yok yok düşünmicem artık bu konuyla ilgili
düşünmee artıkkkkk herşeyin hayırlısı.. haftaya sende paylaşcan bebişinii görcez burdaa :))
birde 6 mm miş canım ya benim ki 11mm herneyse herkez görmemiş pazartesi görürüm inş kötü düşünmim bari belki makinanın eski oluşndan felan kaynaklanıyordur bilemiyorum doktor normal dedi sıkmıcam canımı: desemde sıkıyorum
Selam kizlar yarin bende bebegimi gorucem insallah ilk tanismamiz :) COk heyecan.iyim
Bende tatlidan nefret ediyorum bol bol limon yiyorumm :) cikolatanin adii bile duymak istemiyorum
Birde acayip uyuyorum iste zor dayaniyorum nasil geicek bilmem 9 ay :)
yok yok düşünmicem artık bu konuyla ilgili
canım ben geçen hafta doktora gittim ve keseyi göremedik test yaptı doktor ve 2 gün sonra glsen görücektik dedi ben de baştan uzuldum ama soradan içim rahatladı kendimi çok sağlıklı rahat hıssediyorm benim fasulye erken yapınamamış dedim kendi kendime :)
benim hesaplamamla onunki tutmadı ama zaten regl dönemim 31 günde bir oluyodu neyse sakın canını sıkma
Kızlar bende tekrar lekelenme oldu bi kere daha olmuştu çok korkuyorum inş bişey olmamıştır yarın hemen doktora gidicem. İlk lekelenmede doktor bi ilaç yazmıştı şuan çok gerek yok bidaha olursa başlarsın demişti. Bi tane aldım ama hayırlısı bakalım inş yarın size kötü haber vermek zorunda kalmam :/
birde 6 mm miş canım ya benim ki 11mm herneyse herkez görmemiş pazartesi görürüm inş kötü düşünmim bari belki makinanın eski oluşndan felan kaynaklanıyordur bilemiyorum doktor normal dedi sıkmıcam canımı: desemde sıkıyorum
STERS YAPMA CANIM olabiliyormuş illa kötü birşey değil yani ilk aylarda daha sık görünüyor çok şiddetli değilse adet kanaması gibi değilse ve sancın yoksa korkma derim ama bebekler okadar değerliki elimizde olmuyor malesef bendede olmuştu korkumdan baya yerimden kalkamadım ama geçti devam etmedi fazlamı yoruyorsun kendini çünkü bende temizlik yaptığım gün oldu
kızlar şimdi doktordan geliyorum çok şükür önemli bişey yokmuş gelişmesi maşallah iyiymişhatta kalbini bile gösterdi doktor çok güzeldi böle hareketli bi aşağı bi yukarı boyu 3 mm ymiş pirinç tanesi kadar falan resimde böle c harfi gibi çok çirkinn bişeyy kanamada bi damardan falan olabilirmiş dedi ilişki bi süre yaşamayın istersen ilaca(progestan) devam edebilirsin dedi. kızlar hiç umudum yoktu hatta eşime dedim düşükse eğer hemen denicekmiyiz tekrar yani o kadar umutsuzduk. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Aminn..
kızlar şimdi doktordan geliyorum çok şükür önemli bişey yokmuş gelişmesi maşallah iyiymişhatta kalbini bile gösterdi doktor çok güzeldi böle hareketli bi aşağı bi yukarı boyu 3 mm ymiş pirinç tanesi kadar falan resimde böle c harfi gibi çok çirkinn bişeyy kanamada bi damardan falan olabilirmiş dedi ilişki bi süre yaşamayın istersen ilaca(progestan) devam edebilirsin dedi. kızlar hiç umudum yoktu hatta eşime dedim düşükse eğer hemen denicekmiyiz tekrar yani o kadar umutsuzduk. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Aminn..
çok geçmiş olsun sabahtan okuyunca çok üzülmüştüm
İyi haberlerinize çok sevindim
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
gözün aydın cnm:) valla msjını okuyunca korktum senin için neyseki sorun yokmuş:) kimsenin bebişi annesini terketmesin inşallah
çok sevindim sizin adınıza kendinize çok dikkat edin Allah uzun ömürler versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?