Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Merhaba canlar sonucumu dün aldım kanda hörmon yükselmeye devam ediyor çok şükür. İnşallah bayramdan sonra keseyi de bebişimi de kalp atışını da görürüz. Tansiyonum çok düşüyor benim tek çare hafif tuzlu ayran. Birden gözüm açılıyor vallahi:)))) Beslenme konusuna biraz değinsek diyorum ne dersiniz:)))

merhaba arkadaşlar benimde son adet 1 eylül ama geç döllenme daha kalbini duyamadım malesef umarım herşey yolunda gider dün çok sevdiğim halde yaş pasta yiyemedim eşimde çok severim diye almış ama öle duruyo şu an dolapta midem nasıl bunaldı ne olduğumu şaşırdım aklıma geldikçe bulanıyo midem gitti güzelim pasta :44:

canım neden dr un boş gebelik ihtimali yüksek dedi, nasıl anlaşılıyo ki bu??? ben bu aralar bebeklerimin kalbini duyamadım henüz diye araştırıyorum ama bununla ilgili herhangi bir belirti olmaz diyo, sadece 7. ve 8. haftalarda kese içerisinde bebeğin gözlenememesi ile boş gebelik olduğu anlaşılabilirmiş. inş öyle değildir, bu ara bende en çok ondan korkar oldum ve ciddi ciddi kafaya takıyorum. hayırlısı ile bi görmeseydim kalp atışlarını

arkadaslar merhaba uzun zamandır giremiyordum nete, sayfalar almış başını gitmiş.
ben iki haftadır hasta yatıyordum. felaket üşütmüşüm. ilaçta alamayınca zor iyileştim. Allaha şükür ateşim yoktu yoksa çok tehlikeli olabilirdi.
Ben şu anda 7. haftanın içindeyim. Geçen haftadan beri çok yogun kasık ağrısı ve bel agrısı var. ama sanki adet olucakmış gibi bir ağrı. dizlerim kesiliyor. gece uykudan uyandırıyor. ve günde hemen hemen 3-5 kez bu şekilde ağrı atakları geliyor. 10-15 dk sürüp geçiyor. internette araştrdım. özellikle ilk gebeliklerde çok oluyormuş bu durum. Rahim büyümeye başlıyor, gerilip kasılıyor. bu yüzden de kasılma sancıları oluşuyor. Ama ne kadar sıklıkta olmalı ve bu bir düşük tehlikesi oluşturan bir durum mu bilmiyorum.
doktora gittiğimde henuz bu agrılar yoktu o yuzden soramadım ne yapmam gerekır diye. bi sonrakı randevum da bayram sonunda ne yazıkki.
Ne olur ne olmaz diye eşimle ilişkiyi kestik.
sizlerin de bu tip agrıları var mı ? ne yapmamı tavsiye edersiniz?

son adt tarihim 6 eylül.14 ekimde öğrendim.iki düşükten sonra inşallah bu olur.dua edin bana.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.bayramdan sonra kontrole gidecem.inşallah sağ salim hepimiz bebeğimizi kucağımıza alabiliriz..

baya geç öğrenmişsin ben 2 ekimde öğrendim aramız bir gün oysaki bende 5 eylül son adet tarihim :)

Bende kraker,beyaz leblebi ve yeşil elma yiyorum birde ıhlamur içiyorum hergün ama hiçbiri tamamen geçirmiyo geceleri yine uykusuz lavobada geçiyo bazen o kadar halsiz kalıyorumki mecburen ilaç içiyorum çünkü öğürmektende kasıklarıma çok yükleniyorum ve bu seferde düşük filan yaparım diye korkuyorum:S çok zor bi durum ve sosyal hayatı çok etkiliyo devamlı yatıyorum umarım uzun sürmez

Ihlamuru çok sevmeme rağmen artık ondan da iğrenmeye başladım. İlac olarak ne yazdi sana doktor canım?

