ilerleyen dönemlerde görülmezse kese felan onun için kullanıyorlar ama bazen erken görebilmek için de alttan bakıyorlar sakıncası yok deniliyor doktora göre değişir ama doktor biraz dikkatli davranması gerkiyor sanırım ama endişe adilecek birşey yok sen kendi doktoruna görün bence ondan sonra bakmak isterse baktır yanii benden isteseydi baktırırdım ama karından gördü benim keseyi
şaka yapıyorum canım ben inş mukafatını alırsın canım lavaboya okadar çok gidiyorsun demek heralde benim sütüm az olacak çünkü bende öyle ne su içme isteği nede tuvalate nede gögüslerde sancı var annemdede süt olmuyormuş 3 ay ancak emebilmişiz sanırım ona çektim::):):)süte nasıl bağladın dersen çok su içirtiyormuş bu sefer çok lavabo tabi ama mide bulantıysa kastetiğin onu bilemicem geçmiş olsun canım
kalp atışı olmadan bebek görünüo mu
Kastettiğim malesef mide bulantısı:)keşke idrara sıkıştığımdan yatsam banyonun önündene kadar zor bişe anlatamam çok şükredin halinize.ama benimde göğüslerimde hafif bi büyüme var ve hiç ağrımıyo bende sütüm az olur diye korkuyorum anne tarafımında baba tarafımında maşallah inek gibi sütü oluyomuş benim göğüslerim küçük diye korkuyorum umarım süt konusunda sıkıntı çekmeyiz:S
tabiki görünüyor ama doktor sana söylemeiş kendisinin görmesini yeterli görmüş bence 20 mmde gözükmesi lazım çünkü göremeseydi direk derdi zaten bebeğin yok die demek sorun yok birşey söyleme gereği duymamış kendince birdahakine sor bebeğimi görüyormusunuz die
şimdi randevu aldım da o doktora almadım ya. ilgisiz bi doktor zaten. ekrana bakmaya çalıştım ama bakmamla kapatması bir olmuştuen azından kağıt olarak verrseydi . evde incelerdim :) benim hamilelik takviminde kalp atışı duyulur dio bugün için. neyse ya. bayramdan sonra gitcem kendi dktoruma zaten.
kızlar bu arada gece rüyamda bebeğimi gördüm. tombiş bembeyaz iri bi bebekti. o kadar tatlıdıki. ben beklemediğim bi anda doğurmuşum. hani şu anda hamileliğimin başı ya. rüyamda da sanki şimdi doğurmuşum gibi olmuş işte. ve tabi daha hiç hazırlık yapmadım ya. bebeğimin beşiği yokmuş.
baya bi alışveriş yerleri dolaştım. beşik aradım durdum. en son bulamadım. bi yeşil leğene içine yün yorgan vs bişi koyarak bebeğimi yatırdım. o kadar tatlı olduki. yeşil çok yakıştı. ayy dedim rüyamda ne tatlı oldu :)
dün beşiklere bakmıştım netten, biri yeşildi hatta. ondan etkilendim sanırım.
ayyyyy çok kötüdür muhakkak okadar bulanıyor demkki şükür bende yok büyüdüğünü hissediyorsan büyüordur bende tıkyok ne mide bulantısı nede gögüs işte korkuyorum ister istemez ama sonra diyorum herşeyin hayırlısı sen gördün dimi bebeğini ben görmedim dahapazartesi görücem allahın izniyle:)
hadi bakalım evet benimde rüyalarım hep o yönde .:):):) allah sağlıklı versin bakalım o bir gün farketmezki belkibenden önce döllendi yumurtan belli olmuyor canım gördün mü bebeği ben göremedim daha pazartesi gittim 11mm di pazartesi tekrar gidicem bakalım gözükecekmi çok heycanlıyım mide bulANTIN FELAN VARMI bende tık yok kasık ağrılarımda geçti:
ben hiç görmedim keseyi bilebende pazartesi gidicem bakalım her ikisinide görürüm inş.
Bulantı mı ahhhhhsorma çok fenayım eşim sabah elmaları başıma soyup gidiyor,başka birşey yemiyorum benim kızım da var yemek istiyor ona yedirene kadar ölüyorum
bende bulantıdan başka birşey yok,aman olmasın bulantı valla eğer olursa bugünlerini ararsın
kraker iyi geliyormuş birde kızın var onunla uğraşıyorsun ben sadece kendimle uğraşıyorum
cok tesekkurler canim umarim sen de sorunsuz gorursun duyarsin kalp atislariniiicanımm gözün aydın çok güzel bir duygu ya:)) bende bugün 5+6 yım. benim de dr um pazatesi çağırdı inşş bende senin gibi duyabilirim bebişlerimin kalbini. 9. hafta çağırması normal canım, test için ise erken. 9. hafta gittiğinde söyleyecek sana hangi testleri istedini. şimdi bu yaşadıklarının tadını çıkar henüz onu yaşamamışlar da var:))
kızlar hastaneden gelorum pazartesiyi bekleyemedim lekelenmeler devam etti gece boyu gittik sorun yok kalp atışınıda duyduk içim rahatladı mutlu oldum şükür ama leke olması normal değil tabi yatmaya devam anlıcanız zaten progestan günde 3 defa alıyorum ve çok uyutuyo neyse sorun değil tabi uyusunda büyüsün misali baş dönmesi çok bide sizlerde de varmı?
ayy demek ondan ben bu aralar uykuya çok düşkün oldumm bende niye bu aralar bu kadar arttı diyorum bide aynen sabah ilaç alıyorum bikaç saat sonra tansiyonum düşüyo sanıyorum başım dönüyo diyorum neden hep aynı saatlerde oluyo demekki ilaçtanmış :)
özellikle ters alırsan yaparsan 2 taneyi sabah aldım ben resmen dünyam dönmüştü akşamları birşey olmuyor pek yani sabahki kadar olmuyor :):):)
akşam içip yattığım için anlamıyodum demekki bide diyorum ne garip hergün aynı saatlerde tansiyonum düşüyo eşime tansiyon aleti al diyodum
aranızda bana da yer aaçar mısınıız :) ben de geldim en tazesinden hem defolik asit olarak hangi markayı ne kadar kullanıyor sunuz yazarsanız sevinirim kızlar..
ben hiç görmedim keseyi bilebende pazartesi gidicem bakalım her ikisinide görürüm inş.
Bulantı mı ahhhhhsorma çok fenayım eşim sabah elmaları başıma soyup gidiyor,başka birşey yemiyorum benim kızım da var yemek istiyor ona yedirene kadar ölüyorum
bende bulantıdan başka birşey yok,aman olmasın bulantı valla eğer olursa bugünlerini ararsın
kalp atışı olmadan bebek görünüo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?