Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Bende o herzaman oluyodu hamile kalmadanda önce bence çok çok erken onu hissetmek için:)karnınız seyiriyodur

nie öyle diyorsun şurda ne güzel şeyler düşünyorduk:) bencede öyle ama olsun kalbi die düşünmekte güzel :):):).

5+3 te ilk defa ultrasona girmis ancak bebeğimi görememistim. Doktorum 1 hafta sonra geldi dedi, ama araya bayram tatlini bugun geleyim diye israr ettim, bugun 5+6 gunundeyım. Doktor bak goremezsek bozulmak uzulmek yok diye cagirdi, ama bebegi gorduk kalp atislarini da dinledik pit pit atiyor minik kus. Cok mutlu oldum tarif edilemez, darisi sabirla bekleyenlerin basinaaa..9. hafta gel bi daha dedi, cok gec degil dimi? benden test vs istemedi normal mi sizce??

.. Yazdıklarını okurken öldüm gülmekten :))) çünkü aynı seyler bana da oluyo ve herkes gülüyor bana olmaz öyle şey diye :)) yaşasın tek değilmişim :))

yaaaa holley demek sende de oluyoo dün gece de hissettim hatta kocişe söyledim...güldü benle dalga geçti :))) yok artık daha neler diyee... bunları okutturcam onaa.. ayy inş düşündüğümüz şeydir,mercimeklerimizin kalp atışlarıdır yaa...

nie öyle diyorsun şurda ne güzel şeyler düşünyorduk:) bencede öyle ama olsun kalbi die düşünmekte güzel :):):).

yaaa bende daha önce hiiç öylee şeyler olmuyodu..bananee banaaneee ben çok ümitlenmiştiim... :)) bebişimizin kalbi diye düşünelim,o bile mutlu ediyor insanı...

tamam deryacım öyle olsun:)ben şuan herhangi birşeyden olumlu etkilenecek halde olmayınca direk pat diye söyleyiverdim.çok kötü bi gece geçirdim banyonun önünde uyuyorum artık lavaboya gitmek daha kolay olsun diye:S anne olmak ne zor bişeymiştek tesellim yaşadıklarımın ahirette ve dünyada çok güzel karşılığının olması

canımm gözün aydın çok güzel bir duygu ya:)) bende bugün 5+6 yım. benim de dr um pazatesi çağırdı inşş bende senin gibi duyabilirim bebişlerimin kalbini. 9. hafta çağırması normal canım, test için ise erken. 9. hafta gittiğinde söyleyecek sana hangi testleri istedini. şimdi bu yaşadıklarının tadını çıkar henüz onu yaşamamışlar da var:))

Kızlar selam..Yan topikten buraya transver oldum bende bugün kesin öğrendim kan sonucu ile bebişimi

aranızda bana da yer aaçar mısınıız :) ben de geldim en tazesinden hem de folik asit olarak hangi markayı ne kadar kullanıyor sunuz yazarsanız sevinirim kızlar..

ben testler için gittim devlet hastanesine. kalp atışlarını görmeden yapmıoruz dediler. kese 20 mm dedi galiba. kağıt şeklinde istemeyi unuttum. 10 gün sonra gel dedi

şaka yapıyorum canım ben inş mukafatını alırsın canım lavaboya okadar çok gidiyorsun demek heralde benim sütüm az olacak çünkü bende öyle ne su içme isteği nede tuvalate nede gögüslerde sancı var annemdede süt olmuyormuş 3 ay ancak emebilmişiz sanırım ona çektim::):):)süte nasıl bağladın dersen çok su içirtiyormuş bu sefer çok lavabo tabi ama mide bulantıysa kastetiğin onu bilemicem geçmiş olsun canım

.. Yazdıklarını okurken öldüm gülmekten :))) çünkü aynı seyler bana da oluyo ve herkes gülüyor bana olmaz öyle şey diye :)) yaşasın tek değilmişim :))

:))) arada bende de oluyo o sölediğiniz seyirme tarzı şey.. rahim büyümeye hazırlanıyo bu güzel bişey :)

ben testler için gittim devlet hastanesine. kalp atışlarını görmeden yapmıoruz dediler. kese 20 mm dedi galiba. kağıt şeklinde istemeyi unuttum. 10 gün sonra gel dedi

bnebeğide görmüşsündür ozamn canım içinde senin kese baya büyükmüş demekki erken döllenme olmuş benim 11 mm g ve gün farkıda var şuanda 15 mm olması gerkiyoır işte

Kızlar bişey soracam sizeee hamilelik sırasında alttan muayene yapılması gerekli oluyor muuu

bnebeğide görmüşsündür ozamn canım içinde senin kese baya büyükmüş demekki erken döllenme olmuş benim 11 mm g ve gün farkıda var şuanda 15 mm olması gerkiyoır işte

yok görmedi. yani klp atışı yok dedi. içine ben bakmadım. hemen hızlı halletti zaten. devlet hastanesine gitmiştim. 20 li bişi duydum ağzından. beta da yapmadı. geçen hafta 7 li bişiydi kese. yanlış mı duydum acaba. elime de vermediki o kağıttan

Kızlar bişey soracam sizeee hamilelik sırasında alttan muayene yapılması gerekli oluyor muuu

dün kan tahlillerimi yaptırıp ulturasona girmek için gittim devlete ama alttan muayne etmeden ulturasonu pek yapmıyorlarmış ve ulturasonu da vaginal olarak istiyor
onuin için de ben kaçtım canım dün :) gerisin geriye döndüm eve kendi dr.ma gidicem artık o istiyince yaptırıcam kan tahlillerimi :)

demkki üstün körü baktı yada söyleme gereği duymadı

ilerleyen dönemlerde görülmezse kese felan onun için kullanıyorlar ama bazen erken görebilmek için de alttan bakıyorlar sakıncası yok deniliyor doktora göre değişir ama doktor biraz dikkatli davranması gerkiyor sanırım ama endişe adilecek birşey yok sen kendi doktoruna görün bence ondan sonra bakmak isterse baktır yanii benden isteseydi baktırırdım ama karından gördü benim keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…