Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

insallah bu ay kalirsin canim

biraz kücük tam göremedim ama ikinci resim güzel gözüküyo

doğtaşın sitesi büyük olarak kopyalama yapmıyo o yüğzden ön profili kopyalayabildim bende 2.y
ve üniteyi düşünüyorum...yemek takımının ünitesi de var doğtaşta ama o duvara monteli tayinci olduğumuz için eşim pek o yönde istemiyo stand olsun diyo ünite için...

Mistrall biz seninle gündaş değilmiydik,yanlış hatırlıyorum galiba
-tatlicadiarzu-

ayyy elma kurdumsun bende hep o anı nasıl haber vericem onu düşünürüm aklıma gelen şeyde küçük bebek ayakkabısı alıp eşime kargoyla yollamak hatta gönderenin ismini henüz olmayan bebeğimiz adını soyadını yazmak (AZRA) içindede küçücük bi not babacım yola çıktım geliyorum... 8 ay sonra görüşmek üzere odamı ve oyuncaklarımı hazırla seni çok seviyorum... birde işin aileler boyutu var onunla ilgilide şöyle bi düşüncem varboshayallersmile
sanki eşimle kavga etmiş ve boşanmaya karar vermiş gibi herkesi bizim eve topluyoruz, ikimizinde suratı asık delikafadulden bizim size önemli bi haber vermemiz gerekiyor çok düşündük nasıl söyliyeceğimizi ama biz artık 2 kişi bu evde huzurumuzun olmadığını anladıkk... bişeyler eksik (kaynanam bu arada mutlaka ağlar) aramaızda artık 3. kişi var (kaynanam eşimin yüzüne türkürürrrdelikafadulden) sonra bi gerginlikten sonra o kişi torununuz derim hamileyim derim salya sümük bütün sülale ağlar gibi ama tabi önceden çalışırım diyaloglara havada kalmasın şüphelenmesin kimse nalkisalkisalkis

Allahım yazarken bile heyecanlanıyorum... o günleri nasip et yarabbimmm:Saruboceq:

Ayyyy çok güzel.İnşallah o günleride görürüz canım ya

iki yöntemde süper gibi görünüyo okuyunca ben bile heyecanlandım waala..bende bi şekilde sürpriz yapmak istiyorum ama onun yanında olmak istiyorum öğrendiği an..ayyy bu kadar heves var çocuk yok be yaaa......

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kizzz bu film senoryasu gibi olmuskaydirigubbakcemile3

kızzzzzz çok güzelmiş aileler yakın olsa senaryonu çalardım haaaaaaaasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ayyyy çok güzel.İnşallah o günleride görürüz canım ya

İnşallaaaaaahhh:Saruboceq:

iki yöntemde süper gibi görünüyo okuyunca ben bile heyecanlandım waala..bende bi şekilde sürpriz yapmak istiyorum ama onun yanında olmak istiyorum öğrendiği an..ayyy bu kadar heves var çocuk yok be yaaa......

aynen beyaaa nerde bu beişler 2 yıl ben onu istemedim 5 aydır deli oluyorum şimdide o beni istemiyor galibamafoldumben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kizzz bu film senoryasu gibi olmuskaydirigubbakcemile3

he vallaaaa azıcık duygusalımdaakaydirigubbakcemile2 balık burcuyumn hayal gücüm geniştirr boshayallersmile:roflol:

yok gulum bkadar kötü şaka yapma insanlşarın yuregıne ıner kız:roflol:

zaten yumurtlama günlerinde bitmek üzere sanirim ,gelselerde calismalar bitmis olur

canım evet haklısın ben persembe cumaya denk gelır dıye dusunuyodum ama normal zamanda oluyo sanırsam dun sılık cızgı cıktı ya yarım saat sonra tekrarlıycam net cizgi çıkıması lazım bugun. heehheoyyyttt gelırsede buyursun basımın ustunde yerı var fantaaazı yaparıs :)

kızzzzzz çok güzelmiş aileler yakın olsa senaryonu çalardım haaaaaaaasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

benim eşimizn ailesi yakın kendi ailem istanbulda... onlarada eşim söyleyecekmiş onunda senaryosu şu şekilde biz her ay gideriz istanbula... babam ve eşimde mutlaka tavla oynarlar eşim tavlaya başlamadan önce dicekmişki babacım adını koyalım nesine oynuyoruz sonrada torununa bi oda alırsın artık dicekmiş :lepi:
tabi tamamen kendi düşüncesi ben daha el atarım olaya daha farklı olsun diyee:teytey:

Mistrall senin teste 4 gün var yazıyor,o kafamı karıştırdı.
Sende 3.Kasım nasıl oluyo anlamadım

cnm normalde benim günüm 3 kasım evet ama ben son 3 aydır 27 günde olmaya başladım. o yüzden bendekinde ayın 30 gibi günüm gözüküyo..bakalım bu ayda 27 gündemi olucam 30 gündemi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…