ben gidicektim ama hamile olunca vazgeçtim ama sakıncası olmaz arkadaşım hep yaptı ben tedirginim işte
ben de çıkıcam inşallah, 700 km kadar hem de... henüz tedirgin olmak için çok erken diye düşünüyorum, sanırım 7. aydan sonra tehlikeli olabiliyormuş..
ben de çıkıcam inşallah, 700 km kadar hem de... henüz tedirgin olmak için çok erken diye düşünüyorum, sanırım 7. aydan sonra tehlikeli olabiliyormuş..
ya ne güzel işte ben mide bulantısından ölcem sanki devamlı bulanıyo ve 3 gündür sadece kraker yedim az öncede hepsini toptan çıkardım afedersin hemde katı olarak hiç sindirilmemiş resmenboğazımın ağrısından konuşamıyorum zorlanmaktanda karnıma ağrılar girdi heralde 2 kiloda vermişimdir o yüzden haline şükret çok kötü bişe kafamı kaldıramıyorum resmen
sadece benım mıdesı bulanan sanıyordum offf çokkk fenayımmm midem hiç aralıksız bulanıyor düün 3 kez çıkarttım gece çıkarttım sabah uyandım çıkartttım ve hala bulanıyor neyle gecer bu bulantılar bı hapı felan varmı bunun yaaa
serumm takınmıyor musun?benım mıde bulantım yok ama yınede doktor çıkartırsan gel serum takalım demısti...
yok cnm yaa serum felan takınmadım benım doktorum öyle bişi demedı bana dua et olmasın bulantın çok çok çok kötü bişi tarifi yok canımdan can gidiyor resmen ... ben tüp bebekle hamıle kaldım belkıe o yuzden serum felan takmazlar açıkçası ben zor elde ettım bebeğimi o yuzden ilaç felan kullanmak istemıyorum dayanabıldıgım yere kadar dayanmaya çalışacam
oyyyyyysenin iş zormuş gercekten.... dayan bıtıcek yakındaaa... ama bı aasan doktorunu belkı bı cözum yolu vardır.... bende bulantı olmayınca kotu hıssedıyorum kendımı bebek gelısmıyor sanıyorumm ama cok sukur her pazartesı doktordayımm bı sorun yok:)
sen çok sık gidiyormussun ben daha 1 kez gittim keseyı gorduk çarsamba günüde kalp atısını duymak ıcın çağırdı randevum o gün gidince bulantı olayınıda o zaman söylerım dıye düşündüm dayanmaya çalışcam extradan ilaç kullanmak istemıyorum bebeğime bişi olursa vicdan azabı duyarım.... bide aksı gibi çalışıyorum evde olsam süreklı uyurum o zaman hissetmezdim bu kadar
bu sürecte calısmak gercekten zor allah yardımcınız olsun.. ben allahtan cıktım işten....sabahları halsızlıkten bol bol yatıyorum:S ben ıkı doktora gıdıyorum galıba psikolojım bozuldu cunku oyle 15 gun bekleyemıyorumm her an bırseymı oldu korkusu var.. bunu bır nedenıde hamılelık belırtısı olmaması halsızlık harıc:) ama zaten yatmayı severdım
herkezde belırtı olmuyor demekkı kalp atısını duydunmu sen? ohhhh ne güzel valla bizim yerimizede yattt bende yılbasında çıkacam inş bi aksılık olmazsa
sen çok sık gidiyormussun ben daha 1 kez gittim keseyı gorduk çarsamba günüde kalp atısını duymak ıcın çağırdı randevum o gün gidince bulantı olayınıda o zaman söylerım dıye düşündüm dayanmaya çalışcam extradan ilaç kullanmak istemıyorum bebeğime bişi olursa vicdan azabı duyarım.... bide aksı gibi çalışıyorum evde olsam süreklı uyurum o zaman hissetmezdim bu kadar
mrhba canım bulantılardan bende hamılelık donemımde cok cekmıstım.doktorum hassas bı bunyem oldugunuda eklemıstı sozlerıne normaldede en ufak kokudan kusan bı ınsan oldugum ıcın ben nane lımon ıcıodum mıdem bulandıgında yada lımon suyu sulandrıp sker eklıodum bıraz rahtlatıodu benı bı dene ıstersen.calıstıgın ıcın halsızlıkte bulantıları tetıkleyebılıyor.bulantım ıcın bana ılac yazmamıstı doktorum gerek yok yıyebıldıgını ye demıstı.vıtamın wermıstı bana klasık olarak kullandıklarımızdan folık asıt bıde balık yagı hapı onlar dırek kanına gectıgınden bebek zaten gereklı olanı alıomus.baslarda bızım depo ettımız kalsıyumu vs bızden kullandıkları ıcın mınıklerımız pek sıkıntı yaratmazmıs:)) sen yıyebıldıgını yemene bak. bu arada bılen bı ıkı arkadas war ben bebeıgımı 14. haftasında kaybettım sımdı bastan baslıorum.ve o bulantılar ıcın can atıorum nefessız kaldıgım ogurmekten basıma arılar gren gunler cok guzelmıs.tadını cıkar cok fazla hırpalamadan kendını.:)sag salım alın bebıslerınızı kuccaklarınıza inş.
