Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Benim keseye bayramda sora bakacak inşallah çok korkuyorum ben yaa bu alttan muayene işindenn:18:

Kastettiğim malesef mide bulantısı:)keşke idrara sıkıştığımdan yatsam banyonun önündene kadar zor bişe anlatamam çok şükredin halinize.ama benimde göğüslerimde hafif bi büyüme var ve hiç ağrımıyo bende sütüm az olur diye korkuyorum anne tarafımında baba tarafımında maşallah inek gibi sütü oluyomuş benim göğüslerim küçük diye korkuyorum umarım süt konusunda sıkıntı çekmeyiz:S

kalp atışı olmadan bebek görünüo mu

tabiki görünüyor ama doktor sana söylemeiş kendisinin görmesini yeterli görmüş bence 20 mmde gözükmesi lazım çünkü göremeseydi direk derdi zaten bebeğin yok die demek sorun yok birşey söyleme gereği duymamış kendince birdahakine sor bebeğimi görüyormusunuz die

ayyyyy çok kötüdür muhakkak okadar bulanıyor demkki şükür bende yok büyüdüğünü hissediyorsan büyüordur bende tıkyok ne mide bulantısı nede gögüs işte korkuyorum ister istemez ama sonra diyorum herşeyin hayırlısı sen gördün dimi bebeğini ben görmedim daha pazartesi görücem allahın izniyle:)

şimdi randevu aldım da o doktora almadım ya. ilgisiz bi doktor zaten. ekrana bakmaya çalıştım ama bakmamla kapatması bir olmuştu en azından kağıt olarak verrseydi . evde incelerdim :) benim hamilelik takviminde kalp atışı duyulur dio bugün için. neyse ya. bayramdan sonra gitcem kendi dktoruma zaten.

kızlar bu arada gece rüyamda bebeğimi gördüm. tombiş bembeyaz iri bi bebekti. o kadar tatlıdıki. ben beklemediğim bi anda doğurmuşum. hani şu anda hamileliğimin başı ya. rüyamda da sanki şimdi doğurmuşum gibi olmuş işte. ve tabi daha hiç hazırlık yapmadım ya. bebeğimin beşiği yokmuş.

baya bi alışveriş yerleri dolaştım. beşik aradım durdum. en son bulamadım. bi yeşil leğene içine yün yorgan vs bişi koyarak bebeğimi yatırdım. o kadar tatlı olduki. yeşil çok yakıştı. ayy dedim rüyamda ne tatlı oldu :)

dün beşiklere bakmıştım netten, biri yeşildi hatta. ondan etkilendim sanırım.

yeşil iyidir canım yaa :):):): belki baktıysan ondan da etkilenmiş olursun ama yeşil iyi derler :)

ben keseyi gördüm daha bebişimi görmedim haftaya çarşamba gidicem bende inşallah doktora daha kalp atışına odaklandım ben bebişi görmeden önce.merak etme çok tanıyorum hamileliklerinde hiç midesi bulanmayanları ve sağlıklı bebişler dünyaya getirenleri aklına kötü şeyler getirme zaten daha 2 aylık bile değillerki 3 aydan sonra daha fazla hissettirirler kendilerini inşallah

ben hiç görmedim keseyi bile bende pazartesi gidicem bakalım her ikisinide görürüm inş.
Bulantı mı ahhhhh sorma çok fenayım eşim sabah elmaları başıma soyup gidiyor,başka birşey yemiyorum benim kızım da var yemek istiyor ona yedirene kadar ölüyorum
bende bulantıdan başka birşey yok,aman olmasın bulantı valla eğer olursa bugünlerini ararsın

kraker iyi geliyormuş birde kızın var onunla uğraşıyorsun ben sadece kendimle uğraşıyorum

kraker iyi geliyormuş birde kızın var onunla uğraşıyorsun ben sadece kendimle uğraşıyorum

Bulantı oldumu hiçbişe iyi gelmiyo krakerdende tiksindim çünkü sadece krakerle elma yiyorum bende onun dışında herşeyden tiksiniyorum bide bu durumda olup çocuğu olanı düşünemiyorum Allah sabır versin:S

cok tesekkurler canim umarim sen de sorunsuz gorursun duyarsin kalp atislariniii

ayy demek ondan ben bu aralar uykuya çok düşkün oldumm bende niye bu aralar bu kadar arttı diyorum bide aynen sabah ilaç alıyorum bikaç saat sonra tansiyonum düşüyo sanıyorum başım dönüyo diyorum neden hep aynı saatlerde oluyo demekki ilaçtanmış :)

