çok teşekkür ederim Allah tüm anneleri ve bebeklerini korusun inş..
merhaba arkadaşlar benim yaş:30 sat:2 eylül ilk çoçuğum olacak nasip olursa nisanda 8 haftalık kalbi atmadığı için kürtaj oldum. geçen haftadan pazartesiye kadar midem çok kötüydü iki dündür iyi ve hiç bulantı yok bu yüzden tedirginim ilk randevuyu bilerek pazartesi gününe aldım 7.hafta bitsin diye öyle gideyim sizce yarın doktora gideyim mi çok tedirginim....
cnm hergün mide bulantısı olcak diye bir şart yok ki... öyle düşünüp canını boşyere sıkma.kontrol günün ne zamansa o zaman git bence..(tabiki kanama ve çok fazla sancı yoksa)
Selam kızlarr doktordan geldim.Bebeğide , keseyi de , kalp atışınıda duyduk (vajinal ultrason yaptı).
Çok güzel bir duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar benim yaş:30 sat:2 eylül ilk çoçuğum olacak nasip olursa nisanda 8 haftalık kalbi atmadığı için kürtaj oldum. geçen haftadan pazartesiye kadar midem çok kötüydü iki dündür iyi ve hiç bulantı yok bu yüzden tedirginim ilk randevuyu bilerek pazartesi gününe aldım 7.hafta bitsin diye öyle gideyim sizce yarın doktora gideyim mi çok tedirginim....
Selam kızlarr doktordan geldim.Bebeğide , keseyi de , kalp atışınıda duyduk (vajinal ultrason yaptı).
Çok güzel bir duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kızzlaaar bayram tatili için arabayla otobüsle uzun yolculuğuna çıkacak olan var mı aranızda???
ben gidicektim ama hamile olunca vazgeçtim ama sakıncası olmaz arkadaşım hep yaptı ben tedirginim işte
evet bende gidicem uzun yola...doktorla konuştuk o da sorun olmayacağını söyledi...benim doktorum hep şunu söylüyor:" böyle seyahatla,koşmayla,dans etmeyle,cinsel yolla düşük olacaksa o zman kürtaj diye bir kavram olmazdı..kürtaj yaptırmak isteyenler bu yolları dener düşürürdü" diyor...sağlıklı gebeliklerde anne bedeni herşekilde korurmuş bebeğini..sağlıksız bebekler düşükle sonlanırmış... bende o yüzden biraz rahat davranıyorum ama arkadaşlardan gidicek olan varmı diye merak ettim...
kızlar rüyada çikolatalı gofret yedim acaba ne ki aşerme felan mı yoksa rüya mı işte ama şuan canım istemiyor tabirine baktım sağlığa çıkıyor inş sağlığa çıkar şuan aşermeyi değil öncelikle bebeğimin sağlığını düşünüyorum )::):):):):) ben birde ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı hiçbirşey yok normal hayatımdayım özel birşey yok yani nasıl hamileyim ben anlamadım ki:):):)
ya ne güzel işte ben mide bulantısından ölcem sanki devamlı bulanıyo ve 3 gündür sadece kraker yedim az öncede hepsini toptan çıkardım afedersin hemde katı olarak hiç sindirilmemiş resmenboğazımın ağrısından konuşamıyorum zorlanmaktanda karnıma ağrılar girdi heralde 2 kiloda vermişimdir o yüzden haline şükret çok kötü bişe kafamı kaldıramıyorum resmen
ben 5+3te vajinal ultrasonla gördüm cnm keseyi görebilirsin ama karından görünür mü bilmem
Benide listeye eklermisiniz :))))))))
ben gidicektim ama hamile olunca vazgeçtim ama sakıncası olmaz arkadaşım hep yaptı ben tedirginim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?