Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

iyi akşamlar kızlaaaaaarrr.... tatlıdan iyice soğudum inanamıyorum...
hep tuzlu ekşi acı yesem az olur yaaa

ben yaklaşık 3 haftadır çikolataya aşırı bağlandım..nerdeyse çikolatasız duramaz oldum..hala devam ediyo

Selam kizlar yarin bende bebegimi gorucem insallah ilk tanismamiz :) COk heyecan.iyim
Bende tatlidan nefret ediyorum bol bol limon yiyorumm :) cikolatanin adii bile duymak istemiyorum
Birde acayip uyuyorum iste zor dayaniyorum nasil geicek bilmem 9 ay :)

canım hiç üzülme geçen hafta gittim benim de gözükmedi kesem doktor 2 gün sonra gelsen görürdük dedi muhtemelen geç döllenme olmuş benimki de zaten regl dönemim de 32 günde bir falan oluyodu haftaya gel dedi ben de cuma gidicem keseyi görmeye bu herkeste farklılık gösterebilr

bugun ilk ultrason kontolune girdim, sata gore 5+3 gebeyim ama doktor adetim 25 gun die sen onu 5+6 dusun ona gor hesabini yap dedi. keseyi ve yolk kesesini cok net gorduk, embriyo goremedi ama yolkun sol altinda kucuck bi nokta vardi bu mu acaba die cok israrla sordum ama emin olamiyorum cuma gel dedi. ama yuzde 90 gorulecek yolk olusmus dedi, siz ne dersiniz bos gebelik olabilir mi? bu arada bana aman asla kahve icme spor yapma alkol alma demedi, gunde bi kahve cay yuruyus yuzme pilates yoga, haftada bi iki kadeh bira sarap ama ayri gunlerde içebilirsin dedi, benim doktorum biraz rahat gerci :)

aynı bende öyleyimmmmm... hele çalışırken çok zorlanıyorum yaaaa

yok yok düşünmicem artık bu konuyla ilgili

canım ben geçen hafta doktora gittim ve keseyi göremedik test yaptı doktor ve 2 gün sonra glsen görücektik dedi ben de baştan uzuldum ama soradan içim rahatladı kendimi çok sağlıklı rahat hıssediyorm benim fasulye erken yapınamamış dedim kendi kendime :)
benim hesaplamamla onunki tutmadı ama zaten regl dönemim 31 günde bir oluyodu neyse sakın canını sıkma

canım 32 günde bir oluyrsan geç döllenmedir eltimde baya görememişti bebeğini ama ben,m öyle bir ihtimalim yok tedavi ile oldu yumurtlama ve çatlatma iğesi oldum yani anlayacağın ne zamn çatladığını bile biliyorum ayın 20 yada 21 döllendi benim bebek çünkü yumurta 1 gün yaşıyor hayırlsı doktor banada normal dedi karından baktıya belki ondandır pazartesiye gözükür inşallah nasip kısmet ben üzmicem kendimi allah ne nasip ettiyse omu yaşıcam nasılsa

Kızlar bende tekrar lekelenme oldu bi kere daha olmuştu çok korkuyorum inş bişey olmamıştır yarın hemen doktora gidicem. İlk lekelenmede doktor bi ilaç yazmıştı şuan çok gerek yok bidaha olursa başlarsın demişti. Bi tane aldım ama hayırlısı bakalım inş yarın size kötü haber vermek zorunda kalmam :/

STERS YAPMA CANIM olabiliyormuş illa kötü birşey değil yani ilk aylarda daha sık görünüyor çok şiddetli değilse adet kanaması gibi değilse ve sancın yoksa korkma derim ama bebekler okadar değerliki elimizde olmuyor malesef bendede olmuştu korkumdan baya yerimden kalkamadım ama geçti devam etmedi fazlamı yoruyorsun kendini çünkü bende temizlik yaptığım gün oldu

bende gecen hafta gıttım kesem 10 mm di bende göremedım bebeğimi doktor kalp atıslarınınn duyulması ıcın kesenın 2,5 cm olması gerek dedı bende haftaya gidip duyacagım kalp sesını hayırlsııyla

birgün önce temizlik yapmıştım çok zorlamadım kendimi ama yinede yorulmuştum. şimdi doktorumu aradım bu bebeğin sağlıksız geliştiğinin göstergesi olabilir dedi geçen perşembe gitmiştim en son daha net bişey söleyebilmemiz için biraz vakit geçmesi gerekiyo dedi ama yinede çok tedirginseniz bi gelin dedi ben dayanamam gidicem ama içim çok sıkılıyor iyi haberler almıcam gibi

kızlar şimdi doktordan geliyorum çok şükür önemli bişey yokmuş gelişmesi maşallah iyiymiş hatta kalbini bile gösterdi doktor çok güzeldi böle hareketli bi aşağı bi yukarı boyu 3 mm ymiş pirinç tanesi kadar falan resimde böle c harfi gibi çok çirkinn bişeyy kanamada bi damardan falan olabilirmiş dedi ilişki bi süre yaşamayın istersen ilaca(progestan) devam edebilirsin dedi. kızlar hiç umudum yoktu hatta eşime dedim düşükse eğer hemen denicekmiyiz tekrar yani o kadar umutsuzduk. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Aminn..

çok geçmiş olsun sabahtan okuyunca çok üzülmüştüm
İyi haberlerinize çok sevindim
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

gözün aydın cnm:) valla msjını okuyunca korktum senin için neyseki sorun yokmuş:) kimsenin bebişi annesini terketmesin inşallah

çok sevindim sizin adınıza kendinize çok dikkat edin Allah uzun ömürler versin ...

çok geçmiş olsun sabahtan okuyunca çok üzülmüştüm
İyi haberlerinize çok sevindim
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

gözün aydın cnm:) valla msjını okuyunca korktum senin için neyseki sorun yokmuş:) kimsenin bebişi annesini terketmesin inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar işte kanama oldu mu hemen kötüye yoruyor herkes bide 2. kez olunca iyice korktum. demekki hemen tedirgin olmamak gerekiyor soğukkanlı olmamız lazım ama yinede dikkat edelim kızlar öle deli gibi iş falan yapmayın. bide benim ilişkiden sonra oldu genelde kanamalarım demekki bunada dikkat etmemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…