yok canım karından göremedik bebeği kaktum hatta 25 mm e kadar görülmeybilir dedi istersen vajinal bakalım dedi rahat girelim bayrama dedi tamam dedim öyle gördü kalbinide gösterdi bana :)
ay hadi yaaabende çarşamba gidicem doktor normalde cumaya çağırmıştı ama bayram tatili olduğu için erkene aldım görünürmü acaba benim karından yaaa ayın 12 sinde gittiğimde 9.2 mm idi kese
Canım benim doktoum beni baştan uyarmıştı; ilk 2.5 ay alttan bakıcaz diye. 4 hafta sonra 3. Muayene olacak. Sanırım son kez alttan muayene edecek. 4 hafta sonra 12. Haftanın icinde oluyorum ve 2li testte yapilacak
Kızlaarr bu ilk zamanlar saç boyama sakıncalı demiii
Kızlaarr bu ilk zamanlar saç boyama sakıncalı demiii
seninle günlerimiz aynı sen kalp atışlarını duydun mu peki ve keseyi gördün mü ?
tabikide sakıncalı sakın boyama doğumdan sonra boyarsın o yüzden genelde hemile kalınmadan önce kendi saç rengine dönüyor bzaıları ama benim kendi saç rengim çok şükür derdim yok ama hamile kalmasaydım boyaycaktım kumrala bu ay kaldım :)
Beyaz problemim var benim o yüzden artık bebiş için gezecz beyaz beyaz:26:
kızlar beyazlar için kına yaksanız olmaz mı. hint kınası falan. zararı var mıdır onun
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
Evet canım çok şükür ikisini de gördüm. 9 ekimde keseyi 19 ekimde kalp atişlarini duyduk. İsteyen herkese nasip olsun inşallah. Sen görmedin mi?
bende gördüm keseyi abdominal ultrasonla o zaman kese 9,2 mm idi bu çarşamba randevum var kalp atışı için internette 2,5cm olunca kalp atışı duyulur diyo benimde çarşambaya kadar normal şartlarda 2,4cm olcak kese inşallah umarım karından duyulur yine alttan baktırmak istemiyorum çok stresli:S
bende gördüm keseyi abdominal ultrasonla o zaman kese 9,2 mm idi bu çarşamba randevum var kalp atışı için internette 2,5cm olunca kalp atışı duyulur diyo benimde çarşambaya kadar normal şartlarda 2,4cm olcak kese inşallah umarım karından duyulur yine alttan baktırmak istemiyorum çok stresli:S
Canım sen sakaryadanmısın?
Ailem sakaryada.6+3 te gözükmesi lazım benim 5+6 da gözükmüştü
Bende sakaryadayım..
30 ekime randevum var..Ozaman 6+3 olacak inşallah...Keseyi görmeyi ümid ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?