Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

ayy bozmazmıyım yaaa 11mm gerçi vajinal bakılsaydı görünebilirmiş karından 16 18 mm ken izlenmeye başlıyormuş bilemedim ki aa görenler nasıl gördü herneyse pazrtesi görebilriim inşalalh

canım bana vajinal bakıldı keselerin biri 6,5 diğer 8.30 mm di. ama doktor bebek için erken dedi bunu ancak 10 gün sonra anlarız dedi. hatta ben bu keselerin içinde bebek olmama ihtimali de var dimi die sordum o da bi ihtimal ama niye şimdiden canını sıkasın ki ben inanıyorum bebeklerin seninle dedi. bende bu yönde düşünmeye çalışıyorum. herkesin gebeliği aynı değil canım kese büyük olabilir küçük olabilir içinde hiç bebekte olmayabilir yada çok küçük olabilir yada küçük bir kesede beklediğinden büyük bi bebekte olabilir. bunlar hep ihtimal. ikimizde pazartesi ne olduğunu öğrenicez ama o zamana kadar da içimizi ferah tutmalıyız bebeklerimizi de üzmeye gerek yok dimi:)

ayy bozmazmıyım yaaa 11mm gerçi vajinal bakılsaydı görünebilirmiş karından 16 18 mm ken izlenmeye başlıyormuş bilemedim ki aa görenler nasıl gördü herneyse pazrtesi görebilriim inşalalh

doktorun cihazına görede mi değişiyo acaba çünkü bigün önce doktor karnımdan göremedi vajinalden baktı gördü ertesi gün başka doktorda karnımdan gördü. 1 günde büyümemiştir heralde kese :) bencede moralini bozma görürsün inş en kısa zamanda.

bakalım evet öğrenicez pazartesi günde 1 mm büyüormuş kese 18 mm felan olması lazım yani ki ozamnda görünmesi lazım ama normaldedi ki ben siyeh görmedim beyazdı kesenin içide dışıda kenarları belliydi doktor iyi dedi normal dedi görünmemesi haftaya çağırdı işte bakalım ozamn görebilecekmiyiz düşünsekte faydası yok nasılsa rahat olalım bari iyiysi,yle kötüsüyle yaşıcaz inş iyisiyle yaşarız:)):):

ne zamn gittin peki doktora

Hanımlar,
senin topiğin benim topiğim tartışması yapmayınız, isteyen istediği topikte yazsın, topik linki verip şuraya gel buraya gel de demeyin, polemiklerle huzursuz etmeyin kimseyi...

selam hanımlar yeni gördüm başlığı.. ben de tahminen 6 haftalık hamileyim, ilk olacak inşallah o yüzden şaşkınım biraz.. takipçinizim :)

kızlar doktordan geldim..minik mercimeemi gördüük..daha doğrusu kesemizi gördük...kesenin içinde de minnacık bi nokta gördük..o nokta biziim mercimemizmiş :)) hayatımda hiç bir noktanın beni bu kadar mutlu edeceğini tahmin edemezdim doktor herşeyin sağlıklı ve normal gittiğini söyledi...Allaah sağlıcakla kucaklarımıza alcağımız günleri de göstersin inşş..

normal ultrasonla mı gördün yoksa vajinal mi bende dün g,tt,m göremedimde onden soruyorum

GÖZÜN AYDIN CANIM, tam olarak ne kadarlık hamilesin, kesen ve bebişin kaç mm idi. bunları da söyledi mi doktor. kalp atışını henüz görmedin heralde. allah onu da nasip eder inş en önemlisi umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..

cnm çok teşekkürederiim... valla kesem 6mm çıktı..bebişi bilmiorm çünkü nokta gibi bişiydi zaten ben 6 haftalık hesaplamıştım ama doktorum bugün 5+5 sin dedi... hayır kalp atışı için erkenmiş,2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi doktorum... inş cnm hepimiz sağlıcakla kavuşalım mercimeklerimize :)))

cnm çok teşekkürederiim... valla kesem 6mm çıktı..bebişi bilmiorm çünkü nokta gibi bişiydi zaten ben 6 haftalık hesaplamıştım ama doktorum bugün 5+5 sin dedi... hayır kalp atışı için erkenmiş,2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi doktorum... inş cnm hepimiz sağlıcakla kavuşalım mercimeklerimize :)))

birde 6 mm miş canım ya benim ki 11mm herneyse herkez görmemiş pazartesi görürüm inş kötü düşünmim bari belki makinanın eski oluşndan felan kaynaklanıyordur bilemiyorum doktor normal dedi sıkmıcam canımı : desemde sıkıyorum

canım herkeste farklılık gösterebilir..herkesin gelişimi yapısı bir değil ki,bunlar kural dahilinde gelişim göstermiyor ki,kafana takacak birşey yok,pazartesi görürsün inş mercimeğini...boşyere kendini strese sokma bebişini üzme bakiimm...

yok yok düşünmicem artık bu konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…