- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
tebriklerrr Allah hepimize sağ salim doğum yapmayı nasip etsin:))
bende günümde yaptım çıktı valla hemencecik :):)
evet çıkıyo ama benim geç geldi biraz 2. çizgi :) eşime göstermeye gittim çıkmadı diye bi baktım bişiler belirmeye başlıyo
merhaba arkadaşlar 02.06.2013 anne olma tarihim :)
arkdaşlar tablo yapmışsınız ya hani doğum günleri daha erken değil hemen belli oluyor mu benim ki daha tam ne kadarlık belli değil 4 mü 3 mü ilerleyen zamanlarda belli olmuyor mu burda bebeğini gören varmı ???
benim kan sonucum bugün beta hcg 51 çıktı.şuan şoktayım son adet tarihim 30 ağustos tu benide listeye eklerseniz sevinirim:)))
kızlar biraz alakasız olucak ama sormam gerekiyo bunu :) bizim bi tanıdık bana şu sıralar eşinle bişey yaşama dedi riskli zamanlar dedi doktora giden varsa aranızda böle bişey duydunuz mu hiç acaba ?
evet denilir ilk 3 ay biraz daha dikkatli olunması gerek ben ek inanmam ama genede öyle yapmayı düşünüyorum :):):):
hadii yaa kötü oldu buu şimdi :)) yarın doktora gidicem inşallah doktorada bi soralım bakalım ne dicek :)
hadii yaa kötü oldu buu şimdi :)) yarın doktora gidicem inşallah doktorada bi soralım bakalım ne dicek :)
Arkadaslar benim dun kahverengi lekelenmem oldu gecti progestana basladim ama bugun kasik agrim var dusuk mu yapicam acaba halbuki dunku kan degerimmde yukselmisti baya offf
canım allah nasip ettiyse olur ilişkiden felan düşmez çocuk ama dikkat etme anlamadı taşımasın açıklık getireyim de çünkü mesela bende dikkat ediyorum özellikle şu 3 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?