Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Adam ilk orda göreve başlamış 15 senedir de orda herkesin çok çok övdüğü biri.Ama heralde artık bıkmış.Madem öle bırak çık git başka yere.Özelde de bu muameleyi görceksek vay halimize.Şuan lekelenmem yok.Koyu sarı akıntım var.Biraz soruşturtum eltimde fln da olmuş korkma dedi.İçim Rahatladı.Hayırlısıyla bi kucamıza alsak.

Allah bağışlasın canım.Darısı bizim başımıza.Sen bizden tecrübelisin.Burdaki hamişlerin çoğu ilk bebeği.Benimde öle.

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde kız oldunu hissettim hatta çevremdeki herkesde kız dedi.Ama kalp atışını duyduktan sonra da hep erkek olcakmış gibi geliyo.Rüyamda da hep erkek bebek gördüm.Bi kere kızım oldunu görmüştüm.Benimki biraz karışık galiba.Heyecanla 16.haftayı bekliyorum.

Kızlar midem taş gibi yediğim hiç birşey sindirilemiyormuş gibi ayrıca midem bulanıyor ve açım ama hiçbirşey yiyemiyorum

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR

bebişimin kalp atışını duydum bu sabah doktora gittim eşimle
vajinalultrason yaptı
ay bi görseni 3,7 mm henüz ama pıt pıt kapanıp açılıyo
ay bi ağladım sormayınnn
Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsinnnn

muhtesem bır duygu yaaaa.........hadı gözun aydınn....cokk sevındımm cokkkk

Günaydın canlar ben de aranıza yeni katıldım . bebeğim henüz 4 haftalık . Kendi doktorum henüz çok küçük ultrasonda görünmez bayramdan sonra gel dedi. Ben içim rahat etmediğinden evin yakınındaki bir semt polikliniğine gittim. Doktor kese filan förünmüyor dedi(( tekrar kandan bakılsın dedi. Kan verdim sonucu 11.45 te alacağım:'(( Dua edin ne olur sizce normal mi(

cnm daha çok erken,geç döllenme fln olmuştur...aklına kötü şeyler getrme,stres yapma kendine...sonucu bize yaz muhakkak..inş kavuşursun bebişinee

kızlar hastaneden gelorum pazartesiyi bekleyemedim lekelenmeler devam etti gece boyu gittik sorun yok kalp atışınıda duyduk içim rahatladı mutlu oldum şükür ama leke olması normal değil tabi yatmaya devam anlıcanız zaten progestan günde 3 defa alıyorum ve çok uyutuyo neyse sorun değil tabi uyusunda büyüsün misali baş dönmesi çok bide sizlerde de varmı?

kızlar yaa benim karnımda pıt pıt bişiler oluyor...bebişin kalp atışları olabilir mi?sanki ara ara pıt pıt diye atıyor gibi hissediyorum..bu kdr çabuk olabilir mi acaba?? heyecanlandım

bende hiç görünöicek sanıyordum ama orada ydı doktor kese moluşmuş dedi iyi dedi ama bebeği göremedik normal dedi sıkıntı çıkmaz rahat ol :)

benim bebişimde görünmüyomuş ultrasonda sadece kese görünüyomuş.. iki hafta sonra tekrar bakıcak.. ozaman görücez bebişimizi.. =))

hadi gözünaydın cnm.birşey çıkmadığına sevindim....bol bol dinlen,yat,uzan..iş fln yapim deme

progestann bendede uyku daha dogrusu mayıstırıyor ama asıl kalp carpıntısı yapıyor dun gece meselaa uyuyamadım bbu yuzden üstelık gunde burkez alıyorum ben...kalp atısınada cok sevımmm gözun aydınn:)

ilaçta bişeymi progestan ın 10 tanede iğnesini yedim şükür yeni bitti çok rahatsız etti kalçalarım falan oturamıyodum bile bir şekilde geçicek kızlar allah sonunu hayırlı etsin bide ablam doğum yaptı hafta içi gidip yiğenimi göremedim çok merak ediyorum

Gözünaydın cnmm ,
Allah tamamına erdirsin inşallah,
Bende çarşamba günü gördüm benimki de 3,9 mm d :)

banada erkek gibi geliyor,rüyalarım hep bu yöne,hamile olduğumu bilmeden öncede rüya görmüştüm

deryaerhan; sizinle 1 gün aramız var aynı bakalım cinsiyetleri neler olacak

hadi bakalım evet benimde rüyalarım hep o yönde .:):):) allah sağlıklı versin bakalım o bir gün farketmezki belkibenden önce döllendi yumurtan belli olmuyor canım gördün mü bebeği ben göremedim daha pazartesi gittim 11mm di pazartesi tekrar gidicem bakalım gözükecekmi çok heycanlıyım mide bulANTIN FELAN VARMI bende tık yok kasık ağrılarımda geçti :

muhtesem bır duygu yaaaa.........hadı gözun aydınn....cokk sevındımm cokkkk

Gözünaydın cnmm ,
Allah tamamına erdirsin inşallah,
Bende çarşamba günü gördüm benimki de 3,9 mm d :)

çok sağolun canlarımmm
çok güzel bi duyguuu ciddennn
Rabbim hepimize nasip etsinnn hayırlıylaaa :)

kızlar yaa benim karnımda pıt pıt bişiler oluyor...bebişin kalp atışları olabilir mi?sanki ara ara pıt pıt diye atıyor gibi hissediyorum..bu kdr çabuk olabilir mi acaba?? heyecanlandım
sonuçta seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz ama gerçi döllenme ne zmn oldu onu bilemeyeyiz..
bak bugün ben duydum kalp atışlarını hastanede
daha 3.7 mm
bazen bana da karnımda pıt pıt bişi oluyo gibi geliyo ya
bilemiyorum ondan mı

.. Yazdıklarını okurken öldüm gülmekten :))) çünkü aynı seyler bana da oluyo ve herkes gülüyor bana olmaz öyle şey diye :)) yaşasın tek değilmişim :))

.. Yazdıklarını okurken öldüm gülmekten :))) çünkü aynı seyler bana da oluyo ve herkes gülüyor bana olmaz öyle şey diye :)) yaşasın tek değilmişim :))

bendede oldu acaba dedim bebeğin kalbimi demekki, tek ben değilmişim yada tek siz değilmişsiniz :) bende yaşıyorum aynı şeyleri:) inş bebişimizin kalbidir anası kurban olsun ona

bendede oldu acaba dedim bebeğin kalbimi demekki, tek ben değilmişim yada tek siz değilmişsiniz :) bende yaşıyorum aynı şeyleri:) inş bebişimizin kalbidir anası kurban olsun ona

Bende o herzaman oluyodu hamile kalmadanda önce bence çok çok erken onu hissetmek için:)karnınız seyiriyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…