mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???
Ben ilk doktora gittiğimde 407 çıkmıştı hcg ve görünmemişti ultrasonla 5 gün sonra gittiğimde gözüktü.zaten doktor 2 günde 1 değer iki katına çıkıyo ve 1500 olduğunda gözükür demişti gerçektende öyle oldu bence seninkide normal şartlar altında gözükür
saol canım :) peki kesede görünüyo mu o zaman yani tamamlanmış oluyo mu
kese gözükmüştü işte ultrasonda ama tabi bebek için daha erken.kesenin etrafındaki beyazlıklardan içinin dolumu boşmu olduğu yorumunu yapabiliyolar sadece.benim kesenin etrafı beyazdı doktor bu boş gebelik veya mol gebelik olmadığının belirtisi dedi.2 hafta sonrası içinde kalp atışı için çağırıyolar zaten
kese gözükmüştü işte ultrasonda ama tabi bebek için daha erken.kesenin etrafındaki beyazlıklardan içinin dolumu boşmu olduğu yorumunu yapabiliyolar sadece.benim kesenin etrafı beyazdı doktor bu boş gebelik veya mol gebelik olmadığının belirtisi dedi.2 hafta sonrası içinde kalp atışı için çağırıyolar zaten
kaçta gördün canım keseni
6+0 da gördüm tam hatta 1 gün öncede devlete gitmiştim o zamanda görünmüştü
ayy ne güzel yaa benimde görünür inşlh o gün korku var içimde inşlh bi sıkıntı cıkmaz... teşekkür ederim canım...
Kızlar dün gece 3-4 damla koyu pembe kan geldi benden.Sabah hemen hastaneye gittim.Benim hiçbi zaman doktordan yana şansım olmadı.Normalde gittiğim doktor izne ayrılmış 1 ay.Baka doktora gittim (özel hastane). kartıma baktı daha geçen hafta gelmişsin dedi.Sinirli bi şekilde.Bende dedim ki kanamam var o yüzden geldim.Ultrasona geçtim doğru düzgün bakmadı bile.Bebek sağlam kalbi de atıyo dedi.Bende dedimki Lekelenme oldu tehlikesi olurmu dedim.Verdiği cevap:Herkesin düşük tehlikesi var senn de var.Hayat bu ölcekle olcağa engel olunmaz.Kalbi de durabilir düşük de yapabilirsin.Beynimden vurulmuşa döndüm.Bunları söleyip de moralimi niye bozuyosun madem sağlıklı.Sadece ilişkiye girme dedi.Onun haricinde hiçbşy demedi.Progestan verdi.Yüzüme bile bakmadı.O an kurudum kaldım hiçbşy söleyemedim.Ama işe gelene kadar da bela okudum.Kızlar sizce bebeğim tehlikede midir? aranızda lekenlemesi olup da normal bi şekilde gebeliği süren var mı ? Benim ilk bebeğim tecrübesizim.Hemde tedaviyle oldu 2,5 senedir uğraşıyodum.Çok korkuyorum.
bende hiç görünöicek sanıyordum ama orada ydı doktor kese moluşmuş dedi iyi dedi ama bebeği göremedik normal dedi sıkıntı çıkmaz rahat ol :)
benimde dün kahverengi lekelenmem oldu hemde bu 2.kez oldu geçen haftada olmuştu ben dedim heralde kesin bu sefer kötü bişey oldu sabah hemen doktora gittim ve çok şükür doktor gelişmesi güzel bi sorun yok dedi. aynen bende kalbinin attığını gördüm çok rahatladım. sende korkma artık bak ne güzel görmüşsün kalbi atıyor. banada ilişkiyi yasakladı idare edicez artık bikaç ay. ama böle insanları doktor yapıyolar ya Allah bildiği gibi yapsın onları. sen biran önce kendine iyi bir doktor bul doktorun güleryüzlü olması seni rahatlatması gerçekten çok önemli. bende progestan kullanıyorum doktor sen bilirsin bi zararı yok istersen kullan dedi. bence biraz soğukkanlı olalım artık. böle tedirgin olursak Allah'ın gücüne gider hayırlısı olsun hepimiz için. Rabbim bebeklerimizi korusun.
kızlaar keyifler nasıl?? bişey sorcam şimdiden mercimeklerinizin kız mı yada erkek mi olacağına dair ne hissediyorsunuz??benm babam rüyasında görmüş kız oluyormuş...annem erkek olacak diye hissediyorum diyor..herkes bişiler hissediyor,ben de sanki kızım olcak diye hissediyorum bakalım tutacak mı?siz ne hissediyorsunuz??
ben oğlum olacak gibi hissediyorum bakalım :):):):)
:)) hadi bakalım inşş...16 haftaya belli olunca bakalım tutacak mı hislerimiz
ben oğlum olacak gibi hissediyorum bakalım :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?