Ihlamuru çok sevmeme rağmen artık ondan da iğrenmeye başladım. İlac olarak ne yazdi sana doktor canım?

zofer diye bi ilaç yazdı kemoterapi hastalarına verilen bi bulantı ilacı kategori olarak hamilelere uygun ama ilaç sonuçta insan ister istemez korkuyo gerçi hamileliği boyunca bunu çok kullanan tanıdıklarım var bebekleri sağlıklı çok şükür.mecbur kalmadıkça içmiyorum yinede artık bayılcak gibi oluyosam içiyorum çareyi yarım içmekte buldum en azından daha az zararlı olur diye düşünüyorum

ay canım aynen bende ben gene yurtdışındayım bana yemek getiren bile yok
üzme kendini canım,inş bebeğin seninledir,sen dua et sadece ,Allaha tevekkül et Allah kerimdir
doktora ne zaman gidiceksin peki??

benimde 5 eylül son adet tarihim ama niye 1 gün var aramızda deryaerhan?
ben 29 eylülde öğrendim
sen nerede hesapladın tahmini doğum tarihini?

burda hespladım başka yerlerde 12 haziranda çıkıyor ama burası 13 haziran değişiyor bu arada yanlış kişiye yazdım heralde canım yaaa biri vardı 6 eylülmüş 14 ekimde öğrenmiş hamile olduğunu ona demek istedim ben

yok ben ona yazdığını gördümde seninde 5 eylül olunca şaşırdım,hani 13 haziran ya seninki

:) burdakinde öyle çıkıyorya ondan :) başka sitelerde 12 haziran ama ben burdakine göre yaptım 12 haziran yapınca sanki erkene alıyormuşum gibi geliyor bi kaç kere denedimde içime sinmedi:)birde aramızda niye 1 gün var deyince onada demiştim aslında aramızda 1 gün var die ondan karıştırdım kusura bakma sorunu şimdi anladım :)

Son düzenleme:
ay canım aynen bende ben gene yurtdışındayım bana yemek getiren bile yok
üzme kendini canım,inş bebeğin seninledir,sen dua et sadece ,Allaha tevekkül et Allah kerimdir
doktora ne zaman gidiceksin peki??

pzartesi gidicem inşallah hep ıyı dusunmeye calısıyom ama kendımı kotuye de hazırlıyorum eger hala kese bossa bayramdan once gebelıgım bıter sanırım (

ben 5+5 de gıttım kese 15mm dedı ama ıcı bos yanı en azndan yolk olmalıydı dedı pazartesıı aksı bısey derse tek dr la kalmıcam ınsallah beişimi gorurum bırde o kadar bulantım var kii (

canım sıkma canını kesen kaç mm miş dedi mi birşey boşuna üzme kendini zor bir durum bizimde daha belli değil herkesin başına gelebilir bizim de allah tan sabır birde bol bol dua et veren allah devlete mi gidiyorsun birde

Son düzenleme:
baya geç öğrenmişsin ben 2 ekimde öğrendim aramız bir gün oysaki bende 5 eylül son adet tarihim :)

2 yıldır bekliyordum bir sürü ilaç kullandım olmadı.sonra bıraktım herşeyi.adetlerim 40-45 günde bir oluyor düzensizdi yani.aklıma bile gelmedi.bayram temizliğine başlamadan emin olayım dedim.tesadüf yaptığım bi testti.kesinlikle Allah ın bir mucizesi diyorum.ne yazıkki erken öğrenip iğneyede erken başlamam lazımdı.İnşallah herşey yolunda gider.

özele de devlete gıdıyom 4+3 de özele gıtım bayramdan sonra cagırdı keseyi gormek için devlete gıttım devlet bos dedı ama buranın devlet drları daha uzman pazartesı tekrar devlete gıtcem goremezse yıne kotu bısey derseo zamn özele de gıdecem aynı gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…