Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

arkdaşlar tablo yapmışsınız ya hani doğum günleri daha erken değil hemen belli oluyor mu benim ki daha tam ne kadarlık belli değil 4 mü 3 mü ilerleyen zamanlarda belli olmuyor mu burda bebeğini gören varmı ???

birde benim spn adet trihim 5 eylül çok yeni daha bir gün geçti adetimi ama çok şükür daha minicik bebeğim :):):) yaz bebbeği olacak evet ::):: nasipse bakalım :)::):):):):)

kızlar benim de bata 2 gün var inş. bende buraya güzel haberler veririm..yarın sabah test yapacagım bakalım durum ne.

o tabloya benide yazın son adet tarihim 5 eylül ama doğum tarihini bilmiyorum :):)))))))))

Canım, bunlar tahmini doğum tarihleri. KK forumdaki araçlar bölümündeki hesaplayıcıya SAT girip yazıyoruz. Aşağı yukarı yani bu tabiiki de

benim kan sonucum bugün beta hcg 51 çıktı.şuan şoktayım son adet tarihim 30 ağustos tu benide listeye eklerseniz sevinirim:)))

benim kan sonucum bugün beta hcg 51 çıktı.şuan şoktayım son adet tarihim 30 ağustos tu benide listeye eklerseniz sevinirim:)))

pardon kızlar hesaplama yerini yeni gördüm 7 haziran 2013 çıktı hadi bakalım hayırlısı

kızlar biraz alakasız olucak ama sormam gerekiyo bunu :) bizim bi tanıdık bana şu sıralar eşinle bişey yaşama dedi riskli zamanlar dedi doktora giden varsa aranızda böle bişey duydunuz mu hiç acaba ?

kızlar biraz alakasız olucak ama sormam gerekiyo bunu :) bizim bi tanıdık bana şu sıralar eşinle bişey yaşama dedi riskli zamanlar dedi doktora giden varsa aranızda böle bişey duydunuz mu hiç acaba ?

evet denilir ilk 3 ay biraz daha dikkatli olunması gerek ben ek inanmam ama genede öyle yapmayı düşünüyorum :):):):

evet denilir ilk 3 ay biraz daha dikkatli olunması gerek ben ek inanmam ama genede öyle yapmayı düşünüyorum :):):):

hadii yaa kötü oldu buu şimdi :)) yarın doktora gidicem inşallah doktorada bi soralım bakalım ne dicek :)

hadii yaa kötü oldu buu şimdi :)) yarın doktora gidicem inşallah doktorada bi soralım bakalım ne dicek :)

aslında takma sen onu daha bi kaç gün önce hamileleiğimi öğrenmeden neler yaptım ben rangere bindim luna park ters yüz etti az daha ölüyordum durdurtturdum korkudan pek önemli değil atraksiyonlar eğer allah nasip ettmediyse hepsi bahane

canım allah nasip ettiyse olur ilişkiden felan düşmez çocuk ama dikkat etme anlamadı taşımasın açıklık getireyim de çünkü mesela bende dikkat ediyorum özellikle şu 3 ay

Kızlar bende geldim..Satım 2 Eylül..Dün 2. çizgi silik çıktı..Ekleyin listeye benide

Arkadaslar benim dun kahverengi lekelenmem oldu gecti progestana basladim ama bugun kasik agrim var dusuk mu yapicam acaba halbuki dunku kan degerimmde yukselmisti baya offf

Arkadaslar benim dun kahverengi lekelenmem oldu gecti progestana basladim ama bugun kasik agrim var dusuk mu yapicam acaba halbuki dunku kan degerimmde yukselmisti baya offf

bişey olmaz inşallah cnm ablamın olmuştu ilk zamanlarında doktor dikkat et demişti bişey olmadı Allah'ın izniyle. birde bebek erkek oluncada lekelenme olurmuş diye duymuştum ben ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi :)

canım allah nasip ettiyse olur ilişkiden felan düşmez çocuk ama dikkat etme anlamadı taşımasın açıklık getireyim de çünkü mesela bende dikkat ediyorum özellikle şu 3 ay

zaten eşim çok korkuyor ben istesemde o istemez :) neyse bebeğimizden önemli değil ya ne yapmamız gerekiyosa onu yaparız bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…