Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

merhaba
ben çok meraak ediyorum 4+5 de kese görülür mü dün değerim 193 çıktı.salı günü 4+5 800 olacak
doktorum haftaya cumartesiye gün verdi. 5+2 olacağım o gün
bi arkadaşım 4+2 de gördüğünü söyledi onun için telaş ettim
arkadaşım bir an önce gitmemi söylüyor

rezene hoşgeldin :) sanırım değere göre görünüyormuş. 1500 lerde vajinal olarak, 3000-5000 lerde karından görünüyormuş. benim pazartesi 926 ydı değer. cuma karından gördü doktor

tam tersi gitmemen gerekiyor bence okadar acele etme beni doktorum cuma çağırdı ama göremicek die gitmedim göremeyince canın sıkılır herkesin farklı döllenmesi hatta eltim ebe hala erken diyor 5+3 bile

rezene hoşgeldin :) sanırım değere göre görünüyormuş. 1500 lerde vajinal olarak, 3000-5000 lerde karından görünüyormuş. benim pazartesi 926 ydı değer. cuma karından gördü doktor

sağol canım ya diğer topikde de cevap vermişsin teşekkür ederim
şimdi rahatladım

tam tersi gitmemen gerekiyor bence okadar acele etme beni doktorum cuma çağırdı ama göremicek die gitmedim göremeyince canın sıkılır herkesin farklı döllenmesi hatta eltim ebe hala erken diyor 5+3 bile

teşekkür ederim cevap verdiğin için
çok rahatladım böyle farklı kişilerden duyunca daha da rahatlıyorum

kızlar doktordan geliyorum 5+0 da keseyi gördüm hatta keseleri:)))) ikizmiş bebeklerim çok şaşkınım tam bir mutluluk yaşayamadım şaşkınlıktan:)) keselerden biri 6,5 diğeri 8.30 mm iyi mi acaba büyüklükleri.. allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş...

ayy tbr ederim doktor demedimi nasıl olduğunu iyidr heralde

ayy tbr ederim doktor demedimi nasıl olduğunu iyidr heralde

canım o an şaşkındım hiçbişi anlamadım konuşulanlardan, sadece haftaya pazartesi kalplerini dinlemek için çağırdı.. hala inanamıyorum yaa çok değişik bi his ne hissedicemi bilemiyorum..

canım o an şaşkındım hiçbişi anlamadım konuşulanlardan, sadece haftaya pazartesi kalplerini dinlemek için çağırdı.. hala inanamıyorum yaa çok değişik bi his ne hissedicemi bilemiyorum..

cnm hangi hastaneye gittin şimdiye kadar nasıl belirtilerin oldu bahsedermisin?

ayy ya nasip kısmet ailede varmı ikiz yada kocanın ailesinde yada tadevi ilemi oldu belki ondandır

ayy ya nasip kısmet ailede varmı ikiz yada kocanın ailesinde yada tadevi ilemi oldu belki ondandır

canım tüp bebek olma ihtimali vardı zaten ama bundan öncede 3 embr koymalarına rağmen bi tanesi tutmuştu. ben yine kendimi tekile hazırlamıştım aslında öyle de olsun istiyodum ama takdiri ilahi tabi ki allah sonunu iyi etsin başka bişi istemiyorum şimdilik. gördümde üzülür gibi oldum ama çok istedim bişidi bebek sahbi olmak 2 yıldır uğraşıyoruz bi de hayırlısı diyorum. allah rızkını da sabrını da verir heralde:)

Günlük pedler mantarı azdırıyo mantar da nemli ortamı seviyo hamilelikte de maşallah akıntı hiç durmuyo o yüzden hep nemli kaldığı için mantar riski artıyo bence siz önlem olarak o yazdığım şeylere dikkat edin çok illet bişey çünkü mantar inşallah kimsenin başına gelmez

hayırlısı ozamn sağlıklı olması herşeyden önemli tabiki

Kızlar bugün test sonuçlarımı aldım nihayet... Bu sitedeki hamilelik takvimine göre 4+5 de yaptırdığım kan tahlilinde Hcg 3655 çıkmış. Çok yüksek değil mi? Aman fazla olsun eksik olmasın diyorum bi yandan da kendime ama bi anlam veremedim :))) Eşim de belki şişkodur bebiş diye dalga geçiyo benle :))))

cok yuksek cıkmıs gercekten ikiz hatta üçüz olmasın senin bebekler :)

Ay öyle deme sen de yaaa eşim gibi :) ikiz neyse de üçüz olursa herhalde kafayı yerim herşey Allah'tan tabi ne gelirse amenna ama gurbetteyim ben annem olmadan 3 tane bebiş düşüncesi bile korkutuyo bi de ben ailenin en küçüğüyüm bugüne kadar alt bile değiştirmedim sıfır tecrübe yani :)

Ay bi de babannem de ikizmiş böyle şeyler torunlarda çıkar diyolar piyango bana mı vurdu acaba. Yarın doktora gidicez inşallah 5+3 olmuş olacak karından ultrasonda kese gözükür inşallah..

Selam arkadaşlar benimde adet günümden 2 gün geçti yarın test yapıcam inşallah yarına kadar adet olmam Eger adet olmazsam bebeğim Benim doğum gunume denk gele bilir ben 25 haziranda doğdum bebeğim 22 sinde doğacak İnşallah Hamileyimdir Arkadaşlar sizede iyi şanslar Yarın test yapıp cevabı yazıcam

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr! beni de ekler misiniz listeye lütfen haziran anne adayı olarak:))
bebişimin kesesini gördük cuma günü çok küçük..30 ekimde kalp atışını duyabiliriz dedi doktor..Allah'ım inşallah hepimiz sağlıkla duyarız kalp atışlarını:))

kızlar hormonlarım bana çok kötü bi oyun oynuyo PINARIN bi reklamı çıkmış büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm diye google pınar reklamı büyüdüm yazınca çıkıo tv de ne zman görsem ağlıyorum ay ağlamaktan içim çıktı bide pc den izliyip izliyip ağlıyorum bi gören olsa deli sancak çok duygulanıorum o reklama izleyin hak verceksiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…