ben de dün 5+0 oldum ve dünki ultrasonda göründü kese Allaha şükür..
pazartesi benim değerim 1555 di ve bhgc hergün iki katı artıyomuş.. 3000 i geçince kese görünür dedi doktor.
bu mantıkla düşünürsek senin de hergün iki katı arttıysa ztn 3000 i geçmiştir cnm
içini ferah tut sen
merhaba
ben çok meraak ediyorum 4+5 de kese görülür mü dün değerim 193 çıktı.salı günü 4+5 800 olacak
doktorum haftaya cumartesiye gün verdi. 5+2 olacağım o gün
bi arkadaşım 4+2 de gördüğünü söyledi onun için telaş ettim
arkadaşım bir an önce gitmemi söylüyor
merhaba
ben çok meraak ediyorum 4+5 de kese görülür mü dün değerim 193 çıktı.salı günü 4+5 800 olacak
doktorum haftaya cumartesiye gün verdi. 5+2 olacağım o gün
bi arkadaşım 4+2 de gördüğünü söyledi onun için telaş ettim
arkadaşım bir an önce gitmemi söylüyor
rezene hoşgeldin :) sanırım değere göre görünüyormuş. 1500 lerde vajinal olarak, 3000-5000 lerde karından görünüyormuş. benim pazartesi 926 ydı değer. cuma karından gördü doktor
tam tersi gitmemen gerekiyor bence okadar acele etme beni doktorum cuma çağırdı ama göremicek die gitmedim göremeyince canın sıkılır herkesin farklı döllenmesi hatta eltim ebe hala erken diyor 5+3 bile
kızlar doktordan geliyorum 5+0 da keseyi gördüm hatta keseleri:)))) ikizmiş bebeklerim çok şaşkınım tam bir mutluluk yaşayamadım şaşkınlıktan:)) keselerden biri 6,5 diğeri 8.30 mm iyi mi acaba büyüklükleri.. allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş...
ayy tbr ederim doktor demedimi nasıl olduğunu iyidr heralde
canım o an şaşkındım hiçbişi anlamadım konuşulanlardan, sadece haftaya pazartesi kalplerini dinlemek için çağırdı.. hala inanamıyorum yaa çok değişik bi his ne hissedicemi bilemiyorum..
canım o an şaşkındım hiçbişi anlamadım konuşulanlardan, sadece haftaya pazartesi kalplerini dinlemek için çağırdı.. hala inanamıyorum yaa çok değişik bi his ne hissedicemi bilemiyorum..
ayy ya nasip kısmet ailede varmı ikiz yada kocanın ailesinde yada tadevi ilemi oldu belki ondandır
korkma canım kese hcg 1500 -2000 değere gelmeden gözükmüyomuş zaten e 2 günde bir ikiye katladıgına göre görürsün canım keseyi merak etme gönlünü ferah tut sıkma canını bende daha görmedim
benimde akıntım sarı geliyo bende korkuyorum canım ya ama mantar olunca kaşıntı falan oluyomuş sanırım
şimdi baktım da canım benim akıntım da sarı geliyo kaşıntım olmuyo ama ben yine de korkuyorum bu günlük pedler zararlı mı ben hep kullanıyorum kullanmasam mı acaba
canım tüp bebek olma ihtimali vardı zaten ama bundan öncede 3 embr koymalarına rağmen bi tanesi tutmuştu. ben yine kendimi tekile hazırlamıştım aslında öyle de olsun istiyodum ama takdiri ilahi tabi ki allah sonunu iyi etsin başka bişi istemiyorum şimdilik. gördümde üzülür gibi oldum ama çok istedim bişidi bebek sahbi olmak 2 yıldır uğraşıyoruz bi de hayırlısı diyorum. allah rızkını da sabrını da verir heralde:)
Kızlar bugün test sonuçlarımı aldım nihayet... Bu sitedeki hamilelik takvimine göre 4+5 de yaptırdığım kan tahlilinde Hcg 3655 çıkmış. Çok yüksek değil mi? Aman fazla olsun eksik olmasın diyorum bi yandan da kendime ama bi anlam veremedim :))) Eşim de belki şişkodur bebiş diye dalga geçiyo benle :))))
Ay öyle deme sen de yaaa eşim gibi :) ikiz neyse de üçüz olursa herhalde kafayı yerim herşey Allah'tan tabi ne gelirse amenna ama gurbetteyim ben annem olmadan 3 tane bebiş düşüncesi bile korkutuyo bi de ben ailenin en küçüğüyüm bugüne kadar alt bile değiştirmedim sıfır tecrübe yani :)cok yuksek cıkmıs gercekten ikiz hatta üçüz olmasın senin bebekler :)
cok yuksek cıkmıs gercekten ikiz hatta üçüz olmasın senin bebekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?