özele de devlete gıdıyom 4+3 de özele gıtım bayramdan sonra cagırdı keseyi gormek için devlete gıttım devlet bos dedı ama buranın devlet drları daha uzman pazartesı tekrar devlete gıtcem goremezse yıne kotu bısey derseo zamn özele de gıdecem aynı gun
ben 5+5 de gıttım kese 15mm dedı ama ıcı bos yanı en azndan yolk olmalıydı dedı pazartesıı aksı bısey derse tek dr la kalmıcam ınsallah beişimi gorurum bırde o kadar bulantım var kii(
Günümüz aydın bebişlerimiz sağlıklı olsun güzel annişler. Benim kasıklarımda ağrı çok oluyor ağrı oldukça mutlu oluyorum bulantılarım henüz başlamadı sadece sabahları birkez o da hemen bişiler yemezsem oluyorç O da beni mutlu edi,yor bebeğimin valığını gösteriyor:)) Beslenmemiz çok önemli annişler var mısınız öğün öğün yediklerimizi yazalım. Faydalı birşey duyduğumuzda paylaşalım. Zararlı şeylerden uzak duralım.
Sabah kahvaltım;
1 yumurta
1 büyük bardak ballı süt
2 dilim tam tahıllı ekmek
peynir, zeytin,
3 adet ceviz
1 kuru incir
:)))
Günümüz aydın bebişlerimiz sağlıklı olsun güzel annişler. Benim kasıklarımda ağrı çok oluyor ağrı oldukça mutlu oluyorum bulantılarım henüz başlamadı sadece sabahları birkez o da hemen bişiler yemezsem oluyorç O da beni mutlu edi,yor bebeğimin valığını gösteriyor:)) Beslenmemiz çok önemli annişler var mısınız öğün öğün yediklerimizi yazalım. Faydalı birşey duyduğumuzda paylaşalım. Zararlı şeylerden uzak duralım.
Sabah kahvaltım;
1 yumurta
1 büyük bardak ballı süt
2 dilim tam tahıllı ekmek
peynir, zeytin,
3 adet ceviz
1 kuru incir
:)))
bugunlerde yiyebildiğiniz kadar yiyin ben 15 gündür doğru dürüst hiç bişi yemıyorum yiyemıyorum ... bu sabah 2 zeytın 1 haslanmıs patates yedım 10 dk kalmadan çıktı... sonra mıdem boş kalmasın boş boş öğürmim diye bi elma yedım oda hemen çıktı az önce muz yedım yarım saat kalmadan oda çıktı artık yoruldum çıkarmaktan hamıleliğimi öğrendiim ilk haftayı çok özledım ... bulantılardan hamıleliği felan unuttum kendımı kaybettım artık inşallah siz bu kadar bulantı yaşamazsınız
Aynı bende öyleyim yaa ben bide bişe yiyemediğim için boş boş öğürüyorum canım çıktı artık göbeğim kas yaptı resmenevvelsi gün artık dayanamadım gece acile gittik serum takıldı biraz iyi geldi düzeldim sandım sabah gene başladı.faydalı beslenmeyi bırak beslenemiyorum bile umarım en fazla 1 ay sürer bu işkence folik asitimi bile içemiyorum ondanda tiksindim
hap içme konusunda bende dertlıyım eşim sağolsun gece uyandırıyor uyku sersemı içiyorum hapı yoksa içmem mümkün değil çünkü sudan tiksiniyorum hiç su içemıyorum... bende doktora sordum metpamid diye bi ialç adı verdı ama ilaç içilmesini tavsiye etmiyorum dayanamadıgın yerde iç dedi ama tavsiye etmıyorum dedıya hapıda içmedim hiç bebeğime bişi olur suçluluk duyarım dıye... siz evdemisin ben aksi gibi çalışıyorum bide benı hep zorluyor evde olsam uyurum sürekli fazla hissetmem off offf en mutlu olmam gereklı zamanlarda artık bebegımı bıle düşünemıorm midem bulandıgı zaman yataktan öyle fırlıyormki bebek felan gelmıyor aklıma
Benim de yakındır desenize o zaman. Ben çğretmenim yarım gün çalışıyorum öğlenciyim. 1.sınıf 40 öğrenci ile uğraşıyorum. Benden ara ara kahve akıntı geliyor kızlar. Aranızda böyle bişi yaşayan var mı. Korkuyorum(( Son adet tarihim 18 eylüldü. 15 ekimden beri kahve açıkk kahve akıntım oluyor, normal mi sizce:
