Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

cnm bebeği gördük. gerçi dhaa bebek değil mercimek :) 2.3 mm
kesenin içinde minnacık bir noktaydı ztn :101:
resmini koydum ya geçen gün, bilmem hatırlar mısın? :44:

karından mı baktı canım yoksa vajinadan mı aynı gğndeyiz neredeyse çünkü erken yumurtlama olmadıysa: canım sıkıldı benimki nie görünmediki

karından mı baktı canım yoksa vajinadan mı aynı gğndeyiz neredeyse çünkü erken yumurtlama olmadıysa: canım sıkıldı benimki nie görünmediki

Ayy hayır sıkma canını fln. Sat ımiz aynı olsa bile hangi gün döllenme oldugunu bilmiuoruz ki
Ayrica Ben kesemin mm sinı bilmiyorum :44:
Sakın kötü bişeye yorma lütfen. Herkeste gelişim farklı ilerliyor.
Olumsuzu kesinlikle çekmiyoruz, olumlu düşünüyoruz ok ????

Bu topik zaten "Gebelik" bölümündeki "Ben de Hamileyim" alt topiğindeydi. Aynı bölümde değildi. Kazen döndüğünde topiğimi eski yerine taşıyacak. Sen diğer topiğe yazmaya devam et bence güzelim, git gel yapma zor olur sana. Topikler de birleşmeyecek, Kazen döndüğünde topiğimi eski yerine taşıyacak. Benim topiğim gebelik topiği, henüz anne olmadığımız için de Anneler Kulübü topiğinden taşınacak, bilgin olsun

kızlaaar çok heyecanlıyım,yarın doktor kontrolüm var...inşallah keseyi görürüz..keşkee mercimeğimide görebilseem...çook heyecanlıyımm...

kızlaaar çok heyecanlıyım,yarın doktor kontrolüm var...inşallah keseyi görürüz..keşkee mercimeğimide görebilseem...çook heyecanlıyımm...

bende keseyi gördüm gecen hafta bi de kalp atışlarını dinlesem rahatlıcam günler mi uzadı ne sabretmek ne zor oluyo :)

bende keseyi gördüm gecen hafta bi de kalp atışlarını dinlesem rahatlıcam günler mi uzadı ne sabretmek ne zor oluyo :)

ayneen yaa, bide işi bıraktım,çalışmıyorum şimdilik..zaman geçmiyor sürekli aklım mercimektee...değişik duygular içindeyim..böyle bi telaş,bi merak ,bi heyecan..uleen mercimek sen sağlıcakla bi gel,nasıl ısırcam seni haberin yok

.. Aynen benim de aklım fikrim onda :)) bizim yarın kontrolümüz var :) ilk defa görücem. Herşeyler inşallah çok iyi gider. Allahım hepimize sağlıklı, herseyi tam bir sekilde bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah.

kötü bir sabah bulantı ile uyanmak 7. haftaya başladık ve başladı kusmalar çok kötü allahtan sadece sabahları yoksa hastanelik olurum çok zayıfım boşluklarım ağrıdı artık napıcam bilmiyorum bileklik varmış bulantı için denesem mi diye düşünüyorum yararı olur mu?

Burda bi arkadaşımın eşi kullanmış, işe yaradığını söylüyor.
dene bi istersen
çoook geçmiş olsunn, Allah kolaylık versin,
daha bende kusma fln yok ama midem bulanıyo hafiften

Burda bi arkadaşımın eşi kullanmış, işe yaradığını söylüyor.
dene bi istersen
çoook geçmiş olsunn, Allah kolaylık versin,
daha bende kusma fln yok ama midem bulanıyo hafiften

.. Ayy bende seviniyordum bulantilarim çok hafif diye :)) 7. Haftadan sonra mı başlıyor bulantılar :)) amaaaan istediği kadar bulansın midem hiiiiiiiiiç umrumda değil. Nasıl olsa geçicek. Allahım bebeklerimizi nasip etti ya şükürler olsun. Bosverin geçicek hepsi. Allah sağlıklı bebeklerimizi bize kavuştursun inşallah.

Ben geçen cuma keseyi gördüm 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışı için seninde 24 ünde duyulur bence

ya hemende nasıl bozuyosun moralini:)merak etme benimde görünmedi biraz daha büyüyünce daha net görünür hemen kötü düşünme

sizi kırmak istememiştim..bizi anlayabileceğinizi düşünmüştüm açıkçası.2 topictede yaklaşık aynı sorunlar paylaşılıyor. ama birindeki cevaptan diğeri yararlanamıyor.. ne diyeyim,yeni yeriniz hayırlı olsun şimdiden..

öncelikle bir konunun yönetici olarak hitap ve cevap şeklin hiç hoş değil.
konunun nerde olup olmucağı Kazen le senin arandadır, oraya buraya taşındı kimseyi alakadar etmez.
Benim rahatsız olduğum kısım ise, sen kendin diğer konuya gelip sayısız link verdiğini hatırlıyorum burayada gelin ekliyim listeye diye hatta bende bu sebepten gelmiştim, şimdi arkadaşın yaptığı verilen link veya bilginlendirme seni neden bu kadar rahatsız etti.
tartışmada değil amacım.
herkese iyi eylenceler taze anneler bebişlerinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

ya hemende nasıl bozuyosun moralini:)merak etme benimde görünmedi biraz daha büyüyünce daha net görünür hemen kötü düşünme

ayy bozmazmıyım yaaa 11mm gerçi vajinal bakılsaydı görünebilirmiş karından 16 18 mm ken izlenmeye başlıyormuş bilemedim ki aa görenler nasıl gördü herneyse pazrtesi görebilriim inşalalh

ayy bozmazmıyım yaaa 11mm gerçi vajinal bakılsaydı görünebilirmiş karından 16 18 mm ken izlenmeye başlıyormuş bilemedim ki aa görenler nasıl gördü herneyse pazrtesi görebilriim inşalalh

Vallahi bende bilmiyorum:)bende kalp atışını duyanlara şaşıyorum benim 6 haftalıkken duyulmadı 5 haftalık duyanlar var inşallah haftaya çarşamba gidicem kontrole o zaman duyarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…