Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

kızlaar ya bişey sormak istiyorum...bikini bölgemi alacam fakat sanki canım yandığı için bebeğe bişey olur diye korkuyoruum... :18::18::18: olmaz demiii

Merhaba kızlar..Hastaneden geldim..Kan verdim.Alttan ultrason yaptılar..Ultrasonda kese göründü.Belirgin şekli yokmuş ,gerginliğini kaybetmiş ve bebek sağlıksızmış.Kalp atışı görülmedi..Kürtaj yapabilir dedi doktor.Ben bu sonucu bekliyodum zaten..(Meleğim var artık benim )
Sonra beta hcg değerime baktı 73 e düşmüş..1 hafta önce 219.98 di.Yani yavaş yavaş sonlanmaya başlamış...Ne yapsam da tutamazmışım..Kromozom eksikliği olan gebelikler böyle oluyomuş herhalde...doktor düşürücü ilaç verdi..1 hafta içerisinde düşecekmiş..3 ay süre ile çocuk düşünmeyin dedi..

Herşey Allahtan ya daha büyükken düşseydi..Kürtaj olsaydım ,diyorum..Korunuyoduk ,1 hafta korunmadım oldu..En azından oluyomuş diye bakıyorum..

Allah inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder..Umarım topikte gebeliği düşükle sonuçlanan en son kişi ben olurum..Ara sıra uğrarım belki..Kendinize ve bebişinize iyi bakın bol bol dua edin..Hamilelikte okunacak dualar varmış onları da okuyun kızlar...Allah a emanet olun..

Şimdiye kadar olan destekleriniz için sağolun

bende de aynı şikayetler var..ayrıca bel ağrısı ve halsizlik..mide bulantım yok henüz..ama bazıları daha erken, başlar yakın zamanda diyorlar..bakalım ne olacak?

ayrıca göğüslerim de çok hassas,dokunamıyorum..ayrıca diğer topic den okudum şimdi "bulantılar ıcın daha çok erken 7. ve 8. haftada baslar" demiş o arkadaş. istersen o topice gel orası daha kalabalık,admin bizi anlasın:) 2 topice git gel çok zor oluyor.. biz birleşsin istiyoruz topicler,bu daha sonra açılmış hep birlikte orada olalım diyoruz..gelmek isteyenler için

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum ama sen zaten kendini çok güzel teselli ediyorsun ve çokta haklısın en azından hamile kalabiliyorsun bu çok önemli ve en önemlisi çok geçmeden farkedilmeside iyi bişey gelmiş geçmiş olsun allah hayırlısını versin canımmm

rabbim en kısa zamanda bi meleğini daha kondurur inşallah göbeğine cnm.. Sende Allaha emanet ol..

bırak reklamı senın yazın aglattı benı:) kocam karsıdan benım bu kızla işm var dıye bakıyo:):) amannn yaaaa ben aglamaya razıyım yeterkı büyüsünn...

ay sen de beni ağlattın :')

biz yazıp yazıp karşılıklı ağlıcaz heralde :))))

bu arada benim cnm artık tatlı istemiyo, ben tuzlu ekşi acı yemek istiyorum :)))

bende de mide bulantısı hafif ama aşırı halsizim
üstümde yük var sanki
şu an işteyim ama öyle zor çalışıyorum ki anlatılmaz
bi de göüğslerim aşırı acıyo benimm

arkadaşlar merhaba benimde sat 24 ağustos buna göre 7+3 deyim ama tabi ki daha küçük en son bende cumartesi beta yaptırdım ilk öğrendiğim değer 31 di cumartesi 4296 çıktı doktor değerim 157 ken keseyi görmüştü şimdi bu hafta perşembe günü kalp atışları için çağırdı inş duymak nasip olur. Benimde göğüslerim çok hassas ve kasıklarım ara ara sancıyo uzun süredir.

rabbim en kısa zamanda bi meleğini daha kondurur inşallah göbeğine cnm.. Sende Allaha emanet ol..

Sağolun kızlar

üstümde yük var sanki

Bende işteyim ve sabahları zor kalkıyorum Uykuya çok düşkünüm muhtemelen halsizlik oluyo buda... Göğüs konusuna gelince öyle bir şikayetimde yoktu dün itibari ile başladı sanki...

üstümde yük var sanki

Bende işteyim ve sabahları zor kalkıyorum Uykuya çok düşkünüm muhtemelen halsizlik oluyo buda... Göğüs konusuna gelince öyle bir şikayetimde yoktu dün itibari ile başladı sanki...

ben geldim ama keseyi gördük sadece haftaya çağırdı kesede 11 mm miş daha gözükmez dedi haftaya bakacak mış işte inş bebeğide görürüz haftaya

ben geldim ama keseyi gördük sadece haftaya çağırdı kesede 11 mm miş daha gözükmez dedi haftaya bakacak mış işte inş bebeğide görürüz haftaya

Gözün aydın, ben 5. haftanın içindeyim yarın doktora gideceğim kese görünür mü çok merak ediyorum. Darısı başımıza bakalım.

kızlar bzm bebiş 5mm 6+3te görüldü sizce nasıl ultrasona girenler var mı varsa paylaşır mısnz

ay sen de beni ağlattın :')

biz yazıp yazıp karşılıklı ağlıcaz heralde :))))

bu arada benim cnm artık tatlı istemiyo, ben tuzlu ekşi acı yemek istiyorum :)))

YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN yeni ağlanıcak reklam buldummmmm... bakınız: karaca reklamı :):) hehehhehehehehehhehehe

not: benım canım niye istemıyo bişi alla alla.. amaaramızda kalsın bu kocama naz için şunu da bunuda yemek istiyorum dememe engel degıll:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…