuş hamilelikte

ya benimde bu aralar akıntım sarı geliyor normal midir acaba hamileliğimin ilk günlerinde beyazdı şimdi sarılaştı.

aynı durum bende var doktora söyledim hala kaşıntım var diye. merhem verdi,ilaç veya fitil kullanamıyormuşuz bu dönem..3 ay böyle devam edeceğiz dedi. 3 ay sonra fitil kullanabiliyormuşz.. onun öncesnde sat ımdan sonra fitil kullanmştım..ben de dua ediyorum inş ona dokunmamıştır diye.

ya benimde bu aralar akıntım sarı geliyor normal midir acaba hamileliğimin ilk günlerinde beyazdı şimdi sarılaştı.

Sarı akıntı normalde mantar belirtisi olabilir ama hamilelikte normaldir belki. Ama mantar bi tek sarı akıntı yapmıyo canım acayip kaşıntı yapıyo arada bir bıcak saplanması gibi ağrı oluyo sonra genital bölgende yapışkan beyazımsı bi şey oluyo sabunlamadan sadece suyla geçmeyen bişey mantarlar vajinadan çıkıp oraya akıyo. Eğer önlem almak istiyosan bir kaç tavsiyede bulunabilirim doktorun bana dediklerinden
-günlük pet kullanma
-hergün çamaşırını değiştir
-pamuklu çamaşır kullan (beyaz olmasını tercih eden doktorlar da oluyomuş)
-çamaşırının ağ kısımlarını ütüle
-genital bölgeni normal sabunla değil hafta 1-2 kere genital temizleme jeli ile temizle. (semamed'in var güllü mis gibi kokuyo :) 25 TL civarında eczanelerde satılıyo, bildiğim kadarıyla sigorta karşılamıyo ama emin değilim) Bu arada bu jeli hergün kullanmak kuruluk yapıyo diye duydum doktor da zaten haftada 1-2 kere dedi.

Ben de fitiller bitti ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı... İnşallah bebişe bi zararı olmaz. Zaten genelde tedbir amaçlı yasaklıyolar ilaçları illaki kötü bişey olcak diye bişi yok... Pozitif düşünelim... Böyle diyorum ama çok karamsar bi insan oldum çıktım ben Yok karnım ağrıyo acaba dış gebelik mi yok bebişe bişey olur mu diye diye evhamdan ölücem Annem bile kızım sen çok pozitif bi insandın ne oluyo sana diyo :)))

Oralıların alternatif tıbba önem verdiğini duymuştum ne güzel bi alışkanlık siyah çaydan iyidir melisa hem rahatlatırda insanı.ya evet 1-2 fincanın kimseye zararı olmaz kafamıza göre karışımlar yapmayalımda çünkü o zaman etken maddeler ortaya çıkabiliyomuş o zaman riskli olabilir tabi.ama sadece ıhlamur ,adaçayı ,nane-limon gibi şeylerdende zarar gelceğini sanmıyorum bi şekilde önlem almalıyız sonuçta grip filan için

ben de dün 5+0 oldum ve dünki ultrasonda göründü kese Allaha şükür..
pazartesi benim değerim 1555 di ve bhgc hergün iki katı artıyomuş.. 3000 i geçince kese görünür dedi doktor.
bu mantıkla düşünürsek senin de hergün iki katı arttıysa ztn 3000 i geçmiştir cnm
içini ferah tut sen

Normal merak etme benim hep sarı geliyo ben iltihap vardır diye kuşkulanıyodum dün idrar testi yapıldı bişe çıkmadı kişiden kişiye değişiyo merak etme benim en başından beri sarı arada sırada beyaz oluyo.su iç bol bol

mantar desem kaşıntı falan yok hiç sadece renginden dolayı korktum ama bişey çıkmadıysa normaldir heralde rahatladım biraz ne kadar evhamlı insanlar olduk biz yaa :)

Dün iş yapmıştım cnm bu gün pek bişey yapmadım.İnş öyledir.

Peçeteye geldi cnm..İdrarımda da az bakteri görülmüştü..
bence sen bugün hiç yerinden kalkma eğer sancı filan girerse artarsa kanaman hemen doktora git hiç yorma kendini

sağol cnm

doktorunu ara veya git canım ihmal etme riskli olabilir. doktorun önlemini alacaktır. ben bu tehlikeye karşı progestan iğne kullanıyorum mesela.. ama benim durumum farklı.
Ara da bulasın devlettekileri şimdiAğrım yok şuan olursa acile giderim artık..İnş olmaz

Sağolun kızlar

korkma canım kese hcg 1500 -2000 değere gelmeden gözükmüyomuş zaten e 2 günde bir ikiye katladıgına göre görürsün canım keseyi merak etme gönlünü ferah tut sıkma canını bende daha görmedim
benimde akıntım sarı geliyo bende korkuyorum canım ya ama mantar olunca kaşıntı falan oluyomuş sanırım
şimdi baktım da canım benim akıntım da sarı geliyo kaşıntım olmuyo ama ben yine de korkuyorum bu günlük pedler zararlı mı ben hep kullanıyorum kullanmasam mı acaba

son beş sayfayı falan okudum kızlar hemen hemen hiçkimsede belirti yok ,
bendede yok sadece göğüslerimde acayip hassasiyet var bide sanırım tereyağı reklamında bile ağlama noktasına geliorum bunun dışından ne koku hassasiyeti ne mide bulantısı şu an hçbişe yok ::) bugün 5 hafta bitti:) yarın 5+0 olcam :)

bende öle diyodum cnm niye midem bulanmıyo falan diye ama birden başladı öle aşırı diil öğürme kusma yok ama yemeklerden tiksinmeye başlıyosun ara ara oluyor ama çok kötü bişey kaç gündür peynir ekmekden başka bişey yiyemiyorum salçalı etli yemekler midemi bulandırıyor. ama maşallah daha yeni köfte yemeği pişirdim ve canım bile istiyor inş böle devam eder. yani daha erken heran başlayabilir dikkat edin :)

cnm hamileliğini nasıl bu kadar çabuk öğrendin benimde sat 22 eylül bat 20 ekim ama batıma daha 1 hafta var bekliyorum...eğer tutarsa 29 haziran tahmini doğum ...

cnmm yaa aynen bende senin gibiyim..çok erken uyanmıyorum,uyandığımda da iştahım hiç olmuyor...bi de kahvaltı yapmayı oldum oolası sevmeyen biriyim ama süt yada yoğurdu gün içinde mutlaka tüketmeye çalışıyorum...sende eksik etme sütü,yoğurdu kalsiyum önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…