Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

izledim benim hormonlar da birşey yok ya:):):):):):):ağlama duyguanma normal devamm neden acaba ki :

ayyyyy bende lösemi reklamına cok aglıyorum birde gecen foxda baslayan bır dızıde dogum yapıyordu kadın izledım oturdum hungur hungur agladımmmmmm:)

ayyyyy bende lösemi reklamına cok aglıyorum birde gecen foxda baslayan bır dızıde dogum yapıyordu kadın izledım oturdum hungur hungur agladımmmmmm:)

anneme hamileyim dedim pek bi tepki vermedi.. şok oldu :)
sonra dedim ki anne sevinmedin mi, bana dedi ki, ben hala seni çocuk görüyorum, bebeğinin olacağına inanamıyorum :93:
işte pınar reklamının sonunda da "annemin gözünde ben hiç büyümedim" dedi ya annem geldi aklıma,başladım ağlamaya

Ben de anneme söylediğimde "Ay şimdi sen küçük anne mi olacaksın?" dedi. Ben de "Ne küçüğü anne 25 yaşındayım" dedim :) Annelerimize göre biz hep küçüğüz gerçekten.

ağlama falan yok da çok aşermekle meşgulum herşeyi istiyorum çok garip doymuyorum bide ne iştir ya çok garip 6. haftadayım ne zaman kalp atışlarnı duyabilirim acaba heyecanla bekliyorum cevap yazın bana lütfen...

Merhaba kızlar

Bende bugün çift çizgiyi gördüm...

Yarın inşallah kan testiyle pekiştirecem hamileliğimi

biz kalp atışlarını duyduk ve ilk fotoğraflarımızı aldık.. herşey yolunda gidiyomuş çok farklı bi duygu hala o kalp atışlarının benim içimden geldiğine inanamıyorum ama çoookkk güzelll :)

bırak reklamı senın yazın aglattı benı:) kocam karsıdan benım bu kızla işm var dıye bakıyo:):) amannn yaaaa ben aglamaya razıyım yeterkı büyüsünn...

Allah bize de nasip etsin inşallah. Cuma gidiyoruz :)

tiroid için , sarılık için bide kedi alrejsimi ne var ondan öyle dışarda sala falan yeme dedi yani bir sürü test istedi benden alla alla senden neden istemedi ki kokoreç,midye sakakat deme dedi bide ilk 3 ay

Onları nette okudum yemiyorum.Gitiiğim doktor özel hastane.Neden istemedi bende anlamadım.Tansiyonum düşüyo diye devletten randevu aldım dahiliyeye.Doktora hamile oldumu söledim.Kan tetsine gönderdi.5 tüp kan aldılar.Bisürü hormona bakmışlar Ben pek anlamadım hepsi normal çıkmış.Sadece troid hormonu ve folik asit vitaminle ilgili bi horman var onlarda anormallik çıkmış.Troid hormonu düzenlyeci ilaç vermiş.

En son gecen hafta cuma gitmiştim 5'li test yaptı.Sonucuna da pazartesi bakacak hem de inş kalp atışını duyacağız.

52li test noluyo canım kandan mı bakıyolar.

Özel test yapmadı.Devlette herşeyime baktılar.Bende bu işten bşy anlamadım.

ayyy evet çok güzel bir reklammm:) bide sonunda anneyle kızın bakışması çok güzelll:) zaten ufaklık şahane bişey ayyy kızım olursa öyle olsunnnn :)

Merhaba, benim salt 7 eylül öncelikle bunu söyleyeyim :) C.teside gittim doktora ve kese göründü :) Hadi hayırlı olsun dedi doktor. Bir kaç testler istedi. İlk gittiğimde 4+4 dedi. c.tesi günü ise muhtemelen 4 haftalık şu an dedi ama salta göre bakılırsa 6. haftamın içindeyim. Orda pek bişey anlamadım doğrusu. 3 kasımda tekrar çağırdı 6 haftalık olur ve kalp atışlarını duyarız dedi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Şuan için aşırı tuvalet ihtiyacım ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyo birde uyku hali :/ onun dışında mide bulantısı vs. yok. Doktor başlayabilir dedi. Senin nasıl? Var mı bulantın ?

mrb cnm hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın inş... sen bebeğinin kalp atışlarını duydunmu duyduysan ne zaman ? aramızda fazla gün ykta o yüzden bılgı almak istedım ben ayın 24 de gidip duyacagım inş doktor öyle dedı

merhaba seninle doğom tarihlerimiz aynı canım ben kal atışlarını gördüm sende görürzün inşallah...

merhaba seninle doğom tarihlerimiz aynı canım ben kal atışlarını gördüm sende görürzün inşallah...

aaa evet senınle aynıyzı ne zaman duydunuz kalp atıslarını ben geçen hafta çarsamba gittim keseyı gordum 10mm di kesemız doktor 2 hafta sonra gel kalp atıslarınız duyalım dedı sen erkenden duymussun ... ama doktor bana alttan muayene ıle duyulabılır ama bıraz kılo var o yuzden 15 gün bekleyelım karından duyalım dedı:))) inşallah hayırlısı ile dünyanın en güzel sesınıde duyarızda bebeğim bize bayram hediyesi olur

benim vajinal ultrasonla baktı 11.ekimde gördüm kalp atışlarını rahim kapatmış kendini bir tehlike yok dedi ama bel ağrım var benim sende varmı bide öyle mide bulantım falan yok sadece bel ağrısı var bende sende durum nasıl bi dahaki kontrolüm 7 kasımda belki ozaman kalp atışlarını duyarım şimdi sadece gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…