cnm bebeği gördük. gerçi dhaa bebek değil mercimek :) 2.3 mm
kesenin içinde minnacık bir noktaydı ztn :101:
resmini koydum ya geçen gün, bilmem hatırlar mısın? :44:
bu süreçte bebeği gördünmü hiç yoksa sedece kesemi
karından mı baktı canım yoksa vajinadan mı aynı gğndeyiz neredeyse çünkü erken yumurtlama olmadıysa: canım sıkıldı benimki nie görünmediki
bende de aynı şikayetler var..ayrıca bel ağrısı ve halsizlik..mide bulantım yok henüz..ama bazıları daha erken, başlar yakın zamanda diyorlar..bakalım ne olacak?
ayrıca göğüslerim de çok hassas,dokunamıyorum..ayrıca diğer topic den okudum şimdi "bulantılar ıcın daha çok erken 7. ve 8. haftada baslar" demiş o arkadaş. istersen o topice gel orası daha kalabalık,admin bizi anlasın:) 2 topice git gel çok zor oluyor.. biz birleşsin istiyoruz topicler,bu daha sonra açılmış hep birlikte orada olalım diyoruz..gelmek isteyenler için http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-203.html
kızlaaar çok heyecanlıyım,yarın doktor kontrolüm var...inşallah keseyi görürüz..keşkee mercimeğimide görebilseem...çook heyecanlıyımm...
bende keseyi gördüm gecen hafta bi de kalp atışlarını dinlesem rahatlıcam günler mi uzadı ne sabretmek ne zor oluyo :)
ayneen yaa, bide işi bıraktım,çalışmıyorum şimdilik..zaman geçmiyor sürekli aklım mercimektee...değişik duygular içindeyim..böyle bi telaş,bi merak ,bi heyecan..uleen mercimek sen sağlıcakla bi gel,nasıl ısırcam seni haberin yok
.. Acaba yarın kalp atışlarını duyar mıyız??
kötü bir sabah bulantı ile uyanmak 7. haftaya başladık ve başladı kusmalar çok kötü allahtan sadece sabahları yoksa hastanelik olurum çok zayıfım boşluklarım ağrıdı artık napıcam bilmiyorum bileklik varmış bulantı için denesem mi diye düşünüyorum yararı olur mu?
Burda bi arkadaşımın eşi kullanmış, işe yaradığını söylüyor.
dene bi istersen
çoook geçmiş olsunn, Allah kolaylık versin,
daha bende kusma fln yok ama midem bulanıyo hafiften
mrb cnm hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın inş... sen bebeğinin kalp atışlarını duydunmu duyduysan ne zaman ? aramızda fazla gün ykta o yüzden bılgı almak istedım ben ayın 24 de gidip duyacagım inş doktor öyle dedı
karından mı baktı canım yoksa vajinadan mı aynı gğndeyiz neredeyse çünkü erken yumurtlama olmadıysa: canım sıkıldı benimki nie görünmediki
.. Acaba yarın kalp atışlarını duyar mıyız??
sizi kırmak istememiştim..bizi anlayabileceğinizi düşünmüştüm açıkçası.2 topictede yaklaşık aynı sorunlar paylaşılıyor. ama birindeki cevaptan diğeri yararlanamıyor.. ne diyeyim,yeni yeriniz hayırlı olsun şimdiden..Bu topik zaten "Gebelik" bölümündeki "Ben de Hamileyim" alt topiğindeydi. Aynı bölümde değildi. Kazen döndüğünde topiğimi eski yerine taşıyacak. Sen diğer topiğe yazmaya devam et bence güzelim, git gel yapma zor olur sana. Topikler de birleşmeyecek, Kazen döndüğünde topiğimi eski yerine taşıyacak. Benim topiğim gebelik topiği, henüz anne olmadığımız için de Anneler Kulübü topiğinden taşınacak, bilgin olsun
Bu topik zaten "Gebelik" bölümündeki "Ben de Hamileyim" alt topiğindeydi. Aynı bölümde değildi. Kazen döndüğünde topiğimi eski yerine taşıyacak. Sen diğer topiğe yazmaya devam et bence güzelim, git gel yapma zor olur sana. Topikler de birleşmeyecek, Kazen döndüğünde topiğimi eski yerine taşıyacak. Benim topiğim gebelik topiği, henüz anne olmadığımız için de Anneler Kulübü topiğinden taşınacak, bilgin olsun
ya hemende nasıl bozuyosun moralini:)merak etme benimde görünmedi biraz daha büyüyünce daha net görünür hemen kötü düşünme
ayy bozmazmıyım yaaa 11mm gerçi vajinal bakılsaydı görünebilirmiş karından 16 18 mm ken izlenmeye başlıyormuş bilemedim ki aa görenler nasıl gördü herneyse pazrtesi görebilriim inşalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?