((
Benim de yakındır desenize o zaman. Ben çğretmenim yarım gün çalışıyorum öğlenciyim. 1.sınıf 40 öğrenci ile uğraşıyorum. Benden ara ara kahve akıntı geliyor kızlar. Aranızda böyle bişi yaşayan var mı. Korkuyorum(( Son adet tarihim 18 eylüldü. 15 ekimden beri kahve açıkk kahve akıntım oluyor, normal mi sizce (
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
Kızlar selamlar,
Aynı şekilde 1 hafta - 10 gündür kafamı kaldıramıyorum. Midem çok kötü, öğürmekten bıktım. Bir de sonrasında rahatlayamıyorum ben, mide yanması ve ağrısı oluşuyor. Siz de oluyor mu kızlar?Gerçi bugün biraz daha iyiyim, o da birşey yemediğimden olsa gerek. Beyaz leblebi, yağsız çok tuzlu olmayan peynir ve etimek bana biraz iyi geliyor. Özellikle yağlı, salçalı, baharatlı şeylerden uzak durmalı:)
Birşey sormak istiyorum sizlere, herkesten cvp bekliyorum ama özellikle Ankara'da olan arkadaşlar; ben özel doktora gidiyorum. Benden bir sürü tahlil istedi. Hani her türlu şeye bakılacak sanırım. Rutin olarak tüm hamilelerden istenir dedi. Labaratuvara sordum 750-800 civarı bir fiyat çıkardılar. Siz ne kadara yaptirdiniz? Nerde yaptirdiniz? Bu kadar para vermek cok zor. Devlet hastanesine de ancak eşimle gidebilirim, o da çok yoğun. ( biraz bize uzak kalıyor devlet hastaneleri). Sgk ile anlaşmalı özel hastane de yaptıran var mı?
Benimde çok bulanıyo ve ben kusamadığım için hiç rahatlayamıyorum aynı senin gibi bişeyde yemediğim için midem yanıyo ve ağrıyo anlayacağın aynı şikayetler bendede var malesef:S Bende özele gidiyorum baya bi tahlil yapıldı muayene ücreti dışında 170 lira aldılar tahliller için ki bence normal.ama seninki çok çok fazla sgk ile anlaşmalı olduğuna eminmisin veya senin sgk ile ilgili bi sorunun olmasın çünkü o tahlillerin o kdar tutması imkansız bence ya gittiğin yer çok çok lüks bi hastane ya da sgk ile anlaşması yok.
Benimde çok bulanıyo ve ben kusamadığım için hiç rahatlayamıyorum aynı senin gibi bişeyde yemediğim için midem yanıyo ve ağrıyo anlayacağın aynı şikayetler bendede var malesef:S Bende özele gidiyorum baya bi tahlil yapıldı muayene ücreti dışında 170 lira aldılar tahliller için ki bence normal.ama seninki çok çok fazla sgk ile anlaşmalı olduğuna eminmisin veya senin sgk ile ilgili bi sorunun olmasın çünkü o tahlillerin o kdar tutması imkansız bence ya gittiğin yer çok çok lüks bi hastane ya da sgk ile anlaşması yok.
Hadi gözün aydın çok sevindim:)normal karından mı duyuldu kalp atışı
Canım teşekkürler cvbın için, benim gittigim ozel doktor ve tahlilleri yaptirmak icin sordugum labaratuar sgk ile anlaşması yok. Bende sgk ile anlaşmalı olan özel hastaneye gitsem demiştim zaten cevabımı vermişsin:)) Yarın aç karnına gitcem bakalim tup tup kan vermeye. Sanirim bende 170-200 civari bisey oderim. Su mide bulantilari da insallah biran önce gecer canım. Doktor dayanamadigin zaman beni ara ilac ismi söyleyeyim dedi. Simdilik dayaniyorum bakalim. Zencefil iyi geliyormus diye duydum ama denemeye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?