Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Benim canım sürekli balık istiyor hergün yesem yerim artık utanıyorum demekki omega3 eksikliğim var...Böyle hamsi kızartma yanında şalgam offfff

Benim canım sürekli balık istiyor hergün yesem yerim artık utanıyorum demekki omega3 eksikliğim var...Böyle hamsi kızartma yanında şalgam offfff

şalgam deme ya:)))))))))))))) çok severim geçende çok içtim almıyor artık kocacım

ben geldim ama keseyi gördük sadece haftaya çağırdı kesede 11 mm miş daha gözükmez dedi haftaya bakacak mış işte inş bebeğide görürüz haftaya

oo hadi hayırlı olsunnnnn , sonundaaa :))
benim cuma günü 2,30 mm idi
seninki büyük benimkinden maşallah
acaba günde ne kdr büyüyo ki:44:

bel ağrım çok nadir var ama mıde bulantım 5 gündür devam ediyor şiddetli halde ben kalp atısını duydun sandım doktor bana vajınadan bakarsak duyarız belkı dedı ben kabul etmedım alttan muayene istemedım o yuzden ayın 24 de gel duyalım dedı

anaamm hemen izleyim akşam :)))

yapcan tabi nazını, ben daha bişi istemiyorum ama isterim heraldee

oyy bunu yapmayacaktın.. ztn hep turşu çekiyo cnmmmm

oo hadi hayırlı olsunnnnn , sonundaaa :))
benim cuma günü 2,30 mm idi
seninki büyük benimkinden maşallah
acaba günde ne kdr büyüyo ki:44:

ama kese canım bebek değil bebeği göremedik sende görememişsindir ozaman bebeği

ayy şimdi benimde cnm kızartma hamsi istedii. benimde cnm hep ekşili şeler istiyor turşu ekşi elma mandalina falan bi kızım olcak sanırsam

kızlar bzm bebiş 5mm 6+3te görüldü sizce nasıl ultrasona girenler var mı varsa paylaşır mısnz

cnm ben 5+3 ken gittim doktora vajinalden görebildi kesemde 6 mm civarındaydı. ertesi gün kendi doktoruma gittim o karnımdan görebildi resimde verdi. 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarız dedi.

cnm ben 5+3 ken gittim doktora vajinalden görebildi kesemde 6 mm civarındaydı. ertesi gün kendi doktoruma gittim o karnımdan görebildi resimde verdi. 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarız dedi.

bu süreçte bebeği gördünmü hiç yoksa sedece kesemi

Ben de katıldım bugün itibariyle aranızaaaaaaaaaaaaaaçook şüküüüüüüüüüürrrrrrrrrrr çooooooooookkkk mutluyum inşaallah hayırlısıyla sağlıkla doğurup büyütmek nasip olur...2 yaşındaki oğlum abi oluyorrrr:))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

benim canım bugün çok fenaaa lahmacun cekti valla üzerine limonu sıktım sıktım yedim hemide üç tane

bu arada listeye eklenmek istiyorum bendeeeee noooluuuur
sat:10 eylül
ilk gebelik, ilk bebiş
5. ayda gebe kaldım
4. ayda soğan kürü yaptım
5. ayda booool bol incir yedim.
daha hiç bişey görmedim duymadım

Allah'ın izniyle ben de varım bu listede, 27 Haziran inşallah...

cnm bebeği gördük. gerçi dhaa bebek değil mercimek :) 2.3 mm
kesenin içinde minnacık bir noktaydı ztn :101:
resmini koydum ya geçen gün, bilmem hatırlar mısın? :44:

2.3 mm gördüğünde kaç haftalıktı ben 6+3te gördm kese değil bebek 5mmydi bazıları 11mm keseyi gördk diyo bebek boyunu söylemiyo mu doktor ?

3.5 haftalık hamileyim 3 gün önce öğrendim çoook mutluyum 1.5 yıl önce 7 haftalıkken bebeğim karnımda ölmüştü bidaha anne olamıycam diye çok üzülüyordum çok şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese evlat versin(bu arada kadınlar kulübü'ne üye olduğumun 2.günü hamile olduğumu öğrendim bana uğurlu geldiğine inanıyorum inşallah herkese uğurlu gelir... :101:

2.3 mm gördüğünde kaç haftalıktı ben 6+3te gördm kese değil bebek 5mmydi bazıları 11mm keseyi gördk diyo bebek boyunu söylemiyo mu doktor ?

bizde baktık gözükmüyorki birşey sadece kese oda 11 mm di

cnm bebeği gördük. gerçi dhaa bebek değil mercimek :) 2.3 mm
kesenin içinde minnacık bir noktaydı ztn :101:
resmini koydum ya geçen gün, bilmem hatırlar mısın? :44:

hatırladım canım ben nie göremedim ki bebğimi: kese kaç mm di ki senin : ben göremedim kesyi gördüm nokta felanda görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…