- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.201
Zeytin hiç sevmem hatta iğreniyorum ben..:enbuyukkk:
Günaydınn bacılar!!!!
Bugün doktor kontrolüm var..Kaç yumuoşum olmuş bakalım???kaydirigubbakcemile3
:kedi:eyvahedigeldismile
olabilir canim damak zevki sonucta,
ben çocukken yıyodum ama babannem agzında ezip verirdi heralde sonradan ondan iğrendim görmeye bile tahammul edemıyorum.
Kahvekolik,keramos,su_su kızlar bu 3.nü topiğe almıyorum.Yok yazdım onları ne zamandır yoklar yaw
ben çocukken yıyodum ama babannem agzında ezip verirdi heralde sonradan ondan iğrendim görmeye bile tahammul edemıyorum.
hadi bakalim hayirlisi olsun canim,insallah bebegine kavusursun:Saruboceq:
dün çok içim acıdı,eşim dediki "hayatım bu ya şansımız nedir sence bebiş için" bende hayırdır dedim."artık kızımız büyüdü genç kız oldu ve kendini sevdirmiyo,elletmiyo dedi"babamız biraz mıncıklayarak,güreşerek oynamayı sever ve çocuklara acayip meraklı."akşamları evde bebek sevmek istiyorum,onu göğsümde uyutmak istiyorum,bakımını yapmak istiyorum"dedi.ay sanki anne olacak olan o,ama içim acıdı :gitme:
Dün çok içim acıdı,eşim dediki "Hayatım bu ya şansımız nedir sence bebiş için" bende hayırdır dedim."Artık kızımız büyüdü genç kız oldu ve kendini sevdirmiyo,elletmiyo dedi"babamız biraz mıncıklayarak,güreşerek oynamayı sever ve çocuklara acayip meraklı."Akşamları evde bebek sevmek istiyorum,onu göğsümde uyutmak istiyorum,bakımını yapmak istiyorum"dedi.Ay sanki anne olacak olan o,ama içim acıdı :gitme:
ya bende öyle her zaytini yemem sevdigim bir marka var,onu cok yiyorum onun disinda hic bir zeytini sevmiyorum:teytey:
Dün çok içim acıdı,eşim dediki "Hayatım bu yay şansımız nedir sence bebiş için" bende hayırdır dedim."Artık kızımız büyüdü genç kız oldu ve kendini sevdirmiyo,elletmiyo dedi"babamız biraz mıncıklayarak,güreşerek oynamayı sever ve çocuklara acayip meraklı."Akşamları evde bebek sevmek istiyorum,onu göğsümde uyutmak istiyorum,bakımını yapmak istiyorum"dedi.Ay sanki anne olacak olan o,ama içim acıdı :gitme:
senağlamasenağlamasenağlama olucak insallah ilk önce sen inanki olacagina rabbim versinDün çok içim acıdı,eşim dediki "Hayatım bu yay şansımız nedir sence bebiş için" bende hayırdır dedim."Artık kızımız büyüdü genç kız oldu ve kendini sevdirmiyo,elletmiyo dedi"babamız biraz mıncıklayarak,güreşerek oynamayı sever ve çocuklara acayip meraklı."Akşamları evde bebek sevmek istiyorum,onu göğsümde uyutmak istiyorum,bakımını yapmak istiyorum"dedi.Ay sanki anne olacak olan o,ama içim acıdı :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?