Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ben çocukken yıyodum ama babannem agzında ezip verirdi heralde sonradan ondan iğrendim görmeye bile tahammul edemıyorum.

çok şekersin sen ya... babaannen niye öle yapıyoduki acaba kaydirigubbakcemile3

bu arada fıkralar gerçekten çok güzelbugün keyifler tıkır bakıyorumda..aman Rabbim ağzınızın tadını bozmasın:Saruboceq:

Dün çok içim acıdı,eşim dediki "Hayatım bu ay şansımız nedir sence bebiş için" bende hayırdır dedim."Artık kızımız büyüdü genç kız oldu ve kendini sevdirmiyo,elletmiyo dedi"babamız biraz mıncıklayarak,güreşerek oynamayı sever ve çocuklara acayip meraklı."Akşamları evde bebek sevmek istiyorum,onu göğsümde uyutmak istiyorum,bakımını yapmak istiyorum"dedi.Ay sanki anne olacak olan o,ama içim acıdı :gitme:

Son düzenleme:

ay canım ne gusel tez zamanda olcek ınsallah.

ayy senağlama senağlama senağlama

Ay insan kıyamaz ya.Benim ki de ben üzülmeyeyim diye gıkını çıkarmıyo garibim.Ama babasını erken kaybettiği için kendi çocuğunla çok vakit geçirmek istyo..Ben kendimden çok onu baba yapmak için istiyorum bebişi..şutarafagittişutarafagittişutarafagitti

senağlamasenağlamasenağlama olucak insallah ilk önce sen inanki olacagina rabbim versin

ben her gün bu bu tür sözlere maruz kaliyorum oglum tarafindan,dün de sunlari söyledi,hafta sonu ablamdaydik,yine cok can sikici olucak,odamda yalniz olucam niye benim erkek kardesim yok(erkek istiyo bu arada)ben niye yanlizim gibi laflar,kalbimi söküyo elime veriyosenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…