Bende o herzaman oluyodu hamile kalmadanda önce bence çok çok erken onu hissetmek için:)karnınız seyiriyodur
.. Yazdıklarını okurken öldüm gülmekten :))) çünkü aynı seyler bana da oluyo ve herkes gülüyor bana olmaz öyle şey diye :)) yaşasın tek değilmişim :))
nie öyle diyorsun şurda ne güzel şeyler düşünyorduk:) bencede öyle ama olsun kalbi die düşünmekte güzel :):):).
nie öyle diyorsun şurda ne güzel şeyler düşünyorduk:) bencede öyle ama olsun kalbi die düşünmekte güzel :):):).
5+3 te ilk defa ultrasona girmis ancak bebeğimi görememistim. Doktorum 1 hafta sonra geldi dedi, ama araya bayram tatlini bugun geleyim diye israr ettim, bugun 5+6 gunundeyım. Doktor bak goremezsek bozulmak uzulmek yok diye cagirdi, ama bebegi gorduk kalp atislarini da dinledik pit pit atiyor minik kus. Cok mutlu oldum tarif edilemez, darisi sabirla bekleyenlerin basinaaa..9. hafta gel bi daha dedi, cok gec degil dimi? benden test vs istemedi normal mi sizce??
Kızlar selam..Yan topikten buraya transver oldum bende bugün kesin öğrendim kan sonucu ile bebişimi
aynı anda transfer olmuşuz :) sen de hoş geldin
tamam deryacım öyle olsun:)ben şuan herhangi birşeyden olumlu etkilenecek halde olmayınca direk pat diye söyleyiverdim.çok kötü bi gece geçirdim banyonun önünde uyuyorum artık lavaboya gitmek daha kolay olsun diye:S anne olmak ne zor bişeymiştek tesellim yaşadıklarımın ahirette ve dünyada çok güzel karşılığının olması
.. Yazdıklarını okurken öldüm gülmekten :))) çünkü aynı seyler bana da oluyo ve herkes gülüyor bana olmaz öyle şey diye :)) yaşasın tek değilmişim :))
ben testler için gittim devlet hastanesine. kalp atışlarını görmeden yapmıoruz dediler. kese 20 mm dedi galiba. kağıt şeklinde istemeyi unuttum. 10 gün sonra gel dedi
bnebeğide görmüşsündür ozamn canım içinde senin kese baya büyükmüş demekki erken döllenme olmuş benim 11 mm g ve gün farkıda var şuanda 15 mm olması gerkiyoır işte
Kızlar bişey soracam sizeee hamilelik sırasında alttan muayene yapılması gerekli oluyor muuu
yok görmedi.yani klp atışı yok dedi. içine ben bakmadım. hemen hızlı halletti zaten. devlet hastanesine gitmiştim. 20 li bişi duydum ağzından. beta da yapmadı. geçen hafta 7 li bişiydi kese. yanlış mı duydum acaba. elime de vermediki o kağıttan
ilerleyen dönemlerde görülmezse kese felan onun için kullanıyorlar ama bazen erken görebilmek için de alttan bakıyorlar sakıncası yok deniliyor doktora göre değişir ama doktor biraz dikkatli davranması gerkiyor sanırım ama endişe adilecek birşey yok sen kendi doktoruna görün bence ondan sonra bakmak isterse baktır yanii benden isteseydi baktırırdım ama karından gördü benim keseyiKızlar bişey soracam sizeee hamilelik sırasında alttan muayene yapılması gerekli oluyor muuu
demkki üstün körü baktı yada söyleme gereği duymadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?