çok sevindim canım senin adına,ayrıca bende gördüm bugün bebişimi ilk defa kalp sesleriyle birlikte
Gözükür merak etme.hangi hastaneye gidiyosun?sakaryada biraz kadın doğum sıkıntısı var akrabalardan bildiğim kadarıyla
sakarya görünce dayanamadım.. damdan düşer gibi atlayacağım ama; ben ankaradayım ama ailem adapazarında.. ben sürekli gidip geliyorum, ve orda da bir doktorum var.. ada tıp hastanesi Neşe Aşıcı doktorum.. biraz soğuk donuk ama çok açıklayıcı bilgiler veriyor ve yanından kafada soru işareti olmadan ayrılıyor insan.. hele de ultrasonda bebeğin her şeyini tek tek gösteriyor.. elleri, parmakları, kafası, poposu vs gibi.. doktor arayışında iseniz belki faydası olur dedim..
ama bir sıkıntı var ki o sakaryanın genelinde var.. ankarada gittiğim klinikte ikili tarama 30 tl iken ada tıpta 110tl aldılar.. o dönemde adapazarında olduğum için de mecbur verdik o parayı..
hayırlı olsun bebişleriniz.. sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah..
sakarya görünce dayanamadım.. damdan düşer gibi atlayacağım ama; ben ankaradayım ama ailem adapazarında.. ben sürekli gidip geliyorum, ve orda da bir doktorum var.. ada tıp hastanesi Neşe Aşıcı doktorum.. biraz soğuk donuk ama çok açıklayıcı bilgiler veriyor ve yanından kafada soru işareti olmadan ayrılıyor insan.. hele de ultrasonda bebeğin her şeyini tek tek gösteriyor.. elleri, parmakları, kafası, poposu vs gibi.. doktor arayışında iseniz belki faydası olur dedim..
ama bir sıkıntı var ki o sakaryanın genelinde var.. ankarada gittiğim klinikte ikili tarama 30 tl iken ada tıpta 110tl aldılar.. o dönemde adapazarında olduğum için de mecbur verdik o parayı..
hayırlı olsun bebişleriniz.. sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah..
Adatıp hastansinde bir arkadaş kürtaj sırasında vefat etti.Daha 23 yaşındaydı..O hastaneyi tercih etmiyorum bu yüzden
Doğrudur geçenlerde bi haber çıkmıştı bi kadınıda doğum sırasında yerimiz yok diye almamışlardı valla her nekadar özele muayene olsalarda normal doğum yapmak isteyen akrabalarım dönüp dolaşıp doğumevine gidiyolar doğum sırasında.çünkü doktorların hepsi sezeryancı doğumevinde ise son dakkaya kadar normal doğum için uğraşıyolar
Adatıp hastansinde bir arkadaş kürtaj sırasında vefat etti.Daha 23 yaşındaydı..O hastaneyi tercih etmiyorum bu yüzden
Doğrudur geçenlerde bi haber çıkmıştı bi kadınıda doğum sırasında yerimiz yok diye almamışlardı valla her nekadar özele muayene olsalarda normal doğum yapmak isteyen akrabalarım dönüp dolaşıp doğumevine gidiyolar doğum sırasında.çünkü doktorların hepsi sezeryancı doğumevinde ise son dakkaya kadar normal doğum için uğraşıyolar
doğumevinde sevmediğim birşey varki...Sancı odasında birkaç kişiyle birlikte sancı çekmek.Yanına yakınını almamaları birde...O yüzden istemiyorum doğumevini
offf.. Allah korusun.. ama belki doktor değildir problem.. belki farklı bir komplikasyon oluşmuştur.. sonuçta hastane ya da doktorda sıkıntı olsa muhakkak duyulurdu..
yaa o kadın çok yakın bi tanıdığım. yer yok diye almayan hastane de altınova hastanesi ki doktoru ordan bir doktor olduğu halde!! almamışlar... diğer hastane de doğumevi!! bebek yoğun bakımı tadilatta diye.. zavallımın bebişi yine doktor hatasından yüzü kesilerek can verdi.. Rabbim korusun.. kötü şeyleri düşünüp okuyup strese girmek istemiyorum.. ama doktor çok önemli.. insan rahatlamak istiyor bu dönemlerde..
