Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???

mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???

Ben ilk doktora gittiğimde 407 çıkmıştı hcg ve görünmemişti ultrasonla 5 gün sonra gittiğimde gözüktü.zaten doktor 2 günde 1 değer iki katına çıkıyo ve 1500 olduğunda gözükür demişti gerçektende öyle oldu bence seninkide normal şartlar altında gözükür

saol canım :) peki kesede görünüyo mu o zaman yani tamamlanmış oluyo mu

saol canım :) peki kesede görünüyo mu o zaman yani tamamlanmış oluyo mu

kese gözükmüştü işte ultrasonda ama tabi bebek için daha erken.kesenin etrafındaki beyazlıklardan içinin dolumu boşmu olduğu yorumunu yapabiliyolar sadece.benim kesenin etrafı beyazdı doktor bu boş gebelik veya mol gebelik olmadığının belirtisi dedi.2 hafta sonrası içinde kalp atışı için çağırıyolar zaten

ayy ne güzel yaa benimde görünür inşlh o gün korku var içimde inşlh bi sıkıntı cıkmaz... teşekkür ederim canım...

aaa doktora bak ya böle insanları oturtuyolar oraya bide özel hastaneymiş çok sinir oldum doktora ne biçim konuşuyo öle hem sağlıklı diyo sonrada sinir etmek için resmen töbe töbe
sen takma kafana canım her kanama düşük olmuyo çok kişinin kanaması oldugunu duydum ben atlattılar kendine dikkat et biraz yorulma içini de ferah tut bakma sen o doktora.

Saol canım içimi ferahlattın.O an insan kitleniyo.bebeğe bşy oldu diye ztn korku doluydum titriyodum.cevap bile veremedim.Allah bölelerini bildiği gibi yapsın.Onlara aynı acıları yaşatsın inş.

kaçta gördün canım keseni

ayy ne güzel yaa benimde görünür inşlh o gün korku var içimde inşlh bi sıkıntı cıkmaz... teşekkür ederim canım...

bende hiç görünöicek sanıyordum ama orada ydı doktor kese moluşmuş dedi iyi dedi ama bebeği göremedik normal dedi sıkıntı çıkmaz rahat ol :)

kızlar benim durumum iyi şükür sadece sabahları bulanıyo yemek yiyin bence çıkarsanız da yiyin mide boş olduğu için yapıyo daha kötü oluyo hastanelik olursunuz ama belki sizinki ağır geçiyo olabilir benim inş böyle devam eder pazartesi kalp atışı için gidicem inş duyarız eşimin ailesi bile bilmiyo daha söylemedik bayramda artık çifte bayram yaşasınlar...

benimde dün kahverengi lekelenmem oldu hemde bu 2.kez oldu geçen haftada olmuştu ben dedim heralde kesin bu sefer kötü bişey oldu sabah hemen doktora gittim ve çok şükür doktor gelişmesi güzel bi sorun yok dedi. aynen bende kalbinin attığını gördüm çok rahatladım. sende korkma artık bak ne güzel görmüşsün kalbi atıyor. banada ilişkiyi yasakladı idare edicez artık bikaç ay. ama böle insanları doktor yapıyolar ya Allah bildiği gibi yapsın onları. sen biran önce kendine iyi bir doktor bul doktorun güleryüzlü olması seni rahatlatması gerçekten çok önemli. bende progestan kullanıyorum doktor sen bilirsin bi zararı yok istersen kullan dedi. bence biraz soğukkanlı olalım artık. böle tedirgin olursak Allah'ın gücüne gider hayırlısı olsun hepimiz için. Rabbim bebeklerimizi korusun.

hiç meraklanmayın kendinizi kasmayın ilk hamileliğim hep bunlarla geçti daha neler neler çooooooook şükür oğluşuma sağ salim kavuştum şimdi 2 yaşında maaşşaaaaalllaaaaahhhhhhh darısı başınıza benim de ikinciyeeeeeeeeee inşaaalaaaaaaaaaaahhhhhh

kızlaar keyifler nasıl?? bişey sorcam şimdiden mercimeklerinizin kız mı yada erkek mi olacağına dair ne hissediyorsunuz??benm babam rüyasında görmüş kız oluyormuş...annem erkek olacak diye hissediyorum diyor..herkes bişiler hissediyor,ben de sanki kızım olcak diye hissediyorum bakalım tutacak mı?siz ne hissediyorsunuz??

ben oğlum olacak gibi hissediyorum bakalım :):):):)

Bende kızım olucağını hissediyorum nedense bakalım tutucakmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…