benimde dün kahverengi lekelenmem oldu hemde bu 2.kez oldu geçen haftada olmuştu ben dedim heralde kesin bu sefer kötü bişey oldu sabah hemen doktora gittim ve çok şükür doktor gelişmesi güzel bi sorun yok dedi. aynen bende kalbinin attığını gördüm çok rahatladım. sende korkma artık bak ne güzel görmüşsün kalbi atıyor. banada ilişkiyi yasakladı idare edicez artık bikaç ay. ama böle insanları doktor yapıyolar ya Allah bildiği gibi yapsın onları. sen biran önce kendine iyi bir doktor bul doktorun güleryüzlü olması seni rahatlatması gerçekten çok önemli. bende progestan kullanıyorum doktor sen bilirsin bi zararı yok istersen kullan dedi. bence biraz soğukkanlı olalım artık. böle tedirgin olursak Allah'ın gücüne gider hayırlısı olsun hepimiz için. Rabbim bebeklerimizi korusun.
hiç merklanmayın kendinizi kasmayın ilk hamileliğim hep bunlarla geçti daha neler neler çooooooook şükür oğluşuma sağ salim kavuştum şimdi 2 yaşında.maaşşaaaaalllaaaaahhhhhhh darısı başınıza benim de ikinciyeeeeeeeeee inşaaalaaaaaaaaaaahhhhhh
kızlaar keyifler nasıl?? bişey sorcam şimdiden mercimeklerinizin kız mı yada erkek mi olacağına dair ne hissediyorsunuz??benm babam rüyasında görmüş kız oluyormuş...annem erkek olacak diye hissediyorum diyor..herkes bişiler hissediyor,ben de sanki kızım olcak diye hissediyorum bakalım tutacak mı?siz ne hissediyorsunuz??
Kızlar midem taş gibi yediğim hiç birşey sindirilemiyormuş gibi ayrıca midem bulanıyor ve açım ama hiçbirşey yiyemiyorum
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
bebişimin kalp atışını duydumbu sabah doktora gittim eşimle
vajinalultrason yaptı
ay bi görseni 3,7 mm henüz ama pıt pıt kapanıp açılıyo
ay bi ağladım sormayınnn
Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsinnnn
Günaydın canlar ben de aranıza yeni katıldım . bebeğim henüz 4 haftalık . Kendi doktorum henüz çok küçük ultrasonda görünmez bayramdan sonra gel dedi. Ben içim rahat etmediğinden evin yakınındaki bir semt polikliniğine gittim. Doktor kese filan förünmüyor dedi(( tekrar kandan bakılsın dedi. Kan verdim sonucu 11.45 te alacağım:'(( Dua edin ne olur sizce normal mi (
bende hiç görünöicek sanıyordum ama orada ydı doktor kese moluşmuş dedi iyi dedi ama bebeği göremedik normal dedi sıkıntı çıkmaz rahat ol :)
Bende kızım olucağını hissediyorum nedense bakalım tutucakmı :)
kızlar hastaneden gelorum pazartesiyi bekleyemedim lekelenmeler devam etti gece boyu gittik sorun yok kalp atışınıda duyduk içim rahatladı mutlu oldum şükür ama leke olması normal değil tabi yatmaya devam anlıcanız zaten progestan günde 3 defa alıyorum ve çok uyutuyo neyse sorun değil tabi uyusunda büyüsün misali baş dönmesi çok bide sizlerde de varmı?
kızlar hastaneden gelorum pazartesiyi bekleyemedim lekelenmeler devam etti gece boyu gittik sorun yok kalp atışınıda duyduk içim rahatladı mutlu oldum şükür ama leke olması normal değil tabi yatmaya devam anlıcanız zaten progestan günde 3 defa alıyorum ve çok uyutuyo neyse sorun değil tabi uyusunda büyüsün misali baş dönmesi çok bide sizlerde de varmı?
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
bebişimin kalp atışını duydumbu sabah doktora gittim eşimle
vajinalultrason yaptı
ay bi görseni 3,7 mm henüz ama pıt pıt kapanıp açılıyo
ay bi ağladım sormayınnn
Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsinnnn
banada erkek gibi geliyor,rüyalarım hep bu yöne,hamile olduğumu bilmeden öncede rüya görmüştüm
deryaerhan; sizinle 1 gün aramız var aynı bakalım cinsiyetleri neler olacak
muhtesem bır duygu yaaaa.........hadı gözun aydınn....cokk sevındımm cokkkk
Gözünaydın cnmm ,
Allah tamamına erdirsin inşallah,
Bende çarşamba günü gördüm benimki de 3,9 mm d :)
sonuçta seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz ama gerçi döllenme ne zmn oldu onu bilemeyeyiz..kızlar yaa benim karnımda pıt pıt bişiler oluyor...bebişin kalp atışları olabilir mi?sanki ara ara pıt pıt diye atıyor gibi hissediyorum..bu kdr çabuk olabilir mi acaba?? heyecanlandım
kızlar yaa benim karnımda pıt pıt bişiler oluyor...bebişin kalp atışları olabilir mi?sanki ara ara pıt pıt diye atıyor gibi hissediyorum..bu kdr çabuk olabilir mi acaba?? heyecanlandım
.. Yazdıklarını okurken öldüm gülmekten :))) çünkü aynı seyler bana da oluyo ve herkes gülüyor bana olmaz öyle şey diye :)) yaşasın tek değilmişim :))
bendede oldu acaba dedim bebeğin kalbimi demekki, tek ben değilmişim yada tek siz değilmişsiniz :) bende yaşıyorum aynı şeyleri:) inş bebişimizin kalbidir anası kurban olsun ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?