Off bebişlerimiz Allaha emanet..
Böyle şeyleri okumamaya çalışıyorum..Çünkü kist yüzünden kurdeşen döktüm hala uğraşıyorum..Böyle bir stresle başa çıkamam
ben uzun yıllar adet düzensizliği sebebi ile Sami Kemik'e gittim.. altınovada.. o da iyi bir hekimdir.. ama beni geçen mart ayında gidişimde sinir etmişti..! senin doğal yollardan bebeğin olmaz git tüp yaptır dedi.. çok şükür bebeğim benimle.. Rabbim nasip etti.. ama ben çok soğudum bu cümleden sonra.. yani aslında belki de yılların samimiyetine dayanarak söyledi bilmiyorum.. sen zaten bozuksun bir de bozuk koca bulmuşsun deyince delirmiştim
Allah korusun canım.. getirme aklına kötü şeyler.. Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. cümlemize..
ama sakarya tıp konusunda çok gerilerde.. bir gün iyi yerlerde görmeyi umuyorum.. zor olsa da
offf.. Allah korusun.. ama belki doktor değildir problem.. belki farklı bir komplikasyon oluşmuştur.. sonuçta hastane ya da doktorda sıkıntı olsa muhakkak duyulurdu..
yaa o kadın çok yakın bi tanıdığım. yer yok diye almayan hastane de altınova hastanesi ki doktoru ordan bir doktor olduğu halde!! almamışlar... diğer hastane de doğumevi!! bebek yoğun bakımı tadilatta diye.. zavallımın bebişi yine doktor hatasından yüzü kesilerek can verdi.. Rabbim korusun.. kötü şeyleri düşünüp okuyup strese girmek istemiyorum.. ama doktor çok önemli.. insan rahatlamak istiyor bu dönemlerde..
yuh diyorum...
Benimde aklımda iki doktor vardı neşe çakmakçı,Sami kemik...
Neşe çakmakçı'ya ilk gidecektim..Güzel bir karar vermişim..
:S hadi yaaa bebeğin vefat ettiğini duymuştum ama hastanenin adatıp olduğunu sanıyodum Allah sabır versin ve iyi insanlarla karşılaştırsın bazen insanlar hayvanlardan bile acımasız oluyo ne demek yer yok yaaa:S
bende yuhh demiştim ve çok ağlamıştım.. ama sonrasında neredeyse 10 yıldır gittiğim bir doktor olduğunu düşünüp belki de samimiyetten böyle dedi demiştim.. özünde iyi bir hekimdir Sami bey.. yıllarca çok kahrımı çekti.. ama Neşe hanıma ilk gittiğimde çok tedirgindim ve memnun kalmazsam diye 1 saat sonrasına Sami beye de randevu almıştım.. ama Neşe hanımın yanından çok keyifli ayrıldım.. çok büyük beklentileriniz yoksa eğer Neşe hanım iyi.. ama dediğim gibi biraz donuk bi kadın.. öyle espriler yapalım kahkahalar atalım gibi bir durum hayal :) ama her türlü soruya sabırla cevap veriyor.. çok aydınlatıyor.. en azından denenebilir..
birde beyhekimde Neşe hanım varmış. Neşe çakmakçı sanırım.. onu da çok duydum.. ama ona randevu alabilmek çok zormuş ve çok yoğun olduğu için ilgi durumu çok azalıyormuş..
canım istanbula gittiler adapazarında hiçbir hastane kabul etmeyince.. orda da doğumu durdurmak için iğne filan yapmışlar.. bebek ters gelmiş doğum kanalına.. ve acı son.. Rabbim bir daha yaşatmasın kimselere..
Beyhekimdeki neşe hanıma gitmeyi düşünüyorum şimdilik..Randevu alana kadar uğraşırım iyi olsunda
hmm bi an önce ara o halde.. çünki 1 ay sonrasına gün veriyorlar diye duydum...
Ben beyekimin o tarafta oturuyorum.Sağlık ocağına tahlilleri almaya gidecem uğrayayımda sorayım bakalım nezaman randevu almam gerekiyormuş
ee süper işte.. hem evine de yakın olur.. bizim evde çark caddesi migrosun orda.. kaç haftalık bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?