Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

İnşallah cnm ya peki kasık ağrıları da olmuş muydu ablanda birde lekelenme ne kadar sürmüştü

İnşallah cnm ya peki kasık ağrıları da olmuş muydu ablanda birde lekelenme ne kadar sürmüştü

o kadar detaylı bilmiyorum 3 sene oldu çünkü ama telefonda öle demişti hamileyim ama lekelenmem oldu dikkat etmem lazımmış falan dedi. oda düşme tehlikesi olduğunu düşünmüştü boşuna üzmüştü kendini Allah nasip ettiyse hiç bişey olmaz inşallah cnm ama tabi yinede dikkat edelim biz Allah'ın emanetlerine iyi bakalım :)

arkadaşlar merhaba, dün test yapıcam demiştim, yaptım. ikinci çizgi silik çıktı. bu sabahta kan testi verdim öğleden sonra belli olacak. beni ekleyin listeye :) sat tarihim 4 eylül. darısı isteyenlerin başına

zaten eşim çok korkuyor ben istesemde o istemez :) neyse bebeğimizden önemli değil ya ne yapmamız gerekiyosa onu yaparız bizde :)

aynen benimkide :):):): iş yapma 9 ayda diyor :):):):)): akşama misafirim vardı şimdi nasıl yapma kendimi yormadan yapıcxam işteee :):):):)

tebrikler:):):):): allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin hepimizin :)):):

Kızlar kasık ağrısı olanlar varmı boyle tek taraflı yanma gibi bir ağrı

Bende var ara ara kasılma kramp gibi bişey oluyor. önce panik oldum noluyo diye ama şimdi baktım internetten normalmiş. bir de çok fena mide yanması var, bugun kan tahilii için doktora gittiğimde ilaç da istedim. Gavisconun şurubunu verdi.

Bende mide yanması yok dun hafif bir lekelenme oldu aslında dun degerim 308 cıkmıştı ama korktum düşük mü yapıyoru diye bende gogüs acısı mside bulantısı falan da yok sadece kasık ağrısı var o kadar adetin ne kadar geçmişti senin

yine bir doktora gitmende fayda olabilir. ama internette "üstüne adet görme" diye bişeyden bahsediliyor. erken gebelik belirtisi olarak kabul ediyorlar. bu da normal deniyor. göğüste şişlik, ağrı falan ben de de var. sat: 4 eylül.
hemen korkup düşük filan getirme aklına Allahın izniyle hiçbişicikler olmaz :)

Evet gitim doktora dün ama sadece progestan verdi bekleyelim dedi düşük olabilr olmayabilir yerleşme kanamasıda olabilir dedi bekliyorum şu an bugün bişe yok sadece kasık ağrılarım var inşallah bişe olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…