bırde bı kac arkadasımız kanamadan fln bahsetmıs bır ıkı damla kan grmekle bebekte bı sorun olucagı fıkrını hemen aklınıza getrmeyın dusuk rıskınde yada saglıksız gebelıklerde kanama bır kac damla olmuyor.adet kanaması gıbı yogun oluyor ve muhtemeln ters gden bısı oldugunu anlamanıza yardım eden ıgrenc bı agrı mınık kasılmalarımız gıbı dııl yanı.cok endıselnmeyın annenın vucudu o mukemmel varlıgı koruyucak sekılde olusturulmus.zıplamayla hoplamayla egılıp kalkmayla kımse onu ordan sokup alamaz:)
eğerkı sansın varsa mutlaka cıkk işten.. ben cok yogun calısıyordumm... sadece pazar gunlerım tatıldı ve hıc bırseyden tat almıyordum artık... şimdı ise yatabılıyorum evıme, kendıme vakıt ayırabılıyorum ohhhhhhhhhhhhhhkalp atısını duymadım ama gördum canım 5+6 gunlukken... erken oldu ama benı rahatlattı.. cunku bende gunluk igne kullanıyorum düşük rıskım vardı ılk bebekde düşmüştu bu yuzden kafayı yıyordum: ( sımdı her pazartesı bı doktora gıdıyorum 2-3 gun dedıklerı benı ıdare edıyor ama sonrasında yıne korkular baslıyorr:S:S
benımde sadece pazar günlerim tatıl ...vajınal ultrasonlamı gordun kalp atımını.....yıl basına kadar çalışmam lazım malesef dedımya tedavı ıle oldu bebegım daha ılk tedavının borcu bıtmeden 2. tedavıye başladık o yuzden baya bı borçlandık borç olmasa 1 dk durmazdım işte ama ne yapalım yınede çok şükür bugünümüze ...progestan iğnemı kullanıyorsun ...
yok canım benım karnımdan baktı.....ben progestan ilacını içiyorum birde clexana igne vuruyorum... allah yardımcın olsun canım.. ama az öcnede yazmısın 1 ay kalmıs.... öyle bır zaman gecıcekkı 1 ay ne kı bır bakıcaksın bebegın kucagında hayırlısıyla...
bende gidicem canım doktorum kanama olmadıgı sürece yolculuk yapabilrsin dedikızzlaaar bayram tatili için arabayla otobüsle uzun yolculuğuna çıkacak olan var mı aranızda???
ayy canım ya ne güzel bizde 4 haftalıkken karından gördük 7.7 mm di. 2 hafta sonra kalp atışı için çagırdı sen ne zamn gidiceksin canım4+6 da karından ultrasonda gördük:) Sevindirdi bizi miniğim. kese şu an yalnızca 5 mm.
aaa doktora bak ya böle insanları oturtuyolar oraya bide özel hastaneymiş çok sinir oldum doktora ne biçim konuşuyo öle hem sağlıklı diyo sonrada sinir etmek için resmen töbe töbeKızlar dün gece 3-4 damla koyu pembe kan geldi benden.Sabah hemen hastaneye gittim.Benim hiçbi zaman doktordan yana şansım olmadı.Normalde gittiğim doktor izne ayrılmış 1 ay.Baka doktora gittim (özel hastane). kartıma baktı daha geçen hafta gelmişsin dedi.Sinirli bi şekilde.Bende dedim ki kanamam var o yüzden geldim.Ultrasona geçtim doğru düzgün bakmadı bile.Bebek sağlam kalbi de atıyo dedi.Bende dedimki Lekelenme oldu tehlikesi olurmu dedim.Verdiği cevap:Herkesin düşük tehlikesi var senn de var.Hayat bu ölcekle olcağa engel olunmaz.Kalbi de durabilir düşük de yapabilirsin.Beynimden vurulmuşa döndüm.Bunları söleyip de moralimi niye bozuyosun madem sağlıklı.Sadece ilişkiye girme dedi.Onun haricinde hiçbşy demedi.Progestan verdi.Yüzüme bile bakmadı.O an kurudum kaldım hiçbşy söleyemedim.Ama işe gelene kadar da bela okudum.Kızlar sizce bebeğim tehlikede midir? aranızda lekenlemesi olup da normal bi şekilde gebeliği süren var mı ? Benim ilk bebeğim tecrübesizim.Hemde tedaviyle oldu 2,5 senedir uğraşıyodum.Çok korkuyorum.
sadece benım mıdesı bulanan sanıyordum offf çokkk fenayımmm midem hiç aralıksız bulanıyor düün 3 kez çıkarttım gece çıkarttım sabah uyandım çıkartttım ve hala bulanıyor neyle gecer bu bulantılar bı hapı felan varmı bunun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?