- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
ben de aynıyım bnesra bulantım hat safhada kızım da acıktım dedıkce ıcım acıyo bıde ben yanızım burda kımsemız de yok komsular getırıyo corba sagolsun da zorla yedırıyorum bıde benımkıne bos gebelık ıhtımalı yuksek dedı bazen dıyorum bssuna mı cekıyorum bu bulantıyı dıye ???
son adt tarihim 6 eylül.14 ekimde öğrendim.iki düşükten sonra inşallah bu olur.dua edin bana.şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.bayramdan sonra kontrole gidecem.inşallah sağ salim hepimiz bebeğimizi kucağımıza alabiliriz..
Kizlar merhaba,
Dun aksam cok sukur bebegimin kalp atislarini duydum. Cok ama cok guzel bir duygu: anlatilmaz yasanir derler ya ayni o sekilde. Tum anne adaylarinin ve isteyenlerin bu mutlulugu yasamalarini diliyorum. Ben 9 ekimde keseyi gordum ve 19 ekimde de kalp atislarini gordum. Doktor hersey yolunda dedi. Bu arada kizlar benim doktorum her iki randevuda da alttan kontrol etti. Benim sol yumurtaligimda kist var. Kanamali olabilirmis o yuzden biraz korktum ama cok sukur hersey yolunda gitti. Kistim de 12. haftadan sonra kuculmeye baslamasi lazim dedi. ama kuculmezse dogumda ya da dogumdan sonra hallolur merak etme dedi. Bu arada esimle yakinlasmak zaten yasakti simdi bir sonraki kontrole kadar yine yasak:)Artik katlanicaz ne yapalim:) Cok hareket etme dedi ( Tabii bunlar benim durumum yuzunden arkadaslar, siz kendinizi iyi hissediyorsaniz benim gibi olacaksiniz diye birsey yokki:)) 1 haftadir acaip bas donmesi, mide bulantisi ve tabiiki cikardiktan sonra mide agrisi ve yanmasi yasiyorum. Bana talcid- gaviscon- renne kullanabilirsin dedi. Ama cok kotu oldugunda dedi. Birde benim gibi midesi kotu olan arkadaslarim; ben sari leblebi yiyordum ama mide bulantim daha da kotu oluyordu. Doktor bana sari leblebi yeme beyaz ye dedi. Sari leblebi daha kotu yapar dedi, paylasmak istedim. Sag tarafimda boyle bicak gibi agrilar oluyor arada. Olan arkadaslarim korkmasinlar(doktorum bunun da normal oldugunu soyledi) 6-9. haftalar arasinda bu halk arasinda bebegin gomulmesi olarak yorumlaniyormus. Sadece kanama olursa o da devamli olursa endiselen dedi. Lekenme olabilir dedi. Insallah guzel bebeklerimizi kucaklarimiza saglikla alalim arkadaslar. Mide bulantisi olan arkadaslar siz neler yapiyorsunuz?
Bende kraker,beyaz leblebi ve yeşil elma yiyorum birde ıhlamur içiyorum hergün ama hiçbiri tamamen geçirmiyo geceleri yine uykusuz lavobada geçiyo bazen o kadar halsiz kalıyorumki mecburen ilaç içiyorum çünkü öğürmektende kasıklarıma çok yükleniyorum ve bu seferde düşük filan yaparım diye korkuyorum:S çok zor bi durum ve sosyal hayatı çok etkiliyo devamlı yatıyorum umarım uzun sürmez
Ihlamuru çok sevmeme rağmen artık ondan da iğrenmeye başladım. İlac olarak ne yazdi sana doktor canım?
ben de aynıyım bnesra bulantım hat safhada kızım da acıktım dedıkce ıcım acıyo bıde ben yanızım burda kımsemız de yok komsular getırıyo corba sagolsun da zorla yedırıyorum bıde benımkıne bos gebelık ıhtımalı yuksek dedı bazen dıyorum bssuna mı cekıyorum bu bulantıyı dıye ???
baya geç öğrenmişsin ben 2 ekimde öğrendim aramız bir gün oysaki bende 5 eylül son adet tarihim :)
benimde 5 eylül son adet tarihim ama niye 1 gün var aramızda deryaerhan?
ben 29 eylülde öğrendim
sen nerede hesapladın tahmini doğum tarihini?
benimde 5 eylül son adet tarihim ama niye 1 gün var aramızda deryaerhan?
ben 29 eylülde öğrendim
sen nerede hesapladın tahmini doğum tarihini?
ben deniz can a yazmışım canım :)
yok ben ona yazdığını gördümdeseninde 5 eylül olunca şaşırdım,hani 13 haziran ya seninki
ay canım aynen bende ben gene yurtdışındayım bana yemek getiren bile yok
üzme kendini canım,inş bebeğin seninledir,sen dua et sadece ,Allaha tevekkül et Allah kerimdir
doktora ne zaman gidiceksin peki??
canım neden dr un boş gebelik ihtimali yüksek dedi, nasıl anlaşılıyo ki bu??? ben bu aralar bebeklerimin kalbini duyamadım henüz diye araştırıyorum ama bununla ilgili herhangi bir belirti olmaz diyo, sadece 7. ve 8. haftalarda kese içerisinde bebeğin gözlenememesi ile boş gebelik olduğu anlaşılabilirmiş. inş öyle değildir, bu ara bende en çok ondan korkar oldum ve ciddi ciddi kafaya takıyorum. hayırlısı ile bi görmeseydim kalp atışlarını
canım neden dr un boş gebelik ihtimali yüksek dedi, nasıl anlaşılıyo ki bu??? ben bu aralar bebeklerimin kalbini duyamadım henüz diye araştırıyorum ama bununla ilgili herhangi bir belirti olmaz diyo, sadece 7. ve 8. haftalarda kese içerisinde bebeğin gözlenememesi ile boş gebelik olduğu anlaşılabilirmiş. inş öyle değildir, bu ara bende en çok ondan korkar oldum ve ciddi ciddi kafaya takıyorum. hayırlısı ile bi görmeseydim kalp atışlarını
baya geç öğrenmişsin ben 2 ekimde öğrendim aramız bir gün oysaki bende 5 eylül son adet tarihim :)
canım sıkma canını kesen kaç mm miş dedi mi birşey boşuna üzme kendini zor bir durum bizimde daha belli değil herkesin başına gelebilir bizim de allah tan sabır birde bol bol dua et veren allah devlete mi gidiyorsun birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?