Merhaba, benim salt 7 eylül öncelikle bunu söyleyeyim :) C.teside gittim doktora ve kese göründü :) Hadi hayırlı olsun dedi doktor. Bir kaç testler istedi. İlk gittiğimde 4+4 dedi. c.tesi günü ise muhtemelen 4 haftalık şu an dedi ama salta göre bakılırsa 6. haftamın içindeyim. Orda pek bişey anlamadım doğrusu. 3 kasımda tekrar çağırdı 6 haftalık olur ve kalp atışlarını duyarız dedi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Şuan için aşırı tuvalet ihtiyacım ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyo birde uyku hali :/ onun dışında mide bulantısı vs. yok. Doktor başlayabilir dedi. Senin nasıl? Var mı bulantın ?
merhaba kızlar..hastaneden geldim..kan verdim.alttan ultrason yaptılar..ultrasonda kese göründü.belirgin şekli yokmuş ,gerginliğini kaybetmiş ve bebek sağlıksızmış.kalp atışı görülmedi..kürtaj yapabilir dedi doktor.ben bu sonucu bekliyodum zaten..(meleğim var artık benim )
sonra beta hcg değerime baktı 73 e düşmüş..1 hafta önce 219.98 di.yani yavaş yavaş sonlanmaya başlamış...ne yapsam da tutamazmışım..kromozom eksikliği olan gebelikler böyle oluyomuş herhalde...doktor düşürücü ilaç verdi..1 hafta içerisinde düşecekmiş..3 ay süre ile çocuk düşünmeyin dedi..
Herşey allahtan ya daha büyükken düşseydi..kürtaj olsaydım ,diyorum..korunuyoduk ,1 hafta korunmadım oldu..en azından oluyomuş diye bakıyorum..
Allah inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder..umarım topikte gebeliği düşükle sonuçlanan en son kişi ben olurum..ara sıra uğrarım belki..kendinize ve bebişinize iyi bakın bol bol dua edin..hamilelikte okunacak dualar varmış onları da okuyun kızlar...allah a emanet olun..
şimdiye kadar olan destekleriniz için sağolun
Merhaba kızlar..Hastaneden geldim..Kan verdim.Alttan ultrason yaptılar..Ultrasonda kese göründü.Belirgin şekli yokmuş ,gerginliğini kaybetmiş ve bebek sağlıksızmış.Kalp atışı görülmedi..Kürtaj yapabilir dedi doktor.Ben bu sonucu bekliyodum zaten..(Meleğim var artık benim )
Sonra beta hcg değerime baktı 73 e düşmüş..1 hafta önce 219.98 di.Yani yavaş yavaş sonlanmaya başlamış...Ne yapsam da tutamazmışım..Kromozom eksikliği olan gebelikler böyle oluyomuş herhalde...doktor düşürücü ilaç verdi..1 hafta içerisinde düşecekmiş..3 ay süre ile çocuk düşünmeyin dedi..
Herşey Allahtan ya daha büyükken düşseydi..Kürtaj olsaydım ,diyorum..Korunuyoduk ,1 hafta korunmadım oldu..En azından oluyomuş diye bakıyorum..
Allah inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder..Umarım topikte gebeliği düşükle sonuçlanan en son kişi ben olurum..Ara sıra uğrarım belki..Kendinize ve bebişinize iyi bakın bol bol dua edin..Hamilelikte okunacak dualar varmış onları da okuyun kızlar...Allah a emanet olun..
Şimdiye kadar olan destekleriniz için sağolun
bırak reklamı senın yazın aglattı benı:) kocam karsıdan benım bu kızla işm var dıye bakıyo:):) amannn yaaaa ben aglamaya razıyım yeterkı büyüsünn...
Merhaba, benim salt 7 eylül öncelikle bunu söyleyeyim :) C.teside gittim doktora ve kese göründü :) Hadi hayırlı olsun dedi doktor. Bir kaç testler istedi. İlk gittiğimde 4+4 dedi. c.tesi günü ise muhtemelen 4 haftalık şu an dedi ama salta göre bakılırsa 6. haftamın içindeyim. Orda pek bişey anlamadım doğrusu. 3 kasımda tekrar çağırdı 6 haftalık olur ve kalp atışlarını duyarız dedi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Şuan için aşırı tuvalet ihtiyacım ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyo birde uyku hali :/ onun dışında mide bulantısı vs. yok. Doktor başlayabilir dedi. Senin nasıl? Var mı bulantın ?
rabbim en kısa zamanda bi meleğini daha kondurur inşallah göbeğine cnm.. Sende Allaha emanet ol..
canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum ama sen zaten kendini çok güzel teselli ediyorsun ve çokta haklısın en azından hamile kalabiliyorsun bu çok önemli ve en önemlisi çok geçmeden farkedilmeside iyi bişey gelmiş geçmiş olsun allah hayırlısını versin canımmm
bende de mide bulantısı hafif ama aşırı halsizim
üstümde yük var sanki
şu an işteyim ama öyle zor çalışıyorum ki anlatılmaz
bi de göüğslerim aşırı acıyo benimm
bende de mide bulantısı hafif ama aşırı halsizim
üstümde yük var sanki
şu an işteyim ama öyle zor çalışıyorum ki anlatılmaz
bi de göüğslerim aşırı acıyo benimm
Bende de aynen canım o yüzden kimseye gitmek istemiyorum :)
ben geldim ama keseyi gördük sadece haftaya çağırdı kesede 11 mm miş daha gözükmez dedi haftaya bakacak mış işte inş bebeğide görürüz haftaya
ben geldim ama keseyi gördük sadece haftaya çağırdı kesede 11 mm miş daha gözükmez dedi haftaya bakacak mış işte inş bebeğide görürüz haftaya
Gözün aydın, ben 5. haftanın içindeyim yarın doktora gideceğim kese görünür mü çok merak ediyorum. Darısı başımıza bakalım.
Gözün aydın, ben 5. haftanın içindeyim yarın doktora gideceğim kese görünür mü çok merak ediyorum. Darısı başımıza bakalım.
ay sen de beni ağlattın :')
biz yazıp yazıp karşılıklı ağlıcaz heralde :))))
bu arada benim cnm artık tatlı istemiyo, ben tuzlu ekşi acı yemek istiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?