özellikle ters alırsan yaparsan 2 taneyi sabah aldım ben resmen dünyam dönmüştü akşamları birşey olmuyor pek yani sabahki kadar olmuyor :):):)

özellikle ters alırsan yaparsan 2 taneyi sabah aldım ben resmen dünyam dönmüştü akşamları birşey olmuyor pek yani sabahki kadar olmuyor :):):)

akşam içip yattığım için anlamıyodum demekki bide diyorum ne garip hergün aynı saatlerde tansiyonum düşüyo eşime tansiyon aleti al diyodum

akşam içip yattığım için anlamıyodum demekki bide diyorum ne garip hergün aynı saatlerde tansiyonum düşüyo eşime tansiyon aleti al diyodum

bende farketmiştim onu :):):)):): ilaç çok etkili demkki etkiliyor yani:)

aranızda bana da yer aaçar mısınıız :) ben de geldim en tazesinden hem de folik asit olarak hangi markayı ne kadar kullanıyor sunuz yazarsanız sevinirim kızlar..

eğer yeterli d vitamini (güneş ışığı) ya da kalsiyum almadığını düşünüyorsan folic plus al, günde iki tane kullanılması yeterli olabiliyor, bazıları da 3 tane kullanıyormuş, doktora sorarsın... folbiol de var, onda kalsiyum ve d vitamini yok, günde yarım atsan fazlasıyla yeter çünkü bir tanesinde 5 mg var.

Kizlar merhaba,
Dun aksam cok sukur bebegimin kalp atislarini duydum. Cok ama cok guzel bir duygu: anlatilmaz yasanir derler ya ayni o sekilde. Tum anne adaylarinin ve isteyenlerin bu mutlulugu yasamalarini diliyorum. Ben 9 ekimde keseyi gordum ve 19 ekimde de kalp atislarini gordum. Doktor hersey yolunda dedi. Bu arada kizlar benim doktorum her iki randevuda da alttan kontrol etti. Benim sol yumurtaligimda kist var. Kanamali olabilirmis o yuzden biraz korktum ama cok sukur hersey yolunda gitti. Kistim de 12. haftadan sonra kuculmeye baslamasi lazim dedi. ama kuculmezse dogumda ya da dogumdan sonra hallolur merak etme dedi. Bu arada esimle yakinlasmak zaten yasakti simdi bir sonraki kontrole kadar yine yasak:)Artik katlanicaz ne yapalim:) Cok hareket etme dedi ( Tabii bunlar benim durumum yuzunden arkadaslar, siz kendinizi iyi hissediyorsaniz benim gibi olacaksiniz diye birsey yokki:)) 1 haftadir acaip bas donmesi, mide bulantisi ve tabiiki cikardiktan sonra mide agrisi ve yanmasi yasiyorum. Bana talcid- gaviscon- renne kullanabilirsin dedi. Ama cok kotu oldugunda dedi. Birde benim gibi midesi kotu olan arkadaslarim; ben sari leblebi yiyordum ama mide bulantim daha da kotu oluyordu. Doktor bana sari leblebi yeme beyaz ye dedi. Sari leblebi daha kotu yapar dedi, paylasmak istedim. Sag tarafimda boyle bicak gibi agrilar oluyor arada. Olan arkadaslarim korkmasinlar(doktorum bunun da normal oldugunu soyledi) 6-9. haftalar arasinda bu halk arasinda bebegin gomulmesi olarak yorumlaniyormus. Sadece kanama olursa o da devamli olursa endiselen dedi. Lekenme olabilir dedi. Insallah guzel bebeklerimizi kucaklarimiza saglikla alalim arkadaslar. Mide bulantisi olan arkadaslar siz neler yapiyorsunuz?

ben de aynıyım bnesra bulantım hat safhada kızım da acıktım dedıkce ıcım acıyo bıde ben yanızım burda kımsemız de yok komsular getırıyo corba sagolsun da zorla yedırıyorum bıde benımkıne bos gebelık ıhtımalı yuksek dedı bazen dıyorum bssuna mı cekıyorum bu bulantıyı dıye ???

mide bulantıları için yapılacak en iyi sey sanırım sıksık yemek ve bol su almak.
bende mide bulantım olduğu zmanlarda genelde kraker ve leblebi, yoğurt ile kendimi rahatlatmaya çalıştım